Ivanhoe Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Започнах да го гледам и аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Последният епизод направо беше лудница. Супер добър! Марго вече не се търпи, супер много ме дразни и сега вече като го няма бебето, спокойно може да я убият. Сега Виктория пак ще се върне към отмъщението, заради лъжите на Марго, а като гледам в следващия епизод ще се случват доста интересни неща отново. Луис много ме кефи, скандализира яко. Става ми любим персонаж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 С нетърпение очаквам Понеделник! Следващия епизод ще е брутален! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Да, следващият епизод ще е ключов и ще промени историята завинаги. Мисля, че от него до финала ще се решава съдбата на сезон 5 и в каква посока ще поеме. Честно казано се надявах на край, но мисля, че ще продължи въпреки че рейтингът е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 До края на сезона ще се случват доста интересни неща. Надявам се ако този сезон е последен, сценаристите да завършат добре историята, а не да оставят нещата по средата, въпреки че мисля, че ще има още един сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Честно казано се надявам това да е последен сезон. Щом се стигна до разкриването на Емили, не виждам вече с какво могат да вдигнат рейтинга. Така или иначе основната идея се изчерпа отдавна... Дано само не вкарат някаква драма с Луис - честно казано много ме кефи, ама сега кой знае каква глупост ще сътвори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не съм стигнал до настоящите епизоди, но ако разкриват Емили преди тя да разкрие техните мръсотии и да им каже сама коя е - всичко губи смисъла и блясъка си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не съм стигнал до настоящите епизоди, но ако разкриват Емили преди тя да разкрие техните мръсотии и да им каже сама коя е - всичко губи смисъла и блясъка си Споко, всички добре ще ги нареди преди да я разкрият. Кралицата майка в последния епизод от 3 сезон така си го получи, че последната сцена ми е един от любимите телевиознни моменти ever. Но да, не очаквай сериалът да не те разочарова в някои посоки, страхотен е, но като всеки друг си има слабите моменти и лоши линии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Споко, всички добре ще ги нареди преди да я разкрият. Кралицата майка в последния епизод от 3 сезон така си го получи, че последната сцена ми е един от любимите телевиознни моменти ever. Но да, не очаквай сериалът да не те разочарова в някои посоки, страхотен е, но като всеки друг си има слабите моменти и лоши линии. Последните 2 епизода от 3-ти сезон са жестоки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Уоу, не знам някой гледа ли последният епизод, но наистина беше брутален. Последната сцена беше като за финал на цялото шоу, как само им го сложи на всички! Сега вече сценаристите имат думата, могат да завъртят каквото си искат от ситуацията и очаквам с интерес завръщането на сериала след празниците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Уоу, не знам някой гледа ли последният епизод, но наистина беше брутален. Последната сцена беше като за финал на цялото шоу, как само им го сложи на всички! Сега вече сценаристите имат думата, могат да завъртят каквото си искат от ситуацията и очаквам с интерес завръщането на сериала след празниците. Тихо че имам още 6-7 епизода и ви настигам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Сега какво следва - Марго ще се кротне или няма да й дойде на акъла, че съдбата й го върна тъпкано? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Нямам търпение да дойде 13ти много ми интересна реакцията на всички, дано не си навлече проблеми и не мисля че ще започнат на нея да и отмъщават, ако стане така сигурно ще направят 5ти сезон.. Колкото и да ми е любим сериала, надявам се за оставащите 6/7 серии да го свършат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Емили Ванкамп беше пуснала в Туитър снимка, на която е облечена в затворнически гащеризон, след което бързо я махна. Освен това, някои от актьорите разкриха, че финалът на сезона завършва с невероятен обрат, тъй че ако не го подновят за нов сезон, ще сме доста прецакани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Ще я вкарат в затвора сигурно, доста неща има, за които ще се хванат. Но пък затвора сигурно ще е колкото на Нолан - от последния епизод на единия сезон до първия на следващия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 19ти епизод на няколко пъти ми намокри очите.... :1000 (33): последната сцена беше предсказуема - първо помислих че е любовницата на Конрад, но после видях че е мъж. Само да не е той самия, че ще стане миш-маш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тая Марго как може да е толкова глупава. Смени си мнението 3 пъти в един епизод. Толкова ли не може да отиде и да попита Аманда какво толкова й е направила Виктория и да се убеди като види записите с психоложката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ехааа, следващият епизод ще бъде зрелищен. Накрая бомба ли експлодира или пак пожар, още не съм гледал и миналия епизод от задачки, но... Според мен финалът ще бъде зрелище, този сезон се доближи максимално до първия по изненади и интересни моменти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Ехааа, следващият епизод ще бъде зрелищен. Накрая бомба ли експлодира или пак пожар, още не съм гледал и миналия епизод от задачки, но... Според мен финалът ще бъде зрелище, този сезон се доближи максимално до първия по изненади и интересни моменти. Току що изгледах 20-ти епизод. Брутален беше, особено финалната сцена! Брутална! Няма такъв обрат на нещата и то точно от Виктория Грейсън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ами една финална сцена не значи нищо. Очаквах много от епизода предвид трейлъра, а той си беше супер скучен. Подозирах, че Виктория ще направи нещо такова, защото това й е последната възможност. Само че на отмъщение да отвърнеш с отмъщение няма смисъл. Грейсън вече е сама като куче и никой не я иска. И пак не си направи равносметка за всичко, което е направила. Напротив, ползва фалшиво разкаяние само в моментите, когато трябва да баламоса някой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не мога да повярвам на това, което се случи. За мен Виктория ще се окаже жива, не приемам такъв финал за нея. Истината е, че този сезон е страхотен, толкова интересни моменти. Мисля си обаче, че на финала нещата ще се обърнат наопаки и все повече се доверявам на теориите, че и Конрад ще се окаже жив. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Така и не стана ясно кой нападна Вики Грейсън в гаражите?! От 21 епизод става ясно, че ще има още един сезон , като последният епизод ще е с отворен край. Според мен Виктория е подготвила всичко и е жива и здрава. ето и промото на 4х22 https://www.youtube.com/watch?v=RBSTDuiMliA за съжаление много го разводниха този сериал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Четох интервюта на Маделин (Виктория), в които казва, че това е края с персонажа й. Обмисляли са убийството още в първи сезон със самолета, но са решили да я задържат. През трети сезон отново, но сега окончателно се сбогуваме с персонажа й. Мисля, че това ще е последният сезон... ако не вкарат някакви огромни драми със Шарлот, която би трябвало да се появи скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако този сезон ще бъде последен, дано има някакъв подобаващ завършек. Иначе аз мисля, че без Виктория няма смисъл от още един сезон, то не остана вече какво да вкарат като сюжет, всичко се изчерпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако този сезон ще бъде последен, дано има някакъв подобаващ завършек. Иначе аз мисля, че без Виктория няма смисъл от още един сезон, то не остана вече какво да вкарат като сюжет, всичко се изчерпа. Винаги има какво да вкарат, но зависи дали то ще грабне вниманието. Все още има достатъчно живи хора, които Емили съсипа и сега е техния шанс уж да й го върнат. Иначе определено Виктория добре е нагласила нещата. Ситуацията с летището дори й дойде като бонус - просто Емили няма алиби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.