SG Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 А тя всъщност чий рекорд трябва да бие? Мислех си, че Гага е минала гледанията на 1D, но в Уикипедия пише друго. Да не би да не е официално още? Иначе така както върви май поне ще успее да влезе в ТОП 10 за най-много гледания във Vevo за едно денонощие. Ако пак гледаме Уикипедия, на 7-мо място е Nicki Minaj - Stupid Hoe с 4.8 милиона. По-надолу не са показани, а в момента Roar е около 3.1... без да съм сигурен дали това не са само отчетените, а тепърва да се добавят и още... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 И все пак е смешно как се надъхваха феновете на Кейти да бият рекорда..а като гледам как върви.. Все пак.. докато едни лакират слонове, други мачкат с качество! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Песента е много яка. Клипът ми е малко лигав, но пък има много хубави цветове. Само не разбирам с каква цел бяха пуснати клиповете с котката и погребението като промо... :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 И песента,и клипът са страхотни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Обложката на албума: Свежа е, много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Мноого ме кефи видеото, Кейти е страхотна, винаги прави интересни неща! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Много лоша обложка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Песента е много яка. Клипът ми е малко лигав, но пък има много хубави цветове. Само не разбирам с каква цел бяха пуснати клиповете с котката и погребението като промо... :1000 (20): Тези клипчета бяха като 'закриване' на ТД ерата. Всички се заблудихме, че клипа на РОАР ще е дарк стил като не обърнахме внимание на заглавията където пишеше 'Single Preview', а само на последното клипче пишеше 'Music Video Preview'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Не ми харесва обложката,онези цветя,във формата на рамка,според мен не са на мястото си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Малко яснота по въпроса, който сам бях задал: Best Song Ever - 12.3 милиона Applause - 10.5 милиона Тоест все още 1D държат рекорда и за да бъдат задминати, трябва видеото да има повече от 12.3 милиона. Четох, че официалната цифра под клипа в Ютуб при приключването на първите 24-ри часа е била 6,345,651, но се очаква тези дни VEVO да обяви официалния брой гледания... Навярно няма да е минат рекорда, но пак навярно ще имаме едни прилични 7-8 милиона. А онзи списък, който бях гледал вчера, бил за предишните рекорди, а не за най-най... Така че Гага или Кейти няма как да влязат в него- единствено 1D трябва да бъдат задминати, за да се споменат Applause или Roar... Клипът дръпва много с всеки изминал момент- в момента ми показва 12,705,507... Cause I am a champion and you're gonna hear me ROAR! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Обложката на албума: Свежа е, много ми харесва! Хем ми харесва, хем нещо .. куца май Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Нали се шегувате с тази обложка? Това е най-грозното нещо, което съм виждал някога :1000 (21): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Обложката е изключително аматьорска..все едно е правена на пейнт преди 10 години... :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много свежа и интересна обложка. Не ми харесва единствено шарения тънак бордер около нейната снимка,би било доста по-стилно без него. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Много ужасна обложка, дано да я променят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Въпреки, че направи само 6-7 милиона за 24 часа, за сметка на това Кейти държи позиции и вече има 35 милиона гледания. По-добре така, отколкото някакви бомбастични числа първия ден и след това да не можеш да чукнеш 50 милиона за 3 седмици. Обложката е много зле, Кейти няма една хубава обложка на албум досега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Само показаните гледания под клипа бяха 6-7 милиона първия ден. Иначе четох, че всъщност е имал над 13 милиона (даже и някаква диаграма гледах), но това все още не е потвърдено от VEVO. Очаква се тези дни да се обяви финалната цифра... Както и да е, дори и без счупен рекорд, клипът просто върши чудеса- очаквам до 2-3 дена да задмине Applause т.е само за една седмица да е направил повече гледания от него за три и нещо... Да не говорим за рекорда на Майли- там нещата изглеждат доста обещаващи, тъй като само за около седмица Roar ще има половината на онези 100 милиона, които We Can't Stop направи за цели 37 дена май... Дори и да се позабави развитието на гледанията, пак мисля, че има 99% шанс за счупване поне на този рекорд. ПП: 37.5 милиона в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Песента колкото повече я слушам повече ми харесва. Надъхваща е! Клипът е хубав наистина, вижда се, че е вложено много в него. Единственото което не ми хареса е точно това, което и на другите страници е писано, че Кейти малко преиграва и изглежда лигаво. По скоро е искала да е забавен клип. Но лично според мен на този текст трябва наистина да изглежда като истински боец в тази среда, да е по-сериозно цялото излъчване на клипа. Иначе да, сладък е по този начин, хубав е, не може да се отрече, но това ми е като забележка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Е, повече от ясно е, че вече няма шанс за счупване на рекордите за най-много гледания за един ден или най-бързо направени 100 милиона... Но мега успехите си остават мега успехи- над 55 милиона гледания за 8 дена... и скоро най-вероятно ще е на второ място за най-бързо направени 100 милиона... А и да отчетем, че само за 1 седмица надмина гледанията на другата голяма конкурентка- Гага... И то без някаква кой знае каква скандалност като същинския победител в Ютуб състезанието (не че песента на Майли не ми е сред любимите тези дни и не че до голяма степен не се кефя и на клипа). Тези дни, между другото, забелязах Roar на първо място в българския iTunes- не знам дали преди се беше качвала чак там, но както и да е- песента стигна върха дори и у нас... Представям си колко милиона е спечелила от България. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Не знам до колко е вярна информацията, но прочетох че на 17-ти ще излезе Dark Horse . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Е, повече от ясно е, че вече няма шанс за счупване на рекордите за най-много гледания за един ден или най-бързо направени 100 милиона... Но мега успехите си остават мега успехи- над 55 милиона гледания за 8 дена... и скоро най-вероятно ще е на второ място за най-бързо направени 100 милиона... А и да отчетем, че само за 1 седмица надмина гледанията на другата голяма конкурентка- Гага... И то без някаква кой знае каква скандалност като същинския победител в Ютуб състезанието (не че песента на Майли не ми е сред любимите тези дни и не че до голяма степен не се кефя и на клипа). Тези дни, между другото, забелязах Roar на първо място в българския iTunes- не знам дали преди се беше качвала чак там, но както и да е- песента стигна върха дори и у нас... Представям си колко милиона е спечелила от България. :1000 (29): И "Applause" беше номер 1 в България Това, че гледанията и са повече, не прави песента по-добра. От където и да го погледнеш песента на Гага, както и клипа са на светлинни години над тази на Перото. Едно е качествен клип, имащ смисъл, показващ нещо.. показващ развитието на певицата, друго е детински клип, който явно впечатлява 8 годишните. Едно е да правиш песни, които ти идват от сърце, които имат смисъл, макар и да нямат масов успех, друго е да бълваш песни, без абсолютно никакъв смисъл, за които е сигурно, че ще са на върха. И отново помисли - коя песен е по-добра? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Аз харесвам песента и клипа на Гага, но няма да се съглася с казаното за Кейти. Нейният цялостен проект е хем в типичния й 'сладък' стил, хем се забелязва нещо по-различно. Най-малкото за първи път не се залага на чак толкова комерсиална песен за първи сингъл (припомням, че за предните албуми бяха доста по-палавите I Kissed A Girl и California Girls). Аз лично виждам израстване у нея и не е задължително да прави арт клипове като Applause, за да го забележат и други хора... Просто нейния стил си е нейния стил, а не стила на Гага, колкото и някои да говорят, че я имитирала. Феновете на Гага доста се засягате от фактите, но те си остават факти- Кейти е по-силна от Гага в момента и то с нещо качествено и изпипано. Но това, че едната е по-силна сега не значи, че нещата не биха могли да се променят по-натам- ще видим какво ще стане с албумите. Все пак там е главната сила на Гага, както и самата тя май беше казала наскоро... Dark Horse наистина излиза на 17-ти като промо сингъл... Нямам търпение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Не съм спорил, че песента не Кейти не е силна. Напротив, вижда се, че има интерес, има над 50 милиона. Но не мисля, че е нещо ново и качествено. Няма никаква голяма идея клипа, просто поредната нейна песен - нищо ново. Не знам за какво израстване говориш. Кейти ми е много скучна, и не може да ме изненада с нищо, пускаше интересни тийзъри преди клипа, които изглеждаха интересно, ама.. уви - нямат нищо общо със самия клип. Уж dark ера, но виждаме точно обратното, но все пак.. това е само първия сингъл, ще видим нататък. Но пък продажбите са много добре, както и гледанията, все пак след като последния ѝ сингъл, който също беше номер 1 е съвсем нормално да има интерес. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Е, аз пък виждам нещо свежо, с идея, но честно казано не смятам да задълбочавам допълнително тази тема с още обяснения... Още повече, че преди няколко дена пак беше подхваната... Всъщност предната песен- Wide Awake- не стигна номер 1, а номер 2. Дори и в TD ерата имаше песни, които не докопаха първото място в Билборд, но пък всичките 8 бяха в ТОП 3... Излезе официалният траклист на Prism: Roar Legendary Lover Birthday Walking on Air Unconditionally Dark Horse (feat. Juicy J) This Is How We Do International Smile Ghost Love Me This Moment Double Rainbow By The Grace Of God Spiritual It Takes Two Choose Your Battles Последните 3 май са от Deluxe версията. By The Grace Of God - звучи различно, а? Нетипично за Кейти Пери, по-скоро типично за Кейти Хъдсън... Харесва ми идеята за такава песен. Яки заглавия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Кво пък храните Кейти, че й бил детински клипът, че не бил изчанчен като на Гага, не знам си какво. Ми то не може всички да са еднакви, и двете изпълнителки са много добри и успешни, само че при Гага нещата са по-специфични, по-дълбоки, по- "арт", докато при Кейти са по-първични, по-лесно разбираеми до аудиторията и близки на всеки човек, и двете си имат своята публика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.