Alexandrov Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 By The Grace Of God - звучи различно, а? Нетипично за Кейти Пери, по-скоро типично за Кейти Хъдсън... Харесва ми идеята за такава песен. Недей говори така, че пак ще стане объркване, както с Валентина Кристи и Маца. :1000 (29): От новите заглавия очаквам нещо като "Not Like The Movies" и "Circle The Drain". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Кво пък храните Кейти, че й бил детински клипът, че не бил изчанчен като на Гага, не знам си какво. Ми то не може всички да са еднакви, и двете изпълнителки са много добри и успешни, само че при Гага нещата са по-специфични, по-дълбоки, по- "арт", докато при Кейти са по-първични, по-лесно разбираеми до аудиторията и близки на всеки човек, и двете си имат своята публика. Така е, все пак не всеки има акъла да разбере творчеството на Гага. Не е хапка за всяка уста Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Че то за почти всички е така. Ето друга статистика, от март тази година: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Утре излиза "Dark Horse", нали? Има ли някъде откъса да го чуя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Утре излиза "Dark Horse", нали? Има ли някъде откъса да го чуя? Да, утре би трябвало да излезне. ПП: Вярна ли е информацията, че и ще пускат и Walking On Air ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Да, утре би трябвало да излезне. ПП: Вярна ли е информацията, че и ще пускат и Walking On Air ? Някъде четох, че на 30-ти септември ще пуснат "Walking On Air", но не знам дали е потвърдено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 ААА! Dark Horse е ненормална песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Някъде четох, че на 30-ти септември ще пуснат "Walking On Air", но не знам дали е потвърдено. И аз четох за 30-ти. ПП: Dark Horse е трепаааач макар че очаквах повече, успя да ме зариби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Dark Horse абсолютно отговаря на това, което се очаква от албума- странна и донякъде дарк песен... Мен лично ме завладя и ме накара да си я пускам отново и отново- има някаква магия в нея... И определено показва нещо различно от т. нар. 'сигурно', в което някои обвиняват певицата (не че Roar беше чак толкова 'сигурно'). Но пак жъне главоломни успехи за нула време, без дори да е официален сингъл- в US iTunes с лекота задмина Applause и мнооого други хитове и вече е в Топ 5. Задава се с пълна сила към мощната Топ 3 конкуренция- Майли, Бритни и... Roar. :1000 (29): Но дори и да не ги мине- понастоящем Кейти вече има две песни в Топ 5... Не е зле... Walking On Air ще излезе като втори промо сингъл на 30-ти и като нищо също ще влезе в Топ 10, а защо не и в Топ 5... Супер Кейти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Много гангстерска песен! :1000 (29): Кефи ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Четох, че Dark Horse ще е официален 2ри сингъл от Prism . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Четох, че Dark Horse ще е официален 2ри сингъл от Prism . Че тя лично КП каза, че нито Dark Horse, нито излизащото на 30 ще са сингли, а просто taste of what is in the album Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Кейти вече пореден ден разбива с две песни в Топ 5 на US iTunes, една от която дори и не е официален сингъл! 1.Lorde - Royals 1.0000 2.Katy Perry - Roar 0.8885 3.Miley Syrus - Wrecking Ball 0.8676 4.Katy Perry - Dark Horse 0.7345 5.Avicii - Wake Me Up 0.5886 Roar показва забележителна стабилност. След като около месец беше почти непрестанно номер 1, сега продължава да си стои поне в Топ 3. И дори и Еминем, Майли или Бритни да я задминаваха, накрая тя винаги се озоваваше отново над тях. А някои като Гага дори и не успяха да я минат... И това са й успехите само в iTunes... Отделно си има и забележителните радио ротации, онлайн слушания, десетки милиони гледания... А в WW iTunes е номер 1 за 25-ти ден (Dark Horse е на 5 там). Определено една от най-успешните песни на годината, а мисля, че актуалността й ще продължи поне до излизането на албума, че и след това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 iHeartRadio Music Festival 2013 PP: iTunes USA: 2. Roar - Katy Perry 4. Dark Horse - Katy Perry Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Колко са продажбите на Dark Horse? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 "Dark Horse" без Juicy J. http://www56.zippyshare.com/v/41744854/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 "Dark Horse" без Juicy J. http://www56.zippyshare.com/v/41744854/file.html Така много повече ми харесва Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Dark horse много ми харесва,една от малкото песни,в които не вика като откачена,всъшност аз за друга известна такава нейна не се сещам :1000 (29): Може би E.T единствено,която ми е любимата и,дори тази малко напомня на нея. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Dark horse много ми харесва,една от малкото песни,в които не вика като откачена,всъшност аз за друга известна такава нейна не се сещам :1000 (29): Може би E.T единствено,която ми е любимата и,дори тази малко напомня на нея. Ти направо ме учуди Dark Horse ти харесва?? Ама добре ли си?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Новото парче е супер яко, но куплетите и бриджът ме кефят повече от припева. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Звучи като песен от 90те. Със сигурност повече ми харесва от Roar и Dark Horse, въпреки че е по-монотонно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тва е за някой гей парад вече :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Оооо, гей химн! Кетиииии! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.