Jump to content

Katy Perry - Общи приказки

Препоръчани коментари

Голяма новина! Кейти обяви, че е създала свой собствен лейбъл- Metamorphosis Music. Компанията дори вече си има първият нов изпълнител- Ferras. Неговото дебютно EP е вече факт... а вътре е поместен и дует със самата Кейти...

Още една интересна и неочаквана стъпка от новата легенда на поп музиката! :Vishenka_05:

Много яка песен.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Песента наистина е хубава, но Кейти или който и да изпълнител не може да бъде успешен продуцент. Няма нито времето, нито ресурсите за да наложи ново име. Но разбира се да имаш дует с Кейти Пери и познанството с нея носят много дивиденти, може да го забележи някой лейбъл с повече възможности

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Честито на всички- сингъл номер 5 е... This Is How We Do! :rolleyes: Клипът е бил заснет средата на юни и се очаква да излезе през юли. Щял да има общо с филм на Франк Синатра.

Една от визиите:

1524637_10152168193596466_821797784886537747_n.jpg

Отново съм със смесени чувства. Песента ми харесва, но чета доста недоволни мнения на други хора.

Четох, че Capitol са обосновали пускането на комерси като Birthday и TIHWD поради липсата на време за налагане встрани от турнето. Пазят Legendary Lovers и Walking on Air за един по-късен етап, когато Кейти ще може да ги промотира.

Междувременно, Кейти бе обявена за изпълнителят с най-много дигитални тегления в САЩ за всички времена- 72 милиона! Браво, браво... :)

Сподели в други сайтове

Обичам тази песен! Много се радвам, че са избрали нея. Интересно ми е как ще се развият нещата.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Време е за подновяване на списъка с успехите през тази ера...

PRISM е най-продаваният самостоятелен албум в САЩ за 2014 досега:

01 - 3,379,000 - FROZEN - Soundtrack

02 - 1,073,000 - PRISM - Katy Perry

03 - 1,059,000 - G I R L - Pharrell Williams

Във времена на очевиден спад в продажбите, в световен мащаб, PRISM вече е продал над 3 милиона копия...

Dark Horse пък бе обявен за вторият най-успешен сингъл по света за първата половина на годината. Над него е единствено Нappy. Продължава да е интересен факта, че песента сама си стана сингъл и малко или много затапи дори побратимите си Unconditionally и Birthday. :roll1:

Турнето също върви чудесно. В UK продажбите за зала са в порядъка между 80-100%. В Северна Америка до момента всичките обявени печалби са за 100% пълни зали.

Печалбите:

UK - $13,171,272

North America (към този момент) - $7,847,035

Общо (засега) - $21,018,307

При едно сравнение с турнето от миналата ера, определено може да се каже, че за този момент Prismatic World Tour върви много по-добре.

Тя вече тотално заби в земята теориите, че е просто една краткотрайна сингъл певица...

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Като гледам пусна комерсиалните бозици, докато е на турне, и като се върне, ще пусне вече Legendary Lovers и Walking On Air, които вече ще им разгърне пълния потенциал.

Сподели в други сайтове

Поредната тъпа песен пуска Кейти.Очаквах,че след като има градация при песните й (Roar,Unconditionally,Dark Horse),че след D.H. ще пусне нещо още по-силно и като клип и като песен,но уви,тази песен,както и предната не ми харесват,може би тези сладникави песни не й отиват.
Сподели в други сайтове

Пуска ги точно защото е на турне и не може да промотира- дори бях споменал, че съм го чел някъде. Друг е въпроса, че като й гледам датите на турнето, до януари не знам какво време ще има да промотира каквото и да е било... Така че може би ни чакат и International Smile и Ghost преди LL и WoA. :D

Не че всички тия песни са лоши, но феновете отдавна искат други сингли... И именно тези други сингли са наложителните.

Освен да вмъкне LL в онези 2-3 седмици между октомври и ноември... Време е!

Сподели в други сайтове

Нормално е да се пуска нов сингъл на 3-4 месеца. За Кейти стана нормално и да пуска много сингли от албум- още в началото на ерата беше казала, че се надява и тази да й се получи като предишната откъм брой реализирани песни.

Просто има интерес към нея. Хората искат много песни и клипове от нея- тя им ги дава. Друг е въпроса, че Birthday и TIHWD може би не са правилните попадения за 4-ти и 5-ти сингъл. Имам кофти усещането, че TIHWD може да се окаже най-големият флоп в кариерата й и този път няма да можем да обвиняваме Dark Horse. :unsure: Но ще видим- утре излиза клипа и общо взето същинския старт на сингъла...

А и да се провали, после се задава най-малкото LL (надявам се).

Сподели в други сайтове

Аз ли съм пропуснал кога Кейти е станала голяма звезда? :mf_surrender: Моите наблюдения са, че почти никой не я взема много насериозно. Това не е нападка, аз си я харесвам, просто споделям наблюденията си.

Сподели в други сайтове

Аз ли съм пропуснал кога Кейти е станала голяма звезда? :mf_surrender: Моите наблюдения са, че почти никой не я взема много насериозно. Това не е нападка, аз си я харесвам, просто споделям наблюденията си.

Момичето има сериозни успехи. За мен тя е звезда, подобна на Риана - няма каква да е фен база, но пък няма човек, който да не харесва поне една нейна песен. Хитовете и на двете са десетки (на Кейти със сигурност ще станат, да не говорим, че само за три албума има 10-на №1 хита), продажбите им са големи, интересът към тях - също.

Сподели в други сайтове

Разбира се, че е голяма звезда. Не е изригвала с 15 милиона продадени копия на един албум, но винаги е имала прилични и прогресивни успехи, достатъчни да я направят една от най-големите световни звезди в последните години. Имам наблюденията, че си има и стабилна фен маса.

А и откъм продажбата на сингли малко изпълнители могат да я надминат... а както се вижда, в днешно време се купуват повече сингли, отколкото албуми (с някое и друго изключение).

Промо снимка от TIHWD:

10533277_817463178264122_1458011259_n.jpg

Сподели в други сайтове

Ами то в днешно време не е логично да се купуват албуми. Едно време се купуваше цял албум заради една песен (да не говорим и как е имало практика да не се издават сингли, за да не спадат продажбите на албуми, както е правил екипът на Бритни примерно; не случайно е продала над 50 милиона общо от първите си два албума), а в днешно време можеш да си купиш само песента, която искаш и те интересува. Нормално продажбите на албуми да са ниски - и даже и в такъв случай от поп звездите тя е една от най-продаваните с Prism. За сингли изобщо да не отваряме дума - там Катя си е кралица открай време.

Кариерата й в момента ми напомня на тази на Бритни и Мадона в началото на кариерите си - не се взема твърде насериозно, но пък всичко, което пусне, става минимум популярно, смята се за girl-next-door и т.н. Да видим как ще се развие оттук нататък, но аз си мисля, че звездата й няма да залезе, както сме виждали да става при много уж легенди и големи звезди.

Сподели в други сайтове

Нормално е да се пуска нов сингъл на 3-4 месеца. За Кейти стана нормално и да пуска много сингли от албум- още в началото на ерата беше казала, че се надява и тази да й се получи като предишната откъм брой реализирани песни.

Просто има интерес към нея. Хората искат много песни и клипове от нея- тя им ги дава. Друг е въпроса, че Birthday и TIHWD може би не са правилните попадения за 4-ти и 5-ти сингъл. Имам кофти усещането, че TIHWD може да се окаже най-големият флоп в кариерата й и този път няма да можем да обвиняваме Dark Horse. :unsure: Но ще видим- утре излиза клипа и общо взето същинския старт на сингъла...

А и да се провали, после се задава най-малкото LL (надявам се).

Не беш голям флоп сингъла,бая се въртеше по Бг радиата,не съди по гледанията,виж на лирик видеото има много гледания,докато на официалното - не.Това е защото официалното е 8 минути,просто по-дългите видеа (над 5 минути) имат по-малко гледания.Единици са тези,които са над 8 минути и имат над 300 000 000 гледания.

Сподели в други сайтове

В БГ всичките песни на Кейти стават или супер хитове, или най-малкото доста популярни и въртяни. Харесваме си я ние. :P

По въпроса с продажбите- вярно е, че в днешно време самостоятелното закупуване на сингли малко или много се отразява на албумите. И не е само това- самите продажби в музиката като цяло спаднаха главоломно. Надали в днешно време някой друг освен Адел ще има продажбите, които навремето са имали Бритни, Кристина, Марая, Аврил... Та дори и те самите вече едвам-едвам стигат половин-един милион... :helpsmilie:

Съответно PRISM действително си е един страшно успешен проект за времето си- аз лично не се сещам за друг нов 'женски' албум в последната година и нещо (освен BEYONCE и Pure Heroine) който да има чак такива продажби. Да не говорим за двата супер сингъла от него...

Както и да е... Малко остава до клипа на TIHWD. Надявам се Кейти пак да помете индустрията с нещо мега яко. :P

Сподели в други сайтове

TIHWD докара нова вълна от продажби за PRISM. :roll1: Топ 100 в iTunes на 108 страни (доколкото преброих). Топ 10 в 13 страни... :bi:

Самата песен е на 175-то място в САЩ и напредва бавно, но сигурно. А покрай тези продажби на 10-месечния албум не съм никак изненадан, че е бавно. :roll1:

Поздрав: :D

Интересно ми е каква ли би била крайната цифра на PRISM в края на ерата (сега е около 3.1 милиона)... Какво мислите, дали ще успее да стигне 5 милиона? Задава се Legendary Lovers все пак, а той е сингъл, спрямо който има огромни очаквания...

Сподели в други сайтове

Мисля, че да, все ще измисли нещо Кейти и екипът й, тя от най-бозавата песничка прави проект, на който 90% от колежките й могат да завиждат.

Сподели в други сайтове

Хаха, това тези дни го бях чел в оригинал. :roll1: Предполагам, че цялата история е един голям майтап от страна на Кейти...

Dark Horse вече е вторият клип на Кейти Пери с половин милиард гледания.

Междувременно, TIHWD ни показва какво нещо е кармата... Някои толкова се възмущавахме, че Гага не може да влезе в ТОП 100 на US iTunes, а в момента се получава същото.

Големите разлики обаче са, че това е пети сингъл, последвал след два мега хита и два средни хита. И все пак ми се искаше да се получи нещо повече от тази песен. Но още не е късно, най-малкото предстои официалното й добавяне в US радиата (според мен не беше правилна стратегия да се забавят толкова)...

Сподели в други сайтове

Ама то няма никаква промоция, как се очаква да стане нещо от тези сингли. Разбирам, че е ангажирана с турнето, но нали затова се правят паузи - в промеждутъците си промотираш албума и синглите.

Сподели в други сайтове

Даам, така си е... Необходимо си е промо и щеше да е добре TIHWD да бъде представен на VMA, но май няма такива изгледи...

Почивките на Кейти са доста рядко явление в това турне... За момента е имала само една през юни и тогава засне клипа. Следващата, както бях казал, е октомври... и надали чак тогава ще промотира TIHWD, по-скоро Legendary Lovers.

Но то нали така или иначе си беше казано, че Birthday и TIHWD са пуснати без да се цели някакво голямо промо... така че няма какво да го обсъждаме. :D Ще се зарадвам втората да влезе и в ТОП 50 на Билборд- пак ще наподобява нещо като мини хит. :D За момента дебютира под номер 88, но пък видеото е било гледано само 3-4 дена от предната седмица.

То като че се развива по-добре от Birthday и към този момент има над 15 милиона гледания.

Сподели в други сайтове

А според теб верни ли са слуховете, че си купува гледания? Мен лично не ми се вярва, но наистина има впечатляващи цифри под видеата си.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...