Alter Ego Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 CTTR е хубава песен, но бързо омръзва. А тази Бон Апетит хич не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 И двата й последни сингъла не са лоши - напротив! Друг е въпроса, че тя сама си вдигна тооолкова високо летвата с последните два албума, че който и да е би му било трудно да пребори хитове, които все още се слушат! Не отписвайте Кейти толкова бързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Първите 2 сингъла не стават. Дуетът с Минаж обаче е супер трепач, с правилната промоция ще стане голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JelousJewel94 Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Новият и албум е супер слаб за мен :/ разочарован. И саунда и вокалите и не ме кефят.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Албума й е брутален! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Witness е разбил рекорда за най-бързо достигане до първото място в iTunes - 10 минути. Интересното е, че досега рекордът е принадлежал на Britney Jean на Бритни Спиърс (19 минути) - албум, който в крайна сметка, не беше особено успешен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Witness е разбил рекорда за най-бързо достигане до първото място в iTunes - 10 минути. Интересното е, че досега рекордът е принадлежал на Britney Jean на Бритни Спиърс (19 минути) - албум, който в крайна сметка, не беше особено успешен. Това трябва да ти подсказва нещо Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Witness е разбил рекорда за най-бързо достигане до първото място в iTunes - 10 минути. Интересното е, че досега рекордът е принадлежал на Britney Jean на Бритни Спиърс (19 минути) - албум, който в крайна сметка, не беше особено успешен. В албума на Бритни имаше яки тупалки, ама и тя мързел като мама чудовище и си заебават потенциалните хитове. Така е, да си лежат в тях и да си почиват, като не им се работи, ама после да не се оплакват, че липсват хитове. В албума на Кейти има уникално добри идеи, страхотна реализация на парчетата! Надявам се да бъде успешна ерата й! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Някой знае ли от къде мога да си поръчам новия албум? Редакция: Поръчах си го от MusicMall. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Save as draft & Bigger than me - повръща ми се от въртене, но не мога да ги спра. Супер тОпалки Гледам сега лайфовете ѝ в тубата (които смятам за пълен дебелизъм бтв) и от 10-ина минути прави някакви вокални подгрявания. Трудно ми е да си призная, ама явно пее много повече, отколкото си мислех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Доста на фалш ми бие всичко при нея. Не знам доколко са реални тези психолози и т.н., но аз лично ги виждам като маркетинг нещата. Едва ли продуцентите й ще я оставят да си прави каквото иска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Флопнала е при вас Кети Пери, на всеки, който му кажеш за Пери я харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Доста на фалш ми бие всичко при нея. Не знам доколко са реални тези психолози и т.н., но аз лично ги виждам като маркетинг нещата. Едва ли продуцентите й ще я оставят да си прави каквото иска. Естествено, че всичко е фалш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Ама тая шматка защо още не е пуснала видео на тази брутална песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Пак плоско и сладникаво, Кейта няма ли да еволюира? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Заявявам, че съм изключително доволен от развитието на нещата при тази пръдла, албумът й е тотален провал, въпреки отчаяната реклама, тя прилича на откачалка, хората я хейтят и се отдръпват от нея. Просто перфектно, дори в най-смелите си мечти не съм предполагал, че толкова скоро ще бърше дъната с изрусената си грива. Пожелавам й скропостечно и трайно пропадане към дъното и дано има благоразумието да спре да ни трови с музикалните си напъни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.