Alexandrov Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Сигурно.. Те разпространяват почти всички албуми от чужди изпълнители в България. Но стават много бавно нещата, а ако си от малък град да не говорим. Вирджиния рекърдс са най-тъпата музикална компания,язък,че точно те издават албума на Рики. Не знам за какво са издатели на някой, като не представят нищо за дадения изпълнител в страницата си, един път така ги наредих. Добре,че от тях не купувам. Ужас. Имам намерение да си го закупя, но ще видя как ще стане работата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Katy се издава от Animato, а не от Virginia http://animatomusic.com/inner.php?p=artists&artid=871 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 http://www.kupicd.com/search_results_view.php от тук може да си поръчвате оригиналните US/UK/EU албуми. Коректни и бързи са от сайта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Твърде скъпички са продуктите на kupicd... Katy от тях е за 39 лв., а от Анимато за 11 лв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 :1000 (30): Благодаря и на двама ви. За пръв път ще си поръчвам CD на чуждоезичен изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 :1000 (30): Благодаря и на двама ви. За пръв път ще си поръчвам CD на чуждоезичен изпълнител. Аз също, благодаря Ви Katy Perry наградите "Oscar" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Кейти, долу ръцете от Елтън Джон. Той си е на Гага :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 Кейти, долу ръцете от Елтън Джон. Той си е на Гага :1000 (29): Ти па, нали тя си има оня от Дневниците на вампира Katy поне е свободна :whistling: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Елтън е омъжен... По- добре Кейти и Адам да се вземат, защото искам дует между тях Дано на някои от предстоящите награди през сезона изпълни поне още един път "Part of me" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 Елтън е омъжен... По- добре Кейти и Адам да се вземат, защото искам дует между тях Дано на някои от предстоящите награди през сезона изпълни поне още един път "Part of me" Нека направят много ми харесват If I Had You и What Do You Want From Me To за 2012 в Интернет се пише, че ще има дует с Rihanna потвърдено ли е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Адам е гей, няма как да се вземат в смисъла, в който като гледам искате :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Хаха, дует между Кейти и Рияна ще е като дует между измъчвани котки...голяма мъка ще е слушането на живо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Адам е гей, няма как да се вземат в смисъла, в който като гледам искате :1000 (19):Всички знаем какъв е, но имах предвид, че поне не е омъжен... за разлика от Елтън... а и вече на доста събития седят един до друг и си разменят целувки пред камерите с Adam Хаха, дует между Кейти и Рияна ще е като дует между измъчвани котки...голяма мъка ще е слушането на живо.. Кейти наистина трябва да се замисли над това да направи един хубав дует, а не да пускат само някакви смешни feat-ърчета с рапъри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Леле, колко е сексииииии! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Абсурдно е да позная, че това е Кейти..толкова грим са й намацали.. :mf_surrender: Секси е, но по-скоро прилича на секси версия на Ейми Уайнхаус Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Наистина е като Ейми Уайнхаус, но си е страшно секси Кейти... Някой има ли инфо дали Уикипедийната информация за клипа на "Part of Me" е вярна? Perry began filming the official music video for "Part of Me" on February 16, 2012. It took place at the USMC's Marine Corps Base Camp Pendleton in Oceanside, CA. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Секси е, но по-скоро прилича на секси версия на Ейми Уайнхаус Явно е търсен ефект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Наистина е като Ейми Уайнхаус, но си е страшно секси Кейти... Някой има ли инфо дали Уикипедийната информация за клипа на "Part of Me" е вярна? Perry began filming the official music video for "Part of Me" on February 16, 2012. It took place at the USMC's Marine Corps Base Camp Pendleton in Oceanside, CA. И аз, доколкото знам видеото е снимано. Иначе песента е много яка... Страшно много ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Mного е готина и оригинална. За мен е много на място във всяка едно място, а клиповете и са просто уникални. Не стига до крайности и не е гнусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Леле, колко е сексииииии! много е яка просто какво друго да и кажа :1000 (28): много ми харесва с черна коса, розово и синьо също и отиват :waltz: , но аз съм за черно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Леле, колко е сексииииии! Ако видех тая снимка, без някой да ми е казал, че е Кейти нямаше да я позная. А, иначе, дано инфото е вярно за клипа, песента започна много да ме зарибява и този път добро попадение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 29 Author Report Share Публикувано Февруари 29 Някой знае ли някакъв сайт в който мога да си поръчам плакат със снимка по избор ? Искам да си изкарам плакат на Katy <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Няма ли някакво инфо / снимки около клипа, в крайна сметка сниман ли е наистина? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Някой знае ли някакъв сайт в който мога да си поръчам плакат със снимка по избор ? Искам да си изкарам плакат на Katy <3 Отиваш в което и да е фото и на следващия ден го имаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Март 2 Author Report Share Публикувано Март 2 Отиваш в което и да е фото и на следващия ден го имаш. Искат ми 15 лв Още снимки за списанието: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.