Denis Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 На мен ми харесва г/д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Със сигурно това не бе едно от най-добрите изпълнения на Кейти. Иначе интересно като замисъл ама някак си недовършено беше, а физиономията и през цялото време крещеше "Моля се да не падна". За първи път виждам Кейти толкова несигурна на сцената. Може би не са имали време да репетират, не знам, но не беше особено добре. Песента все още не може да ме зариби, дано клипа помогне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 а физиономията и през цялото време крещеше "Моля се да не падна". това и на мен ми направи голямо впечетление Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 и без грим е уникална <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 :Vishenka_05: :girl_witch: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 (редактирано) Страхотен трейлър! Приказните работи попринцип много ми допадат. Кейти отново ще разбива! Още преди клипът да е излязъл, "Wide Awake" вече се изкачи на 9 място в Hot 100, ставайки осмата от осемте песни от Teenage Dream ерата, която влиза в ТОП 10. До 2-3 седмици виждам песента поне в ТОП 3, а е напълно възможно да стигне и върха... Редактирано Юни 14 от SuperGeorgi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 който иска може да гласува - http://mmva.muchmusic.com/vote/ За наградите MMVA <3 Perez Hilton Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 http://store.picbg.net/pubpic/ED/E9/14a97ea1ba69ede9.jpg : ) ПП: От днешния брой на сп. Журнал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Wide Awake на първо място в юТуб, а Firework има над 300 милиона гледания вече :yahoo1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Wide Awake на първо място в юТуб, а Firework има над 300 милиона гледания вече :yahoo1: Браво, много се радвам за нея, Wide Awake е брутално яка! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pepel_ot_rozi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 ОБОЖАВАМ НОВАТА ПЕСЕН!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 PP: Албуна вече престигнааааааа :gun_bandana: моля кажете с коя програма се рипва с добро качество :girl_witch: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 Katy спечели награда за "Най-добър филм на лятото" - Part Of Me (2012) на наградите Тeen Choice Awards Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Wide Awake стигна 3 място в Билборд тия седмици. Дори и да не се изкачи на върха, вече съвсем може да се каже, че Teenage Dream ерата завършва с неопровержим успех- 8 тотални хита, шест от които номер 1 и два от които номер 3. Жестоко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Новият цвят на косата на Кейти ... Според мен й отива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Снощи Katy сечели "Best Art Direction!" ма наградите MVA с "Wide Awake" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Katy в книгата на Гинес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Тази награда на Кейти ми се струва като утешителна награда задето не е спечелила това, което й се полагаше за Wide Awake- Най-добър видеоклип... Дали Кейти ще пуска нещо до края на годината? Предполагам, че албумът й ще излезе чак догодина през лятото, тя май през този сезон ги издава... Но може дотогава да поддържа вниманието към себе си с 1-2 отделни сингъла... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Wide awake и Part of me са от нещо като преиздадена версия на Teenage dream, така ли? Някой да ми разясни, защото мисля, че в началото ги нямаше в албума.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Wide awake и Part of me са от нещо като преиздадена версия на Teenage dream, така ли? Някой да ми разясни, защото мисля, че в началото ги нямаше в албума.. Даам, оригиналната версия "Teenage Dream" излиза през август 2010 и оттам са шестте супер хита "California Girls", "Teenage Dream", "Firework", "E.T.", "Last Friday Night" и "The One That Got Away", а после през март 2012 излиза преиздадената версия "Teenage Dream: The Complete Confection", която включва 3 нови парчета- двата нови хита "Part Of Me" и "Wide Awake", а също така и още една нова песен, както и разни ремикси и тем подобни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тази награда на Кейти ми се струва като утешителна награда задето не е спечелила това, което й се полагаше за Wide Awake- Най-добър видеоклип... Дали Кейти ще пуска нещо до края на годината? Предполагам, че албумът й ще излезе чак догодина през лятото, тя май през този сезон ги издава... Но може дотогава да поддържа вниманието към себе си с 1-2 отделни сингъла... Или може просто да се спре за малко, за да може хората да си починат от нея. Невероятно е как дори феновете не осъзнавате колко зле може да се отрази прекаленото преекспониране.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Да, нека да си почине добре, да се скрие от камерите за 1-2 сезона и примерно пролетта да пръсне с албум... отново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.