M.Power Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 Стилистът на Katy сподели тази снимка в Instagram и написа: You're gonna hear her ROAR #4Dayz&counting #roar #weBack #getReady #youreGonnaFlip #1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 На мен обложката не ми допада особено, ама няма нищо, важното е песента, дано днес излезе както се говореше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Възможно е да изтече днес, но иначе официалната дата за излизането на сингъла е 12 август. А в UK чак на 8 септември. Аз съм с противоречиви мнения за обложката, но май повече ми клонят към харесване. Има си ретро излъчване, а Кейти е добре дори и без много грим и прическа. Хайде да излиза вече песента и да започва разбивацията хах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Въобще не ми допада обложката. Изглежда ужасно аматьорска... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Ro-a-a-a-a-ar! http://bit.ly/15Y8oCE Хем ми е по-слаба от предните й сингли, хем ме радва на макс. Смятам, че текстът е хубав и постепенно песента ще се наложи. Според мен обаче истинската й тупалка ще се появи около 22 октомври. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Песента е доста приятна, комерсиална. Не знам за какви експерименти се говореше преди, но КП не можеше да заложи на по-сигурно звучене и песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Песента не е това, което мислех, че ще бъде, но ми хареса, зариби ме. Но на всички е ясно, че истинския хит ще е слудващия сингъл, точно с албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Обаче май всички сме на едно мнение, че истинският хит ще е 2-рия сингъл от албума Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Песента не е нищо ново за Кейти, но е много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Много ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Тази нощ излиза клипа, което значи , че при нас някъде сутринта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Разбиващо парче с един доста различен саунд за Кейти! Песента не ми се струва обвързана с която и да е друга от предните два албума. Определено е нещо ново за нея. И все пак се оказа, че песента донякъде е взаимствана от тази: Предполагам с официално закупени права, тъй като самата Кейти я е постнала в туитър още през май и надали го е направила, за да подразни предварително певицата. Сингълът ще има голям успех, според мен. Но нещо кара и мен да си мисля, че още по-голяма тупалка е запазена за албума, а и надали ще е само една... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Разбиващо парче с един доста различен саунд за Кейти! Песента не ми се струва обвързана с която и да е друга от предните два албума. Определено е нещо ново за нея. И все пак се оказа, че песента донякъде е взаимствана от тази: Предполагам с официално закупени права, тъй като самата Кейти я е постнала в туитър още през май и надали го е направила, за да подразни предварително певицата. Сингълът ще има голям успех, според мен. Но нещо кара и мен да си мисля, че още по-голяма тупалка е запазена за албума, а и надали ще е само една... А може да е направила като нашите певици - "Искам песен като тази" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 А може да е направила като нашите певици - "Искам песен като тази" :1000 (29): :1000 (29): И все пак най-зарибяващата част май си е авторска... And you're gonna hear me ro-o-o-o-o-o-o-o-oar! Все повече се кефя на песента... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Само за няколко часа парчето вече е номер 1 в iTunes на няколко страни... В US е на 2 и се очаква всеки момент да се качи и на 1... И по радиостанциите вече го въртяли доста... Напълно възможен е дебют на първо място в Billboard HOT 100, както беше с Part of Me. Ще видим дали ще стане така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Само за няколко часа парчето вече е номер 1 в iTunes на няколко страни... В US е на 2 и се очаква всеки момент да се качи и на 1... И по радиостанциите вече го въртяли доста... Напълно възможен е дебют на първо място в Billboard HOT 100, както беше с Part of Me. Ще видим дали ще стане така... Предпочитам да си дебютира някъде другаде и да се изкачи до първо място, където да стои няколко седмици, отколкото бум! - на първо място и следващата седмица да падне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Август 12 Author Report Share Публикувано Август 12 you're gonna hear me ro-o-o-o-oar :yahoo1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 А къде е клипааааааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 you're gonna hear me ro-o-o-o-oar :yahoo1: С това ли ще минава като валяк през Гага? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 С това ли ще минава като валяк през Гага? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Песента зарибява супер много, но смятам, че е точно в стила на предните й два албума. Промотирането на новата ера като дарк Кети, по-сериозна и т.н. според изигра лоша шега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Лирик видеото е много яко. Според мен с течение на времето и на развитието на албума ще видим повече от дарк Кейти. Ако ерата потръгне като предната (към този момент натам водят нещата), ще има доста сингли, а съответно и доста възможности за нещо по-мрачно. А и да не забравяме, че в трейлърите за Roar си имаше доста дарк нотки... Може би клипа ще е още по-особен в това отношение. Гледайте какво става тук: #1 United States #1 Argentina #1 Armenia #1 Brazil #1 Canada #1 Chile #1 Cyprus #1 Greece #1 Guatemala #1 Hong Kong #1 Indonesia #1 Jordan #1 Malaysia #1 Mexico #1 New Zealand #1 Nicaragua #1 Peru #1 Philippines #1 Saudi Arabia #1 Singapore #1 Spain #1 Sri Lanka #1 Taiwan #1 Thailand #1 Turkey #1 Ukraine #1 United Arab Emirates #1 Vietnam В българския iTunes е на 59, но също се изкачва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 #1 United States #1 Argentina #1 Armenia #1 Australia #1 Azerbaijan #1 Bahrain #1 Belarus #1 Brazil #1 Canada #1 Chile #1 Colombia #1 Costa Rica #1 Cyprus #1 Czech Republic #1 Egypt #1 Fiji #1 Greece #1 Guatemala #1 Honduras #1 Indonesia #1 Jordan #1 Malaysia #1 Mexico #1 New Zealand #1 Paraguay #1 Peru #1 Philippines #1 Qatar #1 Russia #1 Saudi Arabia #1 Singapore #1 Spain #1 Taiwan #1 Thailand #1 Turkey #1 Ukraine #1 United Arab Emirates #1 Venezuela #1 Vietnam #2 El Salvador #2 France #2 Hong Kong #2 Israel #2 Italy #2 Lithuania #2 Moldova #2 Nicaragua #2 Norway #2 Panama #2 Slovenia #2 South Africa #2 Sweden #3 Ecuador #3 Finland #3 Hungary #3 Netherlands #3 Nigeria #3 Switzerland #3 Uganda #4 Austria #4 Denmark #4 Germany #4 India #4 Luxembourg #4 Poland #8 Belgium #8 Cambodia #8 Slovakia #9 Lebanon #10 Dominican Republic #11 Portugal #13 Antigua and Barbuda #13 Mauritius #13 Sri Lanka #14 Cayman Islands #15 Romania #17 Japan #20 Mongolia #23 Macau #23 Trinidad and Tobago #25 Ireland #28 Bulgaria #35 Estonia #36 Malta #37 United Kingdom #53 Kenya #60 Namibia #66 Latvia #91 Barbados #177 Brunei Darussalam #352 Kazakhstan Номер 1 в 39 страни, ТОП 5 в 65, ТОП 10 в 70... Тотален световен суперхит... България- 28. Ето и съотношението между нея и Гага, която към този момент все още е на второ място: Katy Perry - Roar 1.0000 Lady Gaga - Applause .5055 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Рекламата към новия парфюм на Katy е убиец :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Рекламата към новия парфюм на Katy е убиец :gun_bandana: :gun_bandana: Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.