M.Power Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Тръгнаха и при мен вече, мерси. Гласувах за Dark Horse, а за клипа на Roar предполагам няма нова информация? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Пак ще се правят на приятелки, пачаврите с пачаври. Бетер са от Преса и Галя - вече се чудят какво да измислят (Гага най-вече, де) да прекацат другата, ама иначе големите приятелки. Гага съвсем ще се комплексира, че Перито с песен, дето е нищо особено, пръсна "великата, нечувана, невиждана, дето ще промени цялата индустрия" Applesauce. :1000 (29): Гага няма как да бъде комплексирана от бонбонената Пери, която дори едвам пее... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Dark Horse е по-добра. Обаче да я еба в Кейтито () - как може да си пуска сингъла (дори и да е промоционален) на един ден с Godney?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Гага няма как да бъде комплексирана от бонбонената Пери, която дори едвам пее... Със десетките отчаяни туийтове да гледат видеото на Applasauce и да купят по няколко пъти сингъла друго виждаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Със десетките отчаяни туийтове да гледат видеото на Applasauce и да купят по няколко пъти сингъла друго виждаме. Всеки изпълнител си промотира албума и песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Всеки изпълнител си промотира албума и песните. Никой не е толкова отчаян, като нея. Щом даже и редактора на Билборд каза, че такива туийтове нарушават духа на класацията, едва ли всеки изпълнител си промотира по тоя начин албума и песните. Както и да е, това е тема за Кейти. Какво става с видеото на Roar - нямам търпение, предната ера всичките видеа бяха, както се казва, диамант до сапфир? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Дайте и ние да чуем тия песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Никой не е толкова отчаян, като нея. Колко да е отчаяна...турнето след уж албума провал BTW с 98 дати печели 180млн. долара...а турнето с уж рекордния Teenage Dreams и 5 №1 хита, прави 60 млн. долара с 124 дати.. Няма да коментирам и за Monster Ball, който направи 220 млн. долара. Кейти Пери е сладка, миличка, никога не рискува, бонбонеста и предвидима. Американската публика обича такива певици. Нея няма как да я мразиш. За сметка на това Гага е винаги различна, провокативна, играе си с религия, със сексуалност. Логично е да поляризира общественото мнение и да има много хейтъри. ПОказателен е фактът, че нея я разкъсаха заради сходно звучене с Express Yourself на Мадона, докато това, че Roar e брутално копие на Brave само беше отбелязано и забравено. Но Гага сама си е избрала този кариерен път. Легенди не стават залагащите на сигурно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Колко да е отчаяна...турнето след уж албума провал BTW с 98 дати печели 180млн. долара...а турнето с уж рекордния Teenage Dreams и 5 №1 хита, прави 60 млн. долара с 124 дати.. Няма да коментирам и за Monster Ball, който направи 220 млн. долара. Кейти Пери е сладка, миличка, никога не рискува, бонбонеста и предвидима. Американската публика обича такива певици. Нея няма как да я мразиш. За сметка на това Гага е винаги различна, провокативна, играе си с религия, със сексуалност. Логично е да поляризира общественото мнение и да има много хейтъри. ПОказателен е фактът, че нея я разкъсаха заради сходно звучене с Express Yourself на Мадона, докато това, че Roar e брутално копие на Brave само беше отбелязано и забравено. Но Гага сама си е избрала този кариерен път. Легенди не стават залагащите на сигурно... Да не говорим и че BTW продаде над 2 пъти повече копия от TD, ама ей сега ще дойде сеньора да ти разправя, че най-важни са продадените сингли. Да, ама не, артист е този, който владее сцената и може да пее, а очевидно захарната Кейти не ги може тези неща, тя е нищо повече от студийна певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Обичайната кавга Гага-Кейти нямаше как да пропусне и Рамания точно сега. Аз и на двете се кефя, но Кейти си ми е любимката. Не се опитвайте да я принизявате и подценявате- това, че не е продала чак толкова албуми и билети като Гага не значи, че не е достатъчно отличила се като значима, за да остане в историята на музиката. А и гледайте все пак за какви пари говорим- 60 милиона... :1000 (30): Пък и говорим за различен тип кариери. Тази на Гага избухна изведнъж- само с един албум тя вече се беше насочила към това да е легенда в стил Мадона. При Кейти е различно- при нея напредъка е постепенен. Изригна с два мега хита и успешен дебютен албум като Кейти Пери, после подкара ера, в която и осемте песни й бяха в ТОП 3, а 6 от тях бяха номер 1... Печели добре от продажба на песни, печели добре от продажба на албуми, печели добре от продажба на билети... И катери нагоре- мисля, че още много какво да покаже. Ето ви пример за някой, който като се завърне скоро ще помете всички по същия начин както го направи и миналия път- Адел. Уви, и за Гага имаше някакви огромни очаквания, които лично за мен не се оправдаха- наистина очаквах по-силен старт. Но ще видим ARTPOP и ерата като цяло... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Обичайната кавга Гага-Кейти нямаше как да пропусне и Рамания точно сега. Аз и на двете се кефя, но Кейти си ми е любимката. Не се опитвайте да я принизявате и подценявате- това, че не е продала чак толкова албуми и билети като Гага не значи, че не е достатъчно отличила се като значима, за да остане в историята на музиката. А и гледайте все пак за какви пари говорим- 60 милиона... :1000 (30): Пък и говорим за различен тип кариери. Тази на Гага избухна изведнъж- само с един албум тя вече се беше насочила към това да е легенда в стил Мадона. При Кейти е различно- при нея напредъка е постепенен. Изригна с два мега хита и успешен дебютен албум като Кейти Пери, после подкара ера, в която и осемте песни й бяха в ТОП 3, а 6 от тях бяха номер 1... Печели добре от продажба на песни, печели добре от продажба на албуми, печели добре от продажба на билети... И катери нагоре- мисля, че още много какво да покаже. Ето ви пример за някой, който като се завърне скоро ще помете всички по същия начин както го направи и миналия път- Адел. Уви, и за Гага имаше някакви огромни очаквания, които лично за мен не се оправдаха- наистина очаквах по-силен старт. Но ще видим ARTPOP и ерата като цяло... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Сори за двойния пост. Да подчертая все пак, че началото на ерата на Гага ми харесва, макар и да е една степен по-слабо от това, което може би очаквах. Но пак е достатъчно силно. За двете нови песни (нека не забравяме, че темата е за Кейти Пери)- колебая се коя бих искал да бъде пусната преди албума. И двете са с потенциал за №1 хит, особено щом са на тази изпълнителка. Може да ги послушам още няколко пъти и да преценя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 По The Voice въртят lyric видеото, което е много странно според мен. Аз вече си мисля, че няма да има клип на тази песен, не е логично да се забави толкова след промотирането на сингъла, освен ако довечера на наградите не го промотират, но ще видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 По The Voice въртят lyric видеото, което е много странно според мен. Аз вече си мисля, че няма да има клип на тази песен, не е логично да се забави толкова след промотирането на сингъла, освен ако довечера на наградите не го промотират, но ще видим. Дам, малко странно става вече . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Katy никога не е бързала с клиповете й. "E.T." примерно го бави 2-3 месеца, така че за сега песента се представя чудесно без видео, видео наградите са довечера и спокойно може да си изчака до началото на септември и тогава да го презентира. Радвам се, че вече нашите медии започнаха да я излъчват, защото първите дни я игнорираха може би умишлено заради други... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Надявам се да има и официално видео. Кейти е известна с уникалните си клипове и мисля, че и този път ще се възползва от възможността да ни предостави някое страхотно такова с мощен лъвски Roar. :1000 (29): В момента в iTunes се получава доста интересна ситуация. Кейти и лейбълът пуснаха за pre-order Prism, но също така премахнаха сингъл версията на Roar и в момента единствения начин да си купи човек песента e да я изтегли от албума. И така двуседмичният лидер в US iTunes отстъпи на предишния лидер Blurred Lines... за да може след няма и ден да се изкачи бързо-бързо отново до ТОП 5, а скоро може би и до върха. И... Гага за втори път да бъде задмината от една и съща песен на Кейти. А тази вечер на наградите навярно наистина ще са си първи приятелки двете... Голям майтап... Много ме кефят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Отново номер 1... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 По The Voice въртят lyric видеото, което е много странно според мен. Аз вече си мисля, че няма да има клип на тази песен, не е логично да се забави толкова след промотирането на сингъла, освен ако довечера на наградите не го промотират, но ще видим. Сити също вече въртят лирик видеата на песните - нейната, на Гага, на Авичи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Те са си приятелки, преди време Кейти скандализира като каза, че Гага е новата Мадона, но в по-добър вариант Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Все едно е на плейбек или просто сингбекът е наблъскан с вокали. Не ме впечатли особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Кейти като женски Тарзан в клипа на Roar- епично ще е! Нямам търпение... Представянето на наградите ми допадна. Готина Кейти и оригинална идея за място... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Да живее плейбекът! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Макар и доста по-слабо вокално, много, ама много по-впечатляващо изпълнение от това на Гага. Страхотна хореография, страхотна визия и изобщо цялостен пакет. Личи си, че гласът й е доста слаб, но поне пееше вярно там, където пееше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Трагично изпълнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.