Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 100 000 000! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Ах, тази Кейти с нейните Vevo Certified флопове... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Турнето мачка наред... С обявените продажби за около 30 от 130 концерта, Prismatic World Tour вече достигна цялостния успех на California Dreams Tour- около 60 милиона. За Кейти вече се очаква не само скоро да влезе в престижния клуб на '100-милионните', ами да доближи и дори надмине 200 милиона. Albums, singles, touring artist... Хаха, вече ще разказвам като виц онова, че TD бил 'нейният връх'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Има упорити слухове, че КП ще пее на Супербол...което значи тв публика от 110-120 млн. души. Супербол е най-гледаното спортно събитие в САЩ и изпълнителя на полувремето получава огромна реклама. Нямам търпение ако това е истина да видя и най-вече чуя КП на живо...Излагация пред 120млн. души... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Вече не са само слухове- Билборд го потвърдиха: http://www.billboard.com/articles/news/628...x-halftime-show Монстърчетата нямате ли си друга работа освен да повтаряте единственото, за което вече можете да се захванете- че не можела да пее? Доказано ви беше, че дори и на някои места да е била зле, на други е била супер. Браво на Кейти, това ще е нещо страхотно. Очаквам да представи или сингъл 7 (ако има такъв), или нещо съвсем ново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Вече не са само слухове- Билборд го потвърдиха: http://www.billboard.com/articles/news/628...x-halftime-show Монстърчетата нямате ли си друга работа освен да повтаряте единственото, за което вече можете да се захванете- че не можела да пее? Доказано ви беше, че дори и на някои места да е била зле, на други е била супер. Браво на Кейти, това ще е нещо страхотно. Очаквам да представи или сингъл 7 (ако има такъв), или нещо съвсем ново. Ако ще и светът да обърнеш няма как да убедиш когото и да е било, че КП пее добре. Няма такова нещо - веднъж добре, веднъж зле. Ако е певица ще е винаги добре с изключения заради неразположение, а не повечето й живи изпълнения да са истинско предизвикателство за ушите. Да се отрича това е просто абсурдно и тук мнението ми е абсолютно обективно. Да се твърди, че КП е добра певица е почти същото, като да се твърди, че Андреа е добра певица. Разбира се и двете умеят да компенсират липсата на гласови данни с пищни декори, много танцьори и цици... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Хаха, ами някои могат да се похвалят с огромни хитове и още по-големи продажби на албуми и билети, други - с глас и фейлнати "арт" албумчета (и джаз албум, който 90% от феновете й не искаха). Смисъл, всеки си има различни виждания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 На човек му е достатъчно да прочете само сравнението на Кейти Пери с Андреа, за да види, че няма смисъл да се впуска в спорове с конкретния човек. Всъщност не съм сигурен защо във времето Кейти бе набедена за чак толкова бездарна- дали заради някой и друг лош лайф или просто заради силната неприязън на монстърчетата към нея, които усилено се опитват да превърнат това във факт? Но истинските факти са си други- един изпълнител може да си има и силни, и слаби моменти. И Мадона не е най-великия вокалист, но си е Мадона- образ, съчетание на много неща, не само пеене. Кейти усилено върви натам година след година- личи си й, че се е амбицирала да остави голяма следа в историята на музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Хубави песни прави, но ми е супер безлична. Не съм първо върло монстърче, но пак го мисля. Не може да пее, съжалявам. Браво за успехите, но не мога да проумея как човек може да се радва и с трепет да чака неин проект Една Марина ме радва много повече с песните си, но все пак мое мнение.. не е нужно СуперГеорги да ми се впуска в коментар, възхваляващ Пери Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Като знаеш, че ще представи проект, изпипан до последния детайл, няма как да не го чакаш с нетърпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Именно- тя е един от малкото изпълнители, които градят кариера на подобно високо ниво. Нормално е хората да чакат проектите й с интерес. А някои да харесват и пеенето й, което определено не е за изхвърляне в повечето случаи. Тук взеха постоянно да ме обвиняват, че защитавам Кейти прекалено много, а аз дори понякога съм си признавал, че може би е така... Но трябва и други хора да се замислят дали е уместно да влизат тук само колкото да излеят злобните си чувства към звезда, която неопровержимо е сред А-листата вече няколко години... и не се спира... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 На човек му е достатъчно да прочете само сравнението на Кейти Пери с Андреа, за да види, че няма смисъл да се впуска в спорове с конкретния човек. Всъщност не съм сигурен защо във времето Кейти бе набедена за чак толкова бездарна- дали заради някой и друг лош лайф или просто заради силната неприязън на монстърчетата към нея, които усилено се опитват да превърнат това във факт? Но истинските факти са си други- един изпълнител може да си има и силни, и слаби моменти. И Мадона не е най-великия вокалист, но си е Мадона- образ, съчетание на много неща, не само пеене. Кейти усилено върви натам година след година- личи си й, че се е амбицирала да остави голяма следа в историята на музиката. Не,тя пее добре на живо,но просто няма достатъчно голям музикален талант,докато Гага може да те разплаче с Лайв,Кейти е слаба там,но в никакъв случай не е бездарница.Кой пък я е сравнявал с Анди? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Е, добре, бе. Не се пали, просто споделям мнение. На мен ми е безлична и никога не е предизвиквала интереса ми по абсолютно никакъв начин. Откъм клипове ми е супер зле, или аз не познавам що е качество, не знам.. Dark Horse определено е една от любимите ми песни тази година, но клипа е ужасен, TIHWD същата работа. При Roar нещата са същите. Жалко, че изпусна потенциални хитове като LL и WoA, сега и да ги пусне, не мисля, че ще предизвикат голям интерес. Но все пак два мегахита са добре. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Кой пък я е сравнявал с Анди? В един от постовете над моя. Е, добре, бе. Не се пали, просто споделям мнение. На мен ми е безлична и никога не е предизвиквала интереса ми по абсолютно никакъв начин. Откъм клипове ми е супер зле, или аз не познавам що е качество, не знам.. Dark Horse определено е една от любимите ми песни тази година, но клипа е ужасен, TIHWD същата работа. При Roar нещата са същите. Жалко, че изпусна потенциални хитове като LL и WoA, сега и да ги пусне, не мисля, че ще предизвикат голям интерес. Но все пак два мегахита са добре. Забележката ми беше по-скоро към други. Не че съм съгласен с всичко казано, но не мисля да се занимавам с още спорове. Иначе и аз споделих, че LL и WoA май са изпуснати вече... Не знам как можаха да ги оставят за 1 година след излизането на албума, вместо да ги бяха изстреляли директно след Dark Horse. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 В един от постовете над моя. Забележката ми беше по-скоро към други. Не че съм съгласен с всичко казано, но не мисля да се занимавам с още спорове. Иначе и аз споделих, че LL и WoA май са изпуснати вече... Не знам как можаха да ги оставят за 1 година след излизането на албума, вместо да ги бяха изстреляли директно след Dark Horse. Повярвай, и на мен не ми се водят спорове. Съгласен съм, ако Legenadry беше пусната след DH, сега щеше да има трети мегахит, но уви.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Мен пък тия двете песни от албума и грам не ме впечатлиха. Нищо не запомних от първо слушане и не съм си ги пускал пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ако ще и светът да обърнеш няма как да убедиш когото и да е било, че КП пее добре. Няма такова нещо - веднъж добре, веднъж зле. Ако е певица ще е винаги добре с изключения заради неразположение, а не повечето й живи изпълнения да са истинско предизвикателство за ушите. Да се отрича това е просто абсурдно и тук мнението ми е абсолютно обективно. Да се твърди, че КП е добра певица е почти същото, като да се твърди, че Андреа е добра певица. Разбира се и двете умеят да компенсират липсата на гласови данни с пищни декори, много танцьори и цици... А пък Гага нямаше изцепки и всякакви гнусни декори, тоалети и т.н., за да й се обръща внимание, нали? Ама вече не става само да излезеш на червения килим с рокля от кебапчета, за да имаш хит. Гага се изчерпа, това е факт. Една Иги я удари в земята тази година, за какво говорим? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Освен, че гледа клипове на Азис Кейти явно чете и Рамания... Ето нейният моментален отговор на монстърските нападки за пеенето: Queen! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 А пък Гага нямаше изцепки и всякакви гнусни декори, тоалети и т.н., за да й се обръща внимание, нали? Ама вече не става само да излезеш на червения килим с рокля от кебапчета, за да имаш хит. Гага се изчерпа, това е факт. Една Иги я удари в земята тази година, за какво говорим? Темата е за Кейти,не за Гага,не спами! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 95 милиона са обявените приходи на турнето към този момент. Чудно защо някои хейтъри не си казват мнението за подобни успехи, които КП не е имала дори и по време на TD ерата. А да, защото са хейтъри. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Наистина ли ще пее на Супер Боул догодина ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Наистина ли ще пее на Супер Боул догодина ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 На мен ми е много чудно какво ще реши да прави оттук нататък, имайки в предвид предстоящата огромна изява. Не знам дали сега тепърва ще пуска сингъл от Prism и после още един като за Super Bowl- ще са твърде близо един до друг. От друга страна, хората жадуват за поне още един сингъл от този албум и даже вече се говори, че в следващите дни такъв ще бъде обявен и по всяка вероятност ще е Legendary Lovers. Може пък това да не е вярно и да остави албума с пет сингъла, а за Super Bowl да представи нещо съвсем ново- от преиздадена версия на албума, от EP или (най-малко вероятно) от нов албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Вчера на наградите изглеждаше чудесно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Такааам... Тъй като по всичко личи, че от ерата остана само турнето, мисля че е добре да си направим една финална статистика за нея... PRISM US: Номер 1 с ~ 1.5 милиона - Платинен WW продажби: Номер 2 с ~ 3.4 милиона Сингли ROAR US: Номер 1 с ~ 5.6 милиона - 6х Платинен WW: Номер 1 с ~ 9.1 милиона Unconditionally US: Номер 14 с ~ 1.1 милиона - Платинен WW: НЗ кой номер с ~ 1.5 милиона Dark Horse US: Номер 1 с ~ 5.6 милиона - 6x Платинен WW: Номер 2 с ~ 7.3 милиона Birthday US: Номер 17 с ~ 600 хиляди - Златен WW: НЗ кой номер с ~ 730 хиляди This Is How We Do US: Номер 24 с ~ 500 хиляди - Златен WW: НЗ кой номер с ~ 750 хиляди И сега какво излиза...? Всичко й е златно или платинено в Щатите... Аз съм доволен от ерата. Още ми се иска да беше пуснала LL (и други), но... явно няма. И все пак винаги сме отворени към тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.