Ivanhoe Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Който не е член на официалната българска група - ЦЪК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 My last.fm: http://www.last.fm/user/tikei_146 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Абе колко теми за Ласт.фм има?? Съединете ги поне да са една с тази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 http://www.last.fm/user/dopeshobg моят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Абе колко теми за Ласт.фм има?? Съединете ги поне да са една с тази Иначе има 732932964 модератора, ама никой за нищо не става от тях :gun_bandana: Дай им само да спамят и да наказват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Свалих си и приложението за Андроид, за да ми отчита слушанията и на телефона, но не мога нещо да се впиша. Задължително ли е да изключа програмата от компютъра, за да се логна от телефона? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Свалих си и приложението за Андроид, за да ми отчита слушанията и на телефона, но не мога нещо да се впиша. Задължително ли е да изключа програмата от компютъра, за да се логна от телефона? Не, с коя версия на Андроид си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Не, с коя версия на Андроид си? 4.0.4 Globul не ми пускат ъпдейт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 4.0.4 Globul не ми пускат ъпдейт. Не би трябвало да имаш проблеми с тая версия, до колкото си спомням last-а е несъвместим със "4.1.1". Пробвай с нов акаунт и ако стане, значи не може да ползваш един и същ за двете.Другото което е, трябва да си с постоянно включен интернет за да ти ги отчита.. ама това го знаеш ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Не би трябвало да имаш проблеми с тая версия, до колкото си спомням last-а е несъвместим със "4.1.1". Пробвай с нов акаунт и ако стане, значи не може да ползваш един и същ за двете.Другото което е, трябва да си с постоянно включен интернет за да ти ги отчита.. ама това го знаеш ;d Общо взето не е при мен проблем, има коментари в Гугъл плей, че и при други не работи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Ето го и моя профил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 LaSt.fm - Моят профил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Успях да се логна в андроид приложението, но кво след от тук нататък. Не ми засича изобщо какво слушам на телефона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolai Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Няма ли някакъв шанс да се смени снимката на Гергана, направо вече ми омръзна да я гледам... На Мария профилната също е от памтивека Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.