let it snow Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тези дни изгледах отново излезлите епизоди от осми сезон и мога да кажа, че сезонът много ми харесва! Личи си, че нещата вървят към финал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Има договор за 9-и сезон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Който не е гледал е24 / с08 да не чете. ) Показаха майката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Който не е гледал е24 / с08 да не чете. ) Показаха майката. и е грозна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 и е грозна Не е чак толкова грозна, на мен ми е даже симпатична, само да не окаже, че е взела чадъра от съквартирантката си и да изкукаме още 3-4 сезона. Време им е вече да приключват, че е ако разтягат още няма да се върже финала, децата ще трябва да са на по 10-12 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Симпатично е момичето. Ама на мен чак ми е странно, че я показаха. Досега все я криха и сега ми е чудно малко, а и всеки е с различна идея как би изглеждала майката. Дано да е готин следващия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Очаквано - девети сезон ще бъде последен! It's the beginning of the end! Watch the first preview of the last season now: http://bit.ly/1clJek6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Който не иска да си разваля 9-ти сезон, да не чете. Макар че не е чак такъв спойлер: Целият сезон ще се показва единствено деня на сватбата. Ще се показват и моменти от миналото и от бъдещето, естествено, така че няма да е скучно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Т'ва по-долу бях казал и тук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 На мен ми звучи като много измъчен сезон, ама ще видим де... радвам се, че е последен, нямам сили вече. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Изтеглих 8-ми сезон и го започнах, че го бях оставил да излезе целия и да си го гледам наведнъж. Определено още от началото на 7-ми сезон се усеща, че вече са се поизчерпали и не са толкова забавни и интересни като преди, но аз все пак ще си го догледам, все пак първите 6 сезона бяха страхотни и ги изгледах за около седмица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 16 епизод беше едно от най-оригиналните неща, които някога съм гледал! Сценаристите надминаха себе си.. Казва се "Как майка ви се запозна с мен" и дават всички онези моменти, когато Тед срещаше майката случайно в минали сезони, жълтия чадър и т.н. Невероятно беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Още 2 епизода до края... Това са толкова години в смях и сълзи заедно с героите, не знам как ще се разделя с този сериал, въпреки че затъпя в последните 2 сезона. Все пак тази серия беше много тъжна, даваха герои от минали сезони как са се развили днес.. Другото, което е... излиза, че май майката ще се окаже мъртва и затова Тед разказва историята на децата как се е запознал с нея. Ще ми липсва сериалчето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Още 2 епизода до края... Това са толкова години в смях и сълзи заедно с героите, не знам как ще се разделя с този сериал, въпреки че затъпя в последните 2 сезона. Все пак тази серия беше много тъжна, даваха герои от минали сезони как са се развили днес.. Другото, което е... излиза, че май майката ще се окаже мъртва и затова Тед разказва историята на децата как се е запознал с нея. Ще ми липсва сериалчето Ей, Спойлер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Това за мъртвата майка си е просто теория, в сериала няма споменато такова нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Това за мъртвата майка си е просто теория, в сериала няма споменато такова нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Спрях да го гледам този сериал преди години. Епизодите станаха много скучни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Още 2 епизода до края... Това са толкова години в смях и сълзи заедно с героите, не знам как ще се разделя с този сериал, въпреки че затъпя в последните 2 сезона. Все пак тази серия беше много тъжна, даваха герои от минали сезони как са се развили днес.. Другото, което е... излиза, че май майката ще се окаже мъртва и затова Тед разказва историята на децата как се е запознал с нея. Ще ми липсва сериалчето Няма как майката да е мъртва, защото само преди няколко епизода даваха как тя разказва на децата как се е запознала с баща им. Теории около сериала бол. Уж майката щеше да е някаква сестра на Барни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Няма как майката да е мъртва, защото само преди няколко епизода даваха как тя разказва на децата как се е запознала с баща им. Теории около сериала бол. Уж майката щеше да е някаква сестра на Барни Не знам, в миналия епизод когато си разказваха истории с Тед, той каза нещо за майката на Робин, че не е вярвал, че ще дойде, а тя му отвърна "Стига, коя майка ще пропусне сватбата на децата си..." и в този момент Тед се разплака. Може майката да е болна нещо или не знам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Сега се сетих, че майката никога не е разказвала нищо на децата, епизода се казваше "Как майка ви се запозна с мен", а не "Как се запознах с баща ви", което е различно... в него просто Тед разказваше гледната точка на майка им, която тя му е споделила някога (примерно). Така че наистина май ще се окаже, че е мъртва.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Не знам, в миналия епизод когато си разказваха истории с Тед, той каза нещо за майката на Робин, че не е вярвал, че ще дойде, а тя му отвърна "Стига, коя майка ще пропусне сватбата на децата си..." и в този момент Тед се разплака. Може майката да е болна нещо или не знам.. Не помня точно как беше сцената, но .... Значи Тед се е разплакал, че майката няма да може да присъства на сватбата на децата му, още преди да се е запознал с майката? :1000 (29): Оф забрави ... сетих се сцената, дето са стари, 2024г. нали? Ем, може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Не помня точно как беше сцената, но .... Значи Тед се е разплакал, че майката няма да може да присъства на сватбата на децата му, още преди да се е запознал с майката? :1000 (29): Оф забрави ... сетих се сцената, дето са стари, 2024г. нали? Ем, може. Той беше с майката на ресторант и си говориха нещо двамата и тя му каза "Коя майка не би присъствала на сватбата на децата си" и той тогава се разплака. Когато водиха този разговор децата вече съществуваха... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Той беше с майката на ресторант и си говориха нещо двамата и тя му каза "Коя майка не би присъствала на сватбата на децата си" и той тогава се разплака. Когато водиха този разговор децата вече съществуваха... :1000 (29): Да, сетих се. Аз тогава реших, че сигурно майката на майката(демек бабата) не е отишла на тяхната сватба Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 На майката на таткото шуранайката на учинайкото... Всички ще доживеят до насиране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Бахти! Побеснелите фенове са НАВСЯКЪДЕ! Но краят, така както са го направили е логичен, въпреки че на хората не им пука,понеже са мега- ядосани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.