Боби Публикувано на Октомври 16 Report Share Публикувано на Октомври 16 Остават броени седмици до пускането на новия сингъл от Born This Way. Песента, както стана ясно е Marry the night. Клипът беше заснет между 10 и 13 октомври. Ето и снимки: O4IgYxHEAuk Какви са вашите очаквания за клипа и успеха на песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Заглавието на темата ти е грешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 И тази песен не ми харесва.. звучи ми прекалено еднотипен този албум. Ще разчитам на нов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не съм доволен от избора на песен. Поне се надявам клипът да е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Аз съм изключително доволен от избора на песен. Това е любимата песен на феновете на Гага,тя прави клип заради тях,те я избраха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 http://i53.tinypic.com/f375n4.jpg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Една от любимите ми песни в албума, остава само Блъди Мери да клипира и всичко ще е тип топ. А иначе е потресаващо грозна на снимката отново. Просто наистина това си е най-грозната жена на планетата според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Не съм доволен от избора на песен. Поне се надявам клипът да е добър. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Една от любимите ми песни в албума, остава само Блъди Мери да клипира и всичко ще е тип топ. А иначе е потресаващо грозна на снимката отново. Просто наистина това си е най-грозната жена на планетата според мен. Пхаха баси тъпото изказване! Това, че я правят нарочно да изглежда грозна не значи, че наистина е такава. Виж я в клиповете на "Just dance" и "Poker face" и пак говори! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 19 Author Report Share Публикувано Октомври 19 Пхаха баси тъпото изказване! Това, че я правят нарочно да изглежда грозна не значи, че наистина е такава. Виж я в клиповете на "Just dance" и "Poker face" и пак говори! Да не говорим, че на снимките със синьото червило аз лично я намирам за много секси...Достатъчно е само да се видят очите й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Харесвам Гага ама вече наистина прекалява.. Интересно беше в началото, но сега вече започна да ми идва в повече. Какъв е тоя поднос на главата й за бога? Не бяха рогове, вътрешности, извънземни, вещици та сега и това... Много на сериозно се взе и това и изигра лоша шега.. много е кофти когато някой загуби връзка с реалността. Иначе радвам се за избора на песен това е една от трите песни от албума, които ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Просто наистина това си е най-грозната жена на планетата според мен. Уау...според теб коя е най красивата тогава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Уау...според теб коя е най красивата тогава? Явно си е въпрос на вкус, аз говоря, че дори когато е нормална тя е грозна. Просто чертите на лицето са й някакви изкривени. За най-красива намирам Шерил Коул например, за мен тва е една от най-красивите жени на планетата, а за Гага казах вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Просто наистина това си е най-грозната жена на планетата според мен. Ти си по красива нали? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Явно си е въпрос на вкус, аз говоря, че дори когато е нормална тя е грозна. Просто чертите на лицето са й някакви изкривени. За най-красива намирам Шерил Коул например, за мен тва е една от най-красивите жени на планетата, а за Гага казах вече. Разбирасе, че е въпрос на вкус, но какво й е кривото по -точно: стара снимка Стара снимка сега: Тва, че се облича необичайно, си слага ненормално количесто грим и изкуствени скули, тва не я прави нито крива, нито грозна, а различна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 GagaWeen Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Кога излиза клипа? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Ноември Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 По-конкретно? началото,средата? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 По-конкретно? началото,средата? Попринцип бяха казали началото...напоследък срещам вече края.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Попринцип бяха казали началото...напоследък срещам вече края.. Дано да излезе в началото... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 само аз ли имам чувството,че всеки момент все едно ще кихне Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 600 000 000 гласа е събрала Lady Gaga for MTV EMA .Утре ще видим резултатите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 600 000 000 гласа е събрала Lady Gaga for MTV EMA .Утре ще видим резултатите. Ти си сериозен? Браво на Gaga :mf_surrender: :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.