Nikolay Публикувано на Октомври 19 Report Share Публикувано на Октомври 19 http://www.whosay.com/rihanna/videos/81494 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Това готов вариант на видеото ли е? Много слабо според мен. За тоя клип навсякъде се пишеше как снимала на някакво си поле и всички новини се въртяха около това и накрая има три кадъра от това поле. Като цяло не ми допадна. Въпреки, че си отива по някакъв странен начин с песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 хубав клип и страшно готина песен.. този път съм доволен от Риана (: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Колкото и да ми е противно и анипатично това момиче в последните години няма слаба песен.Всяка една песен, която изпее е хит, всяка песен е хубава, а и клиповете са хубави.Някои идват в повече, но си личи, че се старае.Колкото до тази нова песен - жестока е, клипа ми идва леко брутален, а Риана отвратна направо, иначе идеята на видеото е добра ..! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.