The Dragonkiller Публикувано на Октомври 22 Report Share Публикувано на Октомври 22 Момо ква е тая простотия която се появява от вчера във форума. Махни го, че не се трае. Не стига че тая Гага е противна и не мога да я понасям, сега още по-противна ми стана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Странно и аз го получих това вчера...и днес....особено когато влеза в поп фолк скандалите на страница 86 и ти се покаже подпис на глория ( )... странно как само в тъпия интернет експлорър се показва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Това нещо излиза и като се влезе и в темата за "Гласът на България"при всичко браузери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 При мен го няма, все още :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 На мен ми излезна в Поп-Фолк Скандалите на 86 страница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 От аватара на Боби е, щото снимката е с адрес на Gagadaily и явно се е прецакала: http://gagadaily.com/wp-content/uploads/2011/08/gagala.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 При мен нищо не е изкачало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И на мен ми излиза , в темата за "Гласът на България". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 На мен не ми излиза нита в темата за "Гласът на България", нито в "Поп - фолк скандали", никъде. С Google Chrome съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Айде, айде..аз съм виновен..Тъпи са ви браузърите. С Хром няма никакъв проблем никъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И аз съм с Хром и нямам проблем, явно излиза с експлорър и мозила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 На мен не ми излиза нита в темата за "Гласът на България", нито в "Поп - фолк скандали", никъде. С Google Chrome съм. + 1 :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 От аватара на Боби е, щото снимката е с адрес на Gagadaily и явно се е прецакала: http://gagadaily.com/wp-content/uploads/2011/08/gagala.jpg Явно си го е сменил, щом вече не излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари