momo Публикувано на Октомври 31 Report Share Публикувано на Октомври 31 Здравейте, понеже модераторите по раздели станаха много напоследък, ми се ще да ги сложа с нова група. Правата на групата са ясни, въпроса ми към вас е как де кръстя тази група. Моля за мнение и самите модератори (Alexandrov, fearless`, goplay89, In4eTo, Ivanhoe, Kи®o, Leitenanta, Niki, OsTrИeTo, petrohancho, The Dragonkiller, toni_bonboni, V O G U E, valennceto, VLAD, Боби, Само_мене_нямаш), все пак те ще са в тази група. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Нямам претенции! Искам хубав цвят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 И аз нямам претенции, но ми дойде една идея. Остави си Респект за Модераторите, а тези който са в нея в момента и не са Модератори ги сложи във Вип-а. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 Новата група е направена, търси се име За сега цвета е черен болд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Аз също нямам претенции! П.п. За име не се сещам подходящо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Aз имам предложение за ramania-bg Модератор, Локал Модератор и третото предложение е да има няколко екипа (примерно Поп фолк музика, Балканска музика, Чужда музика, Ориенталски ритми и Зона раманиа) Сега като кликнеш на модераторски екип излиза почти цяла страница с имена.Ако се приеме третото предложение ще има 5 екипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 Третото предложение е неподходящо, защото някои модератори са на повече от едно място и няма как да бъдат в 2-3 групи едновременно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Новата група е направена, търси се име За сега цвета е черен болд. Група: Поп-фолк :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 Ми не сте само в поп-фолк раздела обаче, има и модератори по другите раздели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 ram@mod Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 ram@mod Ram@Mods ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 След като третото предложение се оказа неудачно, Локал Модератор ми се струва най подходящо.А преди време така беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Ram@Mods ? И така става, зависи как го разбираш... А ако иска momo да остави темата, да даваме предложения, после анкета - и да няма сърдити Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 Ами давайте предложения да, после ще ги подложим на гласуване и което има най-много гласове печели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Сега се сетих, че след като има Ram@News и Ram@Mods може би е най подходящо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Локал модератор честно казано най-много ми харесва от предложенията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 За глобален модератор си е Moderators, за локалните предлагам MODs. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 PopMOD , RaMoD, нямам претенции аз... XD ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 За сега цвета е черен болд. Нека да е поне син :1000 (19): Иначе и на мен Local moderator ми допада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Група: We run this bitch! :1000 (29): Както и : 'Форум модератор', 'СуперМодератор', 'ЛошМодератор' :1000 (29): , 'М.О.Д' (Мирела обича Диско :1000 (10): ), 'Staff', 'Екип', 'M.o.D' (ministry of defence ;D) или пък най лесно и кратко 'Вог и приятели' :1000 (30): или 'Вог и т.н' :1000 (29): Цветът да е: #086A87 Така нито превлича внимание нито дразни на очите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 И аз съм за Локал Модератор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Нямам абсолютно никакви претенции нито за имена, нито за цвят, нито за нищо. Просто искам в моя си раздел да си има правила и да е подредено, без спам и глупави постове. Все пак аз държах много да се създаде и се радвам, че е факт и си го поддържам добре според мен. Другото е суета Каквото решите, все тая п.с. Сега видях, че повечето предложения са за нещо на английски Извинявайте, ние език и азбука нямаме ли си? Local moderator Държа тогава да е написано на корейски. Аз съм фен на Северна Корея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Аз съм привърженик на оранжевия цвят. Турското синьо някъде другаде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 Пускам ви така, като си измислите име и цвят кажете да го сменя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Пускам ви така, като си измислите име и цвят кажете да го сменя. Така е добре, струва ми се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари