Putin Публикувано на Ноември 2 Report Share Публикувано на Ноември 2 От създателите на „Изгубени” Adam Horowitz и Edward Kitsis идва една нова и смела представа за света, където приказките и модерното време са на път да се сблъскат. И те заживели щастливо… или поне всички бяха накарани да повярват в това. Ема Суон знае как да се грижи за себе си. Тя е 28-годишна жена и се е грижила за себе си, откакто е била изоставена в сиропиталище, още като бебе. Но когато синът й, който е изоставила преди години, я открива, всичко започва да се променя. Хенри е на 10 години и отчаяно се нуждае от помощта на Ема. Той вярва, че Ема идва от алтернативен свят и е дъщеря на Снежанка и Чаровният принц. Според книгата му с приказки, те са я отпратили, за да я предпазят от проклятието на Злата кралица, което затваря в капани приказния свят завинаги, замръзнал във времето, и ги довежда в нашия модерен свят. Разбира се, Ема не вярва, но когато тя завежда Хенри обратно в Storybrooke, открива себе си нарисувана до това необичайно момче и неговия странен град. Загрижена за Хенри, тя решава да остане за известно време, но скоро осъзнава, че Storybrooke е много повече от това, което изглежда. Това е място, където магията е била забравена, но все още е много могъща… където героите от приказките оживяват, дори и да не помнят кои са били някога. Епичната битка за бъдещето на всички светове е започната, но само ако Ема приеме съдбата си и да се бие до край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 2 Author Report Share Публикувано Ноември 2 сериалът е жесток, все пак е от продуцентите на "Изгубени" рейтингът му също е огромен, дано само да не го прецакат.. Реджина и Ема ме кефят на макс, Снежанка ми е леко дебилна, но нищо ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Записвам се и аз в тази тема. Грабна ме сериалчето. Съгласен съм за Снежанка, ебаси безличната лелка дето е. НАдявам се да не го изхабят набързо сериала по отношение на приказни герои и истории. Реджина и Емма ме радват зверски, също и шерифа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 И аз се записвам. И двата епизода досега са супер, а очаквам да става и още по-интересно. Снежанка не знам дали е дебилна, но определено вече е далеч от 'най-красива на земята'. :1000 (29): Кралицата/Реджина повече ми харесва на външен вид, поне в не-приказния свят. И Ема си я бива, актрисата ми допада още от "Доктор Хаус". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 И аз изгледах първите два епизода, много ми хареса. Това си е приказка под формата на сериал, повече не мога да искам. Червената шапчица в настоящето ме разбива всеки път като я видя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Това официално става третият ми любим сериал след Сексът и градът и Отчаяни съпруги. Изгледах първите два епизода и съм очарована! Обожавам приказни фентъзи филми, а тоя е точно такъв. Нямам търпение за следващите епизоди. Само дано не спрат за почивка след 10-13 ти епизод или пък първия сезон да е десетина серии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Първи сезон ще бъде 13 серии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Първи сезон ще бъде 13 серии. Преди два дни ABC поръчаха цял сезон (22 епизода) заради добрия рейтинг. Иначе на мен също ми допадна, чаках го заради Дженифър Морисън. Актьорската игра на Кралицата/Реджина много радва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Преди два дни ABC поръчаха цял сезон (22 епизода) заради добрия рейтинг. Йеееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 има страшно висок рейтинг, най-гледаният нов сериал в последните 5 години :1000 (6): 13 милиона на епизод му е рейтинга.. не се и учудвам, страхотен сериал, много е интересен и различен от типичните сериали.. супер са го измислили Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Снежанка просто е супер добра,а добрите хора понякога изглеждат дебилни Иначе на мен много ми допада Румпелстилскин и залагам на него да направи сериала интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Снежанка просто е супер добра,а добрите хора понякога изглеждат дебилни Иначе на мен много ми допада Румпелстилскин и залагам на него да направи сериала интересен. ооо да, съвсем го забравих, кефи ме наравно с Реджина и Ема, жесток е :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Преди два дни ABC поръчаха цял сезон (22 епизода) заради добрия рейтинг. Иначе на мен също ми допадна, чаках го заради Дженифър Морисън. Актьорската игра на Кралицата/Реджина много радва! Супееер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
skitnica Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 И на мен много ми допада, но признавам, че все още ми е малко трудно да приема цялостната концепция. Засега виждаме само Снежанка и нейната история и следователно историята на нейната дъщеря и внук. Любопитно ми е как ще вкарат още приказни герои и до каква степен ще развият техните истории. Новият епизод ще включва Пепеляшка, така че ще видим... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Обещаващ изглежда, но съм загледал прекалено много неща в момента. Отлагам го него, тъкмо да се натрупат епизоди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 И аз го почнах. Интересен е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Не ме очарова никак, бях с по-големи очаквания пускайки пилотните епизоди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Aйде сега ще се избият кой да превежда субтитрите и накрая май ще останем без такива. Ей много прост народ има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Нещо взе да ми доскучава тоя сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Аз дори трябва да наваксвам 2 епизода. Някак ми уби малко желанието с цялата тази история около Снежанка и принца, много дълго го обясняват. Но нали рейтинга е до небето и сега ще има едно продължаване... Дано е за добро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Мен ме дразни, че точно Снежанка и принца са главните герои. Това ми е може би една от най-скучните приказки. Всички други приказни персонажи се явяват някакви епизодични герои... Вярно, че за да се завърти цялата история е нужен някой от по-изявените лошо герои на Дисни, но пък точно Злата кралица ?! Като ще правят адаптация на Дисни-приказките поне да бяха избрали някоя друга от лошите магьосници. Според мен много по-яко щеше да е главните герои да са от Спящата красавица. Малифесънт ми е любимата от всички гадни Дисни герои. И там биха могли да завъртят историята много по-добре... Другото което не ме кефи е,че героите като че ли са малко претупани ... Имам предвид, че е могло да се постараят повече в приказната част.. Вижте примерно Мишел Пфайфър като Малифесънт: И вижте как изглежда в сериала: Или ето Оливия Уайлд като Лошата кралица: Идеята ми е, че можеха да се постараят много повече героите да изглеждат по-автентични. Лятото бях на бригада в Америка и такава реклама му хвърляха на тоя серал 2 месеца преди да пуснат пилотния епизод. После ходих в Disney World в Орландо и буквално на всяко възможно място имаше реклами - очаквах да е УАУ ! Все пак Дисни го правят ... Иначе като цяло ми харесва ... Зарибявка си е, пък и харесвам такива фантасмагории Само ми е чудно какво толкова Снежанка е отнела на Злата кралица ?! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Йейй в понеделник отново на екраан Im so excited Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Сериалът е обещаващ. Допада ми цялата концепция. Скоро се очаква да видим красавицата и звяра. Още ме е яд за ловецът/шериф... Тъкмо започна да става още по-интересно и тази взе, че го гътна. Нямам търпение за новия епизод, относно червената шапчица и аз й се кефя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 последният епизод беше жесток, беше ясно, че Реджина си спомня всичко, ама поне вече сме 100% сигурни.. ама Греъм не трябваше да умира, тъкмо си спомни абсолютно всичко и тая го елиминира иначе е супер яка, става ми все по-любима, ама номер 1 е Румпелстилскин, голям цирк е, особено кат почне да се смее в приказния свят :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Някой знае ли защо са изтрили всички епизоди от Замунда? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.