Gerganafen Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Ема като Мрачната + спойлери Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Аз днес го доизгледах, браво, много съм доволен от този сезон, супер интересно ми беше, особено последните няколко епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Почнах да го гледам, засега ми харесва. Умишлено няма да чета предните страници Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 СПОЙЛЕРИ! Хареса ми първият епизод, но пак използват подхода с прескачането на период, след който героите пак са в Сторибрук, направено е проклятие и те не си спомнят нищо. Ще ми е интересно да видя как точно Ема окончателно се е превърнала в Мрачната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 СПОЙЛЕРИ! Хареса ми първият епизод, но пак използват подхода с прескачането на период, след който героите пак са в Сторибрук, направено е проклятие и те не си спомнят нищо. Ще ми е интересно да видя как точно Ема окончателно се е превърнала в Мрачната. Много ме кефи, че Зелина вече си е регулярен образ. Иначе и на мен ми допадна първата серия. Нямам търпение за втората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Да, и мен ме кефи Зелена, яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Да, и мен ме кефи Зелена, яка е. Нямам търпение да видя каква метаморфоза ще претърпи през този сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 СПОЙЛЕРИ! Ще е интересно какво ще стане сега, след като Ема успя да съедини камата с Ескалибур. Мислех, че има някакъв план, но изглежда наистина се е поддала на злото. Беше готино, че показаха предишни Мрачни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 На мен взе да ми писва малко. И това което ме дразни изключително много е липсата на систематичност и йерархия при магията. Последните епизоди, изглежда все едно Зелина е по - слаба от Реджина, а целият трити сезон видяхте точно обратното. Има и още много подобни примери. Това е абсолютна липса на консистентност и последователност. Освен това повтарят непрекъснато, че магията има цена, а показват точно обратното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Нямам търпение да гледам зимния финал утре! Ще е интересно с всички тези възкръснали Мрачни. Хареса ми, че Ема дори и като Мрачна не се поддаде на злото и през цялото време е целяла унищожаването на черната магия, въпреки че отначало накараха зрителя да мисли обратното. Днес мисля, че би трябвало да завършат сюжета "Дарк Ема" и да има нова история за втората част на сезона, да видим - Кук усложни нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Толкова е овъртяно всичко..редовно някой възкръсва и се връща.. вече ми омръзна от този сериал. Горе долу в последните епозди има някво развитие като изключим тъпотията с втория Мрачен - Кук, смотана работа. Най ме е яд, че Реджина като Злата кралица в крайна сметка нищо не й е по силите вече изобщо играта й в сериала стана на нивото на Червената шапчица.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 СПОЙЛЕРИ! Епизодът беше страхотен, допреди финалните сцени - Румпел отново е Мрачния, отново е излъгал Бел, сега сигурно и Хук ще върнат от Отвъдното. Четох, че и Мила щяла да се връща - ще е голяма глупост, ако е вярно, досега поне тези с унищожените сърца не бяха възкръсвали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Честно казано някой изненадан ли е, че продължава да не е на ниво? Той още първи сезон не беше стока и изобщо е един голям фен фикшън по които филми на Дисни успяват да докопат. Иначе наскоро изгледах Алисата - не беше кардинално зле, като изключим че заглавната от типично силен и самостоятелен женски персонаж, беше сведена до сравнително ореваващ света за нейния си тру лав. Ама Кнайва беше забавен и заедно с Червената кралица сравнително изнесоха всичките 13 серии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Всъщност аз очаквах, че вероятно няма да останат без зло, след като това не е последният епизод. Но пък всичко да се върне каквото си беше до края на 4-ти сезон е прекалено. :1000 (27): Голд уж се беше променил, уж беше станал герой, пък накрая... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Промо за 5b: Явно мисията за връщането на Кук са я измислили като причина да покажат починалите в сериала в епизод 100. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Что има кли такива, дето да си взели за постоянно и които досега не са ги съживявали? Освен шерифчето от първи сезон ... На тоя етап очаквам ако има следващ сезон да гледаме половината със Стар Уорс, а другата кросоувър с Марвъл филмите, или поне Агентите ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Бях го зарязал преди време и наскоро го започнах наново, вече изгледах първите 3 сезона. Най-интересен ми беше 2-ри, след това 1-ви и накрая 3-ти, главно заради онова извращение Питър Пан. Зелена иначе беше супер! Любимка ми е Реджина, естествено, супер яка е, както и Румпел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Радвам се, че пак ще гледаме Кора и Cruella. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Супер бяха 4-ти и 5-ти сезон, последният епизод беше доста добър. Искам Хук да си остане мъртъв, ужасен е, не трябваше да го правят главен герой, по-добре за гадже на Ема да бяха оставили Пинокио или шерифа от 1-ви сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Аз пък го спрях на 4B след първите няколко епизода. Изключително ми затъпя. Много цикли на едно и също място и нямам никакво желание да го продължа. Много жалко, а първите 3 бяха толкова добри! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Аз гледах новите епизоди и е интересно направено, включили са древногръцка митология. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 Много са готини новите епизоди! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Според мен след финала на 4-и сезон, нещата не тръгнаха в правилната посока. Очаквах много повече от Ема като Мрачния, а тя нищо не направи. Ще видим какво са подготвили напред, но определено започнаха да тъпчат на едно място, което ясно пролича със завръщането на стари персонажи. Идеите се изчерпаха, приказките също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аз бях скептичен към сюжета с Отвъдното, но са го направили интересно, харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не трябваше да убиват Робин. Това с губещите половинките си Ема и Реджина писна, трябваше втората да си остане с Худ до финала на сериала. :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.