MeRy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тя се усмихна насила. Не й допада плана на майка й и накрая ще се откаже според мен. Дано,макар че се обърквам кога е Реджина,кога Кора,според мен Кора доста често почна да се прави на дъщеря си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 В понеделник 4 ти март ,започва 2 ри сезон на сериала по Фокс Лайф от 21.55 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Не знам дали някой гледа вече 15 ти епизод,ама тая Кора адски много почна да ме изнервя,едвам я понасям Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Не знам дали някой гледа вече 15 ти епизод,ама тая Кора адски много почна да ме изнервя,едвам я понасям Обаче Реджина май я разбра колко струва,беше интересен епизода днес излиза примиверно новия,утре трябва да го има в замунда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Обаче Реджина май я разбра колко струва,беше интересен епизода днес излиза примиверно новия,утре трябва да го има в замунда Да новият епизод ще бъде качен утре сутринта в Замунда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Реджина пак се връща в начална позиция, но всъщност няма за какво да се сърди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Реджина пак се връща в начална позиция, но всъщност няма за какво да се сърди. Сега пак ще стане лоша,не ми харесваше кротка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Страхотна игра от Rose McGowan.С Кора доста си приличат визуално и се радвам,че са я извикали да играе в сериала.Жалко,че повече няма да я видим. Много добра серия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Страхотна игра от Rose McGowan.С Кора доста си приличат визуално и се радвам,че са я извикали да играе в сериала.Жалко,че повече няма да я видим. Много добра серия. Аз пък се радвам,че я махнаха.Ужасно много ме дразнеше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 айде месец почивка и после нови серии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Дано убият снежка,супер противно създание ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много слаб втори сезон и още по-слаб финал. Тъкмо нещо страшно да се случи и след 3 секунди вече измислят начин за измъкване. И това като се случи 5 пъти в един епизод става прекалено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Премиера на 3 ти сезон 30.09 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Изгледах почти първият сезон, как е натам?Бтв, Снежанка е много грозна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 1 ви епизод на 3 ти сезон беше много интересен.С нетърпение очаквам следващия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Изгледах почти първият сезон, как е натам?Бтв, Снежанка е много грозна. На мен първи сезон не ми беше особено интересен и даже бях спрял да го гледам, но все пак реших да му дам шанс и се радвам, че го направих. Според мен втори сезон е много по-добър от първи. През първи сезон имах чувството, че всеки епизод е за себе си и се разкрива историята на някой от героите, като това нямаше особено значение за цялостния сюжет на сериала. Във втори сезон, нещата са доста по-динамични и интересни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Супер интересен 1ви епизод . И този сезон ще е бомба май . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Определено и е имал доста висок рейтинг 1 ви епизод Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Още в началото на епизода разбрах, че този русия е Питър Пан, не знам Хенри как не се усети. Започна интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Аз да си призная изобщо не се усетих,че русия е Питър Пан,чак като прочетох спойлърите разбрах,че е той Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Леле, брутален първи епизод. Нямаше един слаб момент, просто ми се върна всичкото желание да го гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Интересен беше първият епизод.Дано се развие добре сезона. Втория сигурно и той е излязъл вече,към краяна седмицата ще го видя и него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Обожавам го този сериал.Втори епизод беше още по-интересен.Ретроспекцията ме върна към 1 и последен епизод на 1 ви сезон.Кук и Чаровния като се закачаха беше много забавно.А Пан вече ме дразни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Промо за 3 ти епизод,ще се появи и Камбанка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.