Митко Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Взе сериозно да зацикля. Наистина става банално всеки сезон да има нов злодей и ново проклятие. Все още ми е интересно, но не знам докога... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Сигурен съм,че родителите на Ана не са мъртви.Орсула ги е хванала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ей сега вече ще са скандални Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Много ми харесаха 8-ми, 9-ти и особено 10-ти епизод! Нямам търпение за следващите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Прекрасно приключиха историята на Снежната Кралица Последния епизод ще въведе историята за 4B А какво се задава от 1-ви Март :1000 (6): The Queens of Darkness! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Трябваше да плачем накрая сигурно за Ингрид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Мале тая от 1001 далматинци са я направили уникално,ще мачка ! Ма тя кви сили ще има като в детското е просто жена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ма тя кви сили ще има като в детското е просто жена Ами те се изчерпаха вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Мале тая от 1001 далматинци са я направили уникално,ще мачка ! Ма тя кви сили ще има като в детското е просто жена Ще окучва вълшебни далматинци- черни на бели петна. Чудо невиждано! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Сериала да се насочи към риалити жанра - Пълна промяна със Снежанка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 За мен не са се изчерпили,много са ми интересни.Доста неща хич не си пасват за жалост и нямат обяснение в това сериалче ,защото дори не са обяснени от самите сценаристи,но както и да е,пак ме кефи (като например какви спомени изобщо върна снежка на другата снежка,за да я заобича ) .Жалко,че Орсула ще бъде грозна дебела негърка,трябваше да скандализират с някоя уникална мацка,каквато е тя в детското,когато е жена. Тези сценаристи избират толкова тъпи акт*ори,че не е истина .... само двете сестри са супер яките и са все едно извадени от филма,всичко друго е яко коч.Изключвам Реджи и Румпи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Върна им добрите спомени със самата нея от миналото. Румел е напълно излишен вече. Не могат да го вкарат в новите истории както трябва. И сега това негово измислено желание да напусне Сторибрук ей така без причина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Върна им добрите спомени със самата нея от миналото. Румел е напълно излишен вече. Не могат да го вкарат в новите истории както трябва. И сега това негово измислено желание да напусне Сторибрук ей така без причина. Ама какви добри спомени има Снежка с другата Снежка моля ти се ? Та нали се запознаха и след 2 дни я прибра в урната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ама какви добри спомени има Снежка с другата Снежка моля ти се ? Та нали се запознаха и след 2 дни я прибра в урната Явно някакви фалшиви спомени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Явно някакви фалшиви спомени. Да или пък как снежка не остаря и с 1 година в нормалния свят за 40 години След като каза на Ема,че само в сторибрук не се остарявала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Новия сезон с Ариел и Урсула ли ще е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Новия сезон с Ариел и Урсула ли ще е? Май ще махнат Урсула и ще вкарат Ариел, то вече я вкараха де. Много добре се развива за сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Искам Снежанка и Принц Чарминг да ги убият ритуално в центъра на града. Няма толкова дебилни, дразнещи и глупави герои. Искам Червената шапчица да се върне с централна роля, стига с тия дърти курви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Искам Червената шапчица да се върне с централна роля, стига с тия дърти курви. Страхотна беше, не знам къде я заебаха така. Верно ли Ариел ще се връща?! Много се радвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Аз мислех, че е нов 5 сезон а то било още 4 сезон ... Хубавото е , че 4 сезон го пускат премиерно по фокс лайф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Искам Снежанка и Принц Чарминг да ги убият ритуално в центъра на града. Няма толкова дебилни, дразнещи и глупави герои. Искам Червената шапчица да се върне с централна роля, стига с тия дърти курви. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Круела вещица ли е? Или е проста #queenofdarkness ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 И Зелена се завръща в последните епизоди тоя сезон. Определено са в тотална безизходица откъм сценарий. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Заебах го след 12-ти епизод на 2-ри сезон, струва ли си да го гледам нататък? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Заебах го след 12-ти епизод на 2-ри сезон, струва ли си да го гледам нататък? Стана малко манджа с грозде, ако ти се гледат още куп герои и техните истории - има интересни моменти, но откъм главните герои си тъпчат на едно място. Аз съм 50/50, но не бих го оставил, то аз мина ли 3 сезон няма шанс да оставя шоу, въпреки че се дразня и на себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Почнах го и аз, сега съм на втори сезон. Харесва ми много, интересно ми е да виждам приказните герои изиграни от реални артисти, както и как са свързали приказките помежду си. Ема и Реджина са кралици, също ми харесва как са направили сега Аурора и Мулан, епизодът с Хензел и Гретел също беше много як... Не ми хареса това с уж убийството на Арчи - ако не бяха показали на зрителя как Кора го убива, можеше да мине номера, че убития е някакъв пациент примерно, омагьосан да получи външността на Арчи, но при положение, че ние видяхме сцената на убийството, ми е странно. Да видим дали ще дадат някакво обяснение по-нататък. Хубаво е, че Червената шапчица играе по-голяма и сериозна роля вече, стига с онзи комичен образ от сезон 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.