Fast Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Съдействие с достъпа до "18+" ? Пишеш на момо и си вътре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Как работи принципът на оценяване в репутацията? Днес съм дал само една оценка и вече не ми позволява втора за друг потребител.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Можеш да даваш по много оценки само от 0 до 2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Можеш да даваш по много оценки само от 0 до 2. В този часови диапазон ли искаш да кажеш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 В този часови диапазон ли искаш да кажеш... От 00:00 до 02:00 през нощта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Можеш да даваш по много оценки само от 0 до 2. Но имай впредвид че могат да ти върнат само до 10 човека И това за мен е бъг от който се възползваме Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Тук май е по-добре да постна. Някой има ли проблем с форума през IE на компютъра си? Не ми зарежда чата и куп проблеми... като при писане иконките не ми ги добавя като текст а директно още докато пиша ми излизат като графика и не ми дава да пиша преди тях, и като поствам снимка или клип също излиза директно, не като линк. A, и нямам опция бързо редактиране. така де, не работи. излиза ми пълно... Например: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не е от форума а от ие много отдавна не го използвам предпочитам мозилата За сравнение влез през друг браузер не може да нямаш Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не е от форума а от ие много отдавна не го използвам предпочитам мозилата За сравнение влез през друг браузер не може да нямаш Да, да. През друг е ок! Ама си мислех дали няма нещо за настройка, добавка, чистене или други глупости, което да помогне. Нищо де, явно ще трябва да ползвам хром. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Има ли начин да изтриеш всичките си коментари или поне да ги маркираш по 20-30 наведнъж? Respect може да трием коментарите си, но става много бавно или поне аз не знам бърз начин. Мерси предварително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Нямате ли отметка горе в дясно на всеки коментар? Ако имате, маркираш и триеш. Ако не -някой по-компетентен да се изкаже. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Нямате ли отметка горе в дясно на всеки коментар? Ако имате, маркираш и триеш. Ако не -някой по-компетентен да се изкаже. :1000 (29): Аз докато бях в Респект нямах отметка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Имам предложение - блокиране на потребител. Да не може да вижда постовете ви и нищо свързано6с профила ви. Все едно не съществува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Ще е добре ако в темата "Работа за потребителите" , след подаден сигнал или оплакване модераторите да цитират мнението в темата с отговор какви мерки са предприели. Ако са наказали с какво - % или бан или ако не са -защо. Забелязвам, че често се подават оплаквания за обиди и пр. а никой от екипа не пише какво се е случило после. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Ще е добре ако в темата "Работа за потребителите" , след подаден сигнал или оплакване модераторите да цитират мнението в темата с отговор какви мерки са предприели. Ако са наказали с какво - % или бан или ако не са -защо. Забелязвам, че често се подават оплаквания за обиди и пр. а никой от екипа не пише какво се е случило после. Забележката приета - ще пишем вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ще е добре да се сложат ембед кодове за фейсбук видеа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Може ли да се направи така, че и Респектите да виждаме архива на чата - всички го виждат, от стандартен потребител до модератор, но ние - не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Имам предложение - блокиране на потребител. Да не може да вижда постовете ви и нищо свързано6с профила ви. Все едно не съществува. Това го има до колкото помня.. Може ли да се направи така, че и Респектите да виждаме архива на чата - всички го виждат, от стандартен потребител до модератор, но ние - не. Оправено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Има за блокиране на потребител, да. И аз мисля че когато го блокираш ти няма да виждаш неговите коментари също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 То има, обаче постовете пак се виждат в цитатите и се обезмисля. Не може ли да се направи нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 То има, обаче постовете пак се виждат в цитатите и се обезмисля. Не може ли да се направи нещо? E не мисля, че може, но нека Момо да каже... Ама все пак как като някой цитира даде коментар няма да го виждаш, то трябва да си блокирал и този който цитира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 E не мисля, че може, но нека Момо да каже... Ама все пак как като някой цитира даде коментар няма да го виждаш, то трябва да си блокирал и този който цитира. Ами а де А какъв е смисълът да блокираш някой, след като пак му виждаш постовете в цитатите? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JelousJewel94 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Имам въпрос, търсех инфромация, но тука е малко сложно за ориентир Колко поста трябва да имаме за да може да пращаме лични съобщения на други потребители и да имам право на всички функции на форума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Имам въпрос, търсех инфромация, но тука е малко сложно за ориентир Колко поста трябва да имаме за да може да пращаме лични съобщения на други потребители и да имам право на всички функции на форума? 35. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin21 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 (редактирано) Ако може някои да ми обясни моля, защо не мога да се свържа с администратор дава ми грешка и не ми излизат лин-ковете,какво трябва точно да направя ? Редактирано Юли 24 от ivelin21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.