milesto Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ако може някои да ми обясни моля, защо не мога да се свържа с администратор дава ми грешка и не ми излизат лин-ковете,какво трябва точно да направя ? Прочети поста преди твоя и ще си отговориш на въпроса! http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=21 Правила в разделите Links & Requests: В разделите Links имат право да влизат всички регистрирани потребители с минимум 35 поста, които не са в групата Members. В темите могат да влизат само членове на групите Ramaniac, Ramaniacs, Respect, Moderator, специалните групи (Графикьор на форума, Фен майстор и т.н.) и разбира се администраторите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin21 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Благодаря това не го знаех 35 поста на година или на месец : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.