Mr. Greshen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Минаха ли 6 месеца от последната смяна??Не знам, не помня, но вероятно да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 На 20.11.2011 си ти, а posleden adres. е на 11.12.2011, тоест не.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Моля Как ти стои ? да бъде сменен на 2012 6 месеца минаха! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Моля Salvatore да бъде сменен на Marttin Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Моля Georgi_G да бъде сменен на Jorro Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Моля Gentleman. да бъде сменен на Mr. Clown Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Моля inevitable. да бъде сменен на Kocetto` Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Двойните букви са на мода... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Моля глобус` да бъде сменен на Sylar Минаха 6 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Моля Officially_Forbidden да бъде променено на Forbidden Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Може ли ника ми да бъде сменен на предишния ми? DeanWinchester и без това няма да го ползва никой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
herra Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 " Моля Cvetito да бъде сменен на herra " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Моля N-LAY да бъде сменен на n-lay; Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Може ли ника ми да бъде сменен на предишния ми? DeanWinchester и без това няма да го ползва никой. Kакава е идеята да си направиш нов акаунт и да искаш името от стария си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Моля chushka. да бъде сменен на Елена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Моля ^_eXoTiC_^ да бъде сменен на .close to me. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ако може само долната черта от ника ми да бъде заменена с ` т.е. gosheto`segava. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ако може pns_dance да стане Биди фер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Моля alcide. да бъде сменен на artpop Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Моля, CARDHU да се смени с GAULTIER Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Моля, 70bl3r0n3', да бъде сменено на Optimism "70bl3r0n3'" навършва 6 месеца утре, на 27. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Моля, ot men pitieto. да бъде сменено на ^wizard^ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolai Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Моля Nik90 да бъде сменен на Nikolai Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nevada_girl_20 Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Моля Avgusta_Trayana да бъде сменено на nevada_girl_20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Моля Senhor..Do..Mar да бъде променено на senhor.do.mar (малка козметична промяна) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари