Slavi Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Моля the_sex_symbol да бъде сменен на Slavi Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
[ nightmare ] Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Моля sweetthing да бъде сменен на Jellybon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Моля .::Ballantine`s™::. да премине на Petroff много ми е дълго и ми писна като преинсталирам да търся из форума ника, пък така е по-лесно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Искам да попитам ако сменя ника си от PEpsityYy на PEpsi†yYy™, нужно ли е при вход да пиша и † и ™??? И в случай че не се изисква: Моля PEpsityYy да бъде сменен на PEpsi†yYy™. (без точката) Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Абсолютно всеки символ е от значение и се вписва, иначе няма да си ти . : ) С уважение : Пепи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Освен това тия специялните символи се приемат като комбинация от други в базата и често, като пиша такъв ник ми връща грешка, че е твърде дълъг или има забранени символи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Моля kazzer да бъде сменен на Denis' (със чертата) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Моля Senhor..Do..Mar да бъде променено на senhor.do.mar (малка козметична промяна) Моля да ми се смени името точно както го искам. Махнали сте само точките, а не сте променили главните букви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Моля Love_the_music да бъде сменено с Born to Die Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
let it snow Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Моля точките в потребителското име да бъдат заменени с интервали, тъй като при регистрацията не беше възможно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Много е сложно като трябва да се логвам... Моля XpucTuHa_XpucToBa да бъде сменен на Hristina^ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Моля ICEbox да бъде сменен на ICEberg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Моля Nnikito0 да бъде сменено на Nicolas, звучи ми много детско първото.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ако може nati_loveee_gloria да го смените с Natalchetooo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Моля Marttin да бъде сменено на Salvatore Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Другия месец ми напомни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Моля 2012 да бъде сменен на лимон :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 лимон ? Очаквах да го смениш на 2013Моля 2012 да бъде сменен на лимон :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Моля Marttin да бъде сменено на Salvatore Минаха 6 месеца Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Моля Mr. Clown да бъде сменен на Gentleman. (с точка) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Може ли да смените ника ми от Hanna20 на MeRy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Моля Black_Dewil да бъде сменено на deep.zone Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Моля n-lay да бъде сменено на N-LAY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tenhours Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Let me try this again. Моля tenhours да се смени на Goldie Pretty please? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Понатрупай някой друг пост - да речем 50 поста и опитай пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари