чушка. Публикувано на Ноември 8 Report Share Публикувано на Ноември 8 "Домашен арест" е български комедиен сериал на bTV. Сериалът е комедия с изпълнителен продуцент MediaPRO Enterteinment. Очаква се първият сезон да започне излъчване през ноември 2011, като част от "Сезонът на българските сериали". Започва на 17-ти ноември (четвъртък) от 21:00 часа, времетраене: 45 минути. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Някакво друго инфо? Клипчето дали го има и в туба? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Честно казано изобщо не ми хареса. Дори ми е доста тъповата комедийка. Не знам как имат съвестта да предлагат подобен сценарий на толкова добрата комедийна актриса Лолова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 И на мен не ми хареса.Много изкуствено ми идват репликите,а и ми се струва,че малко прекаляват със смеха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 И аз не го харесвам. Голяма тъпня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Постигнали са нещо, но има какво да се желае още. От видяното до момента ми се струва, че това е най-смешния български комедиен сериал излизал скоро. Като цяло много се смях на първия епизод, но наистина малко са прекалили с монтирането на смеха и репликите на места стоят супер изкуствено. Татяна Лолова и Мая Бежанска ми харесаха най-много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Вилма е върха почти никакъв смисъл но на мен ми е забавен Само като гледам Коцето и ми става смешно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Татяна Лолова прави филма... Двете с Мутафова са много големи просто... Няма други като тях двете и Калоянчев... Аз лично искрено се забавлявам с филма, много е добър, особено тази седмица коледната серия беше уникално яка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 На мен ми допада, идва ми много разпускащо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ей,Коцето се завърна,луд е бе.Забавни,бяха двата епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Някакво друго инфо? Клипчето дали го има и в туба? Саки, ако желаеш да го гледаш може да ти го сваля и кача в някой достъпен тракер от чужбина или на някой сървър например . Ти си един от големите и сериозни хора, приятел за милиони . С уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.