Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Куката им разказа играта. :1000 (33): Интересен сезон се очертава, нямам търпение за следващата серия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Куката е велик! +111111111111 Най-големия! Джаро доста време имаше да понаучи турския и се е справил добре май Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Джаро се справя супер с турския, докато Явор Бахаров е дублиран, това не е неговия глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Джаро се справя супер с турския, докато Явор Бахаров е дублиран, това не е неговия глас. Негов е, просто говори много бавно и тромаво, ама като за не-native speaker, толкова. Иначе Захари (Иво) е просто абсурден - всяка роля, всеки коментар, всяка реплика - една и съща интонация, едно и също звучене, един и същи маниер. Да му имам и актьорската игра ... Мариян (Куката) е същия, но при него всичко от идва от сценария - героя му се хареса на публиката и сега го вкарват в изнасилен образ на мега-генгста-добряка, дето в клуба си денси. Ивайло (Мартин) е задобрял, да видим как ще продължи напред. За мен беше огромна грешка падането на Косъма и Койна, трудно продължаваш сериал в 4 сезон, когато до края на трети си развил целия сюжет. Желая им успех, без съмнение това е най-добрия български сериал през последните 10 години и е огромна гордост за БНТ, че смаза и Стъклен дом, и Столичани в повече, и Домашен арест и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Преди 3-4 дни го почнах. Много яяяяяяяяяяк! Много, много, много! Тотално съм зарибен! На сезон 1, еп. 9 съм, но гледам по 2-3 епизода на ден и скоро ще стигна 4-ти. Любими са ми Мартин, Съни и Косъма, а най-противен - Джаро.... няма такова леке. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Емануела беше много яка в последния епизод! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Емануела беше много яка в последния епизод! Да, прилича и да играе кучка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Това е филм !!!!! CW пасти да ядът !!! Много добра серия.... само дето им стана навик в края на всеки сезон на убиват някой от главните актьори.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Последните 2 серии бяха много силни, но смятам, че е редно да се ориентират към приключване вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Последните 2 серии бяха много силни, но смятам, че е редно да се ориентират към приключване вече. Ще има и 5-ти сезон.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не стига, че не съм 'преживял' смъртта на Зори, ами сега и Джаро... :helpsmilie: :helpsmilie: Сега на финала май Фарук е следващият... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 За съжаление сезона е много слаб. И смъртта на ключови герои не променя факта, че сценария на 95% беше боза. Дъщерята на Джаро се оказа пълнеж, а не ключова фигура, както без загатнато на финала на миналия сезон. Куката готви най-скучното отмъщение, което някога съм гледал на филм. Мартинчо не знае вече ченге ли е, гангстер ли е, но и двете роли ги играе зле. Иво направо го забравихме в последните епизоди. Историята с турците ми дойде от никъде и не ми беше особено интересна. Честно казано нямам търпение да свърши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 За съжаление сезона е много слаб. И смъртта на ключови герои не променя факта, че сценария на 95% беше боза. Дъщерята на Джаро се оказа пълнеж, а не ключова фигура, както без загатнато на финала на миналия сезон. Куката готви най-скучното отмъщение, което някога съм гледал на филм. Мартинчо не знае вече ченге ли е, гангстер ли е, но и двете роли ги играе зле. Иво направо го забравихме в последните епизоди. Историята с турците ми дойде от никъде и не ми беше особено интересна. Честно казано нямам търпение да свърши. Да ги трепят всички и да се свършва. Наистина ужасен сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Мен пък си ме изкефи и този сезон. Доста по-слаб се оказа спрямо предишните три, а и се изгуби истинския смисъл на сериала. Вече няма ченге под прикритие, няма 'лисици', няма внедрени хора и общо взето се превърна в поредния филм за добрите срещу лошите. Липсва ми Косъма, липсва ми 'семейството' на Джаро... всички се разделиха, избиха се, изтрепаха се. Аз искам да има пети сезон, защото ще ми липсват персонажите, не за друго. Той сериалът вече се разводни така или иначе.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Убиха Косъма, убиха Джаро, днеска убиват Куката, и кой ще гледаме ?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Убиха Косъма, убиха Джаро, днеска убиват Куката, и кой ще гледаме ?? Няма да убият Куката. Ще има 5-ти сезон, потвърдиха го. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Куката беше гост на Карбовски и каза, че този епизод умира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Куката беше гост на Карбовски и каза, че този епизод умира. Да, за съжаление, току-що прочетох и съм ужасен..... не е възможно просто Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Изключително силен финал... Не знам как ще дочакам 5-ти сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Силен финал, но от тук насетне бозата започва. Просто тези последни думи ни върнаха на начален етап и така... Но вече в толкова сериали съм виждал тази практика, че не се учудвам. Дано само знаят, че това е нож с две остриета. Пожелавам им успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 Слаб беше финала за мен. Дъщерята на Джаро пак хабеше ефирно време. А ченгето под прикритие почти с нищо не грабваше вниманието цял сезон, защо чак сега да го прави? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.