miti_to Публикувано на Ноември 27 Report Share Публикувано на Ноември 27 http://www.youtube.com/watch?v=PtPVREo_8nI Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Азис го боли хилаурона в гърдата за шамарчето и мнениету му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 *мнениетО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 В ефир такива цинизми.. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HUNTER Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 (редактирано) Всъщност Шамара изразява мнението на по-голямата част от българите (ако трябва да бъдем честни) Редактирано Ноември 30 от HUNTER Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Да се види първо той какъв простак е,а после да коментира останалите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Азис си е за оплюване, няма такова гнусно същество, повръща ми се от присъствието му даже :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djleketo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Азис си е за оплюване, няма такова гнусно същество, повръща ми се от присъствието му даже :mbounce: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj.qnko.mix Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Азис си е за оплюване, няма такова гнусно същество, повръща ми се от присъствието му даже :thumbsdown_anim: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Айде и аз: Азис си е за оплюване, няма такова гнусно същество, повръща ми се от присъствието му даже :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Азис си е за оплюване, няма такова гнусно същество, повръща ми се от присъствието му даже :thumbsdown_anim: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PUBLIC_ENEMY Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Съгласен съм с HUNTER. И аз съм на същото мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Азис си е за оплюване, няма такова гнусно същество, повръща ми се от присъствието му даже Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.