Боби Публикувано на Декември 1 Report Share Публикувано на Декември 1 ENJOY! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Обожавам я! :1000 (19): Трябва да направи нещо с Мадона, че толкова ще си подхождат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 тоя път не ме впечатли с видео, песента също не ми е от най-любимите, ама е яка.. като цяло добър завършек на годината, чакам си "Americano" аз :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Песента е една от най-хубавите в албума, но клипът и визиите тоя път не ме грабнаха. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Песента ми е най-любимата от албума, но видеото с нищо не ме впечатли .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Клипът не е правен, така че да грабне някой с визия, ефекти и т.н. Историята е важна в случая. Целта е била да направят нещо "документално" и ефекта според мен е постигнат. Иска се доста смелост да покажеш нещо такова. Жалкото е, че най-важната част от клипа ще бъде отрязана, за да може да се излъчва по телевизията. Всичко друго, след прелюдията, е на много ниско ниво, освен ненормалния край на клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Защо го няма във VEVO? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Няма смисъл от такива мини филми. За мен важното в един клип е цялата история да успее да се събере в тези 3-4 минути на песента. Мразя и да се прекъсва песента заради реплики между персонажите в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Вярвате или не в момента треперя,не ми се е случвало до сега от клип на Гага! Толкова ме завзе видеото,докато го гледах,че не усетих кога свърши! Все едно беше 3 минути,вместо 14! Гага е истински артист,а не като останалите пикли,които пеят само за секс! Сигурен съм,че ще я видим във високобюджетен филм с главна роля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Страхотно!! Всичко е на ниво !! :happyppl: :happyppl: :happyppl: :happyppl: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Последните две минути са страхотни. Песента много ме радваше, вече ми писна. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Все пак това е видео, което разказва истинска история. Трябва да си запознат, за да разбереш прелюдията. Но така или иначе тя е гениална. Невероятен клип. Щеше ми се да има обаче повече от street частта и по-малко от залата. Визията със сателитната чиния също трябваше да бъде по-показана. Песента не ми беше сред фаворитите от албума допреди месец, когато й дадох шанс и ме зариби ужасно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Страхотен продукт. Аз никога не съм харесвал този тип видеа,с толкова предистория и прочее,но истината е,че това ме грабна! Получило се е добре оформен минифилм,браво на целия екип работил по него. И не на последно място визията на Гага - страхотно смела постъпка да се появи по този начин във видео,малко звезди от нейния ранг биха го направили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Най-най-любимата ми песен от албума! Клипът е хубав, няма да го хваля излишно, радвам се, че финалът е точно такъв, какъвто си го представях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Клипа е хубав ако изключим частта с подноса на главата й. Но защо за бога толкова дълъг можеше да се разкаже и в по-малко време същата история. 5-6 минути с някакъв смисъл и останалите не се знае защо.. Кой ще и го гледа тоя клип? Възнамерявам да се приспя с него тая вечер :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Клипа е хубав ако изключим частта с подноса на главата й. Но защо за бога толкова дълъг можеше да се разкаже и в по-малко време същата история. 5-6 минути с някакъв смисъл и останалите не се знае защо.. Кой ще и го гледа тоя клип? Възнамерявам да се приспя с него тая вечер :1000 (29): Първият път като го гледах беше с кофти качество и също ми се видя доста дълъг. Преди малко обаче го гледах на HD и просто не усетих кога мина времето. Забелязах много детайли, които преди това въобще не видях, нещата ми станаха по-ясни и по-интересни. Това е якото на клипа, че като го гледаш повече, става по-интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Както знаете реж. на видеото е Гага.Това само говори по себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Не ми хареса.Може би първия й клип,който да не ми хареса. Песента ме кефи още от преди,но за клипа нямам нерви да гледам 14 минути и през цялото време седя и чакам да свърши. Искам клип на Американо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 На мен на Paparazzi предисторията повече ми харесва от това :д Вижда се, че има някаква идея - това нейния живот ли пресъздава? (Не съм запознат..). Като цяло не ми е ясно защо толкова идеи и време са вложени в предисторията, а същинския клип на песента ми изглежда.. недоизмислен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 На мен на Paparazzi предисторията повече ми харесва от това :д Вижда се, че има някаква идея - това нейния живот ли пресъздава? (Не съм запознат..). Като цяло не ми е ясно защо толкова идеи и време са вложени в предисторията, а същинския клип на песента ми изглежда.. недоизмислен. Целият клип е нейната история как става звезда. Показва животът й докато се е дрогирала, показва какви мизерии е правила, за да пробие (знакът за свирки), показва как е реагирала, когато първият й лейбъл й се обажда, за да я отреже, след което показва как се надрусва яката от мъка. После бързите кадри показват първите й стъпки, първите и ходения по радиа да свири - неслучайно там дрехите напомнят The Fame ерата. И накрая, тежките репетиции с Haus of Gaga. В края на клипа вече става ясно, че ще подписва с Интерскоп, а финалът я показва като истинска звезда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Целият клип е нейната история как става звезда. Показва животът й докато се е дрогирала, показва какви мизерии е правила, за да пробие (знакът за свирки), показва как е реагирала, когато първият й лейбъл й се обажда, за да я отреже, след което показва как се надрусва яката от мъка. После бързите кадри показват първите й стъпки, първите и ходения по радиа да свири - неслучайно там дрехите напомнят The Fame ерата. И накрая, тежките репетиции с Haus of Gaga. В края на клипа вече става ясно, че ще подписва с Интерскоп, а финалът я показва като истинска звезда. Става ясно ама нищо не става ясно, ако не беше казал по никакъв начин нищо не се разбира от тоя клип. Като цяло много слабо, много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 Става ясно ама нищо не става ясно, ако не беше казал по никакъв начин нищо не се разбира от тоя клип. Като цяло много слабо, много. Все пак това не ти е бебешка кашичка, че да не се налага дори малко да подъвчиш. Прекрасното на Гага е, че винаги оставя място за интерпретации. За това говорят вече стотиците различни интерпретации. На това в нормалния свят му се вика ИЗКУСТВО ВЪВ ВИСША ФОРМА! И също така това е клип, който гледам за 5-ти път и отново открих неща, които нито въобще не бях забелязал. И точно това е най-най-якото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Първият път като го гледах беше с кофти качество и също ми се видя доста дълъг. Преди малко обаче го гледах на HD и просто не усетих кога мина времето. Забелязах много детайли, които преди това въобще не видях, нещата ми станаха по-ясни и по-интересни. Това е якото на клипа, че като го гледаш повече, става по-интересен. И пак ми е дълъг. Просто не е ноормално на 4 минути песен 13 минути клип. А и честно казано нямам половин час време което да отделя на Гага за да изгледам два пъти видеото й. А и не вярвам някой друг като мен, който работи или учи сериозно да го гледа 5 пъти че да види всичко което си видял ти. Със сигурност всичко което казваш е истина, но ще остане недооценено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 линк ize: 98201048 bytes (93.65 MiB), duration: 00:04:49, avg.bitrate: 2718 kb/s Audio: mp2, 48000 Hz, stereo, 192 kb/s (ukr) Video: mpeg2video, yuv420p, 704×576, 15000 kb/s, 25.00 fps® Lady GaGa – Marry The Night (EMA 2011) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Lady Gaga I can't believe The Marry The Night Video has over 10,000,000 views already. Who knows, your life story could be online cinema in 3 years. Gaga мачкааааааааааааа :gun_bandana: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.