Nikolai Публикувано на Декември 2 Report Share Публикувано на Декември 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 ЛИНК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Не е никак лоша, но имам чувството, че съм я слушал вече ... Толкова ми прилича на една друга песен, но не знам на коя .. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolai Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Не е никак лоша, но имам чувството, че съм я слушал вече ... Толкова ми прилича на една друга песен, но не знам на коя .. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Също ми прилича и на "Written in the stars" .. Но като цяло, песента не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolai Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Също ми прилича и на "Written in the stars" .. Но като цяло, песента не е лоша. Съгласен И оригинала, и кавъра са страхотни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.