SAM' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Страшен телефон е ! Много съм доволен. И аз! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Samsung Galaxy S3 BLACK 64GB Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Samsung Galaxy S3 BLACK 64GB Малко оффтопик, ама... Черен е страхотен!!! Другия цвят, в който изглежда страхотно е кафяво!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 iPhone 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 nokia lumia 710 - с този съм в момента. sony ericsson t715 - тоя принципно е стария ми,но има случаи в които го ползвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 От почти година съм с този и съм супер доволен! Иииииии новата придобивка от Днес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 След много-много смени открих своя телефон от 1 месец вече няма грешка :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 iPhone 5 :1000 (30): Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 the new. Sony Xperia Z; Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 the new. Sony Xperia Z; Честит!Деси,да си го ползваш със здраве! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 the new. Sony Xperia Z; yooooo, страшен телефон! Поздравления за добрия избор!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 LG Optimus L7 Nokia X6 Nokia C1-01 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Galaxy S5360 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
jiva6kina Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 iPhone 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Samsung Galaxy S3 бял Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 iPhone 5 И аз да се изфукам тука! Иначе телефона е много готин, само дето се драска и от поглед.. :\ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 the new. Sony Xperia Z; Аз съм още с Х, но си ме кефи. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Уникалният Samsung Galaxy S4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Трета година ще съм с Nokia C7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 От днес с този Алкател, много му се радвам, да се надявам, че ще е така дъъъъъълго време. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Tова са моите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.