Glamdring Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 iPhone 5S Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Новият ми спътник в живота - iPhone 5S, с андроид просто не се живее, едвам издържах цял месец, ако сте фенове на Apple, просто не ги сменяйте защото ще съжалявате.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Samsung Galaxy S3, от една година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Samsung Galaxy S3, от една година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 iPhone 6 silver Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 модел от 2001г. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Galaxy s5...направо се преродих след тъпата Лумиа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Гаджето ми има Iphone 5s, но аз го използвам повече така че - вече е мой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 iphone 4s Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Iphone 6, Space Grey.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Samsung Galaxy S4 Честита ми Коледа ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 iPhone 5S Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 NOTE 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Ползвам LG G3 32Gb от половин година(купих го в деня, в който започнаха да го продават официално в България) и съм страшно доволен! Не вярвах, че някога бих заменил Samsung с друга марка телефон, а сега не вярвам, че ще сменя LG с друга марка Като дизайн, освен LG-то харесвам единствено iPhone, но в iOs няма никаква възможност за персонализиране, bluetooth-a не работи, няма работещо NFC, а синхронизацията с iTunes е пълен шит и за това везните наклониха към LG Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Samsung Galaxy Note 3, скоро Note 4, че този кучето малко му видя сметката. Samsung Galaxy Note Nokia 515 Иииииии още една Nokia ама не я знам каква се води, той служебен :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Samsung Galaxy S3, от една година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 модерен :1000 (29): Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 iPhone 4s, но го продавам - искам друг, хаха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 iPhone 6 Gold Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 iPhone 6 черен. Мноgо съм доволен - изобщо не го остaвям Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Moto G. Адски доволна след толкова Sony - та. Незаменим! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 iPhone 6, само че space grey версията вече, мн се кефя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 iPhone 6, само че space grey версията вече, мн се кефя! Силвър е моят - много съм доволен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 iPhone 6, само че space grey версията вече, мн се кефя! Най-хубавата е тя. Сам видя Бял или черен е отпред? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Най-хубавата е тя. Сам видя Бял или черен е отпред? Е, много ясно, че черен. Златния малко ми липсва, ама още от самото начало си исках черен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.