V O G U E Публикувано на Декември 15 Report Share Публикувано на Декември 15 Фейсбуц, Майспейс, ФрендстЪр, Гугъл+ и други линкове към вашите профили - тук! (Има стари отделни теми, но е време да обновим) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Новата версия с Дневника ме зариби на макс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Новата версия с Дневника ме зариби на макс. Стига си спамил, казвай си Facebook-a Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Стига си спамил, казвай си Facebook-a На личен, ако желаеш мога да ти го драсна. :1000 (30): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 За какъв Дневник всички говорите бе.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 За какъв Дневник всички говорите бе.. https://www.facebook.com/about/timeline Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Аз тоя 'таймлайн' ми е толкова объркан...върнах се само в 2009/2010 да видя кви съм ги писала тогава /изтрих няколко от тях :1000 (29): / и тва му беше...даже и не посещавам профила си тъй като ми зарежда много бавно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Чудесно...как сега да го махна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Чудесно...как сега да го махна? Няма начин. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Няма начин. :1000 (29): Хаххаха мамицата ви! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Хаххаха мамицата ви! :1000 (29): И аз така се прецаках вчера. :1000 (29): Беше ми интересно да видя за какво иде реч и цъкнах, после разбрах, че не може да се деактивира. :1000 (10): Не е толкова зле, ще свикнеш. Идеята е добра, но ако дневника беше само за лични нужди, а то всичките ми приятели го виждат. Клюкарска му работа. + това ми забива хипер много като си заредя профила, вчера направо нямах желание да си разглеждам стената, ама малко по малко се свиква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander2 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Пълна бъркотия е тоя дневник,имаше един БГ сайт ZOOM ... там си качваш музика,която започва като ти влязат в профила и така нататък, facebook все повече заприличва на него...апф Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Чудесно...как сега да го махна? Спокойно Боби, и без това след 23.12 на всички ще е така Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Спокойно Боби, и без това след 23.12 на всички ще е така Затова си го публикувах профила, сложих си корица и теглих една майна. Защо никога промените във фейсбук не са яки не мога да разбера :1000 (29): :1000 (29): За сметка на новия youtube например, който е мега добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Ето това се нарича чист и подреден дизайн :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ето това се нарича чист и подреден дизайн :1000 (19): Прекалено е чисто Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Прекалено е чисто Достатъчно чисто е иначе ще ме заболи главата от толкова опции :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 facebook Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Facebook Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Ей, го на и моят ФейсбуЦ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Facebook Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 FB Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Samara. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 http://facebook.com/joana.cankova Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 https://www.facebook.com/ivan.ivanovp Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 ейй то имало готини каки тук във форума бе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.