DenFevgo Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Тази ера на Бритни ще е мазало! Да, с песен със заглавие "Work bitch" 100% ще е мазало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Да, с песен със заглавие "Work bitch" 100% ще е мазало. Ами като имаш предвид, че песен, на която работното й заглавие е било It's Britney Bitch е може би най-добрата, която е правила някога, аз лично не се и съмнявам. Бритни на много пъти каза, че албума ще е най-личния, който е правила досега, че и тя се включва в процеса на създаване (за разлика от последния), че това ще е албума, който феновете й отдавна искат от нея... Авторите на Work Bitch са will.i.am, Britney Spears, Otto Jettman (протеже на Sebastian Ingrosso, който беше част от Swedish House Mafia), , . Най-сетне и Бритни пише - това е едва четвъртия сингъл, в която тя е участвала в процеса на писане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Work Bitch изтече! http://www.sendspace.com/file/kdszmy Не е цялата, последните 20-30 секунди ги няма. Според мен песента е супер избухваща, не мога да я разбера от първо слушане малко, но е супер зарибителна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Мм, искам нещо с повече пеене! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Мм, искам нещо с повече пеене! Тогава смени певицата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Песента не е лоша. Иначе от Бритни не може да се очаква да пее повече, при положение, че тя вече не може да пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ще има повече пеене в следващите песни от албума. Бритни ходи на вокални уроци за да се представи на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 От българската страница на Бритни. Световните медии отново са в краката на Бритни, "Work Bitch" води до пристрастяване ! Вижте как отразиха завръщането на кралицата : Hollywood Life : It's Britney, Bitch ! Бритни се завърна шеметно и звучи невероятно в новия си хит "Work Bitch", от който вече сме обсебени ! Брит Брит не се страхува да опитва нещо ново и различно и когато направи иновативен избор, тя го заковава на 100% ! "Work Bitch" доказва, че Бритни е Мадона на нашето поколение ! Yahoo : Изглежда, че с "Work Bitch" Бритни налага нова емблематична фраза в кариерата си, а именно "Go call the governor" ... Очакваме и тя да се превърне в легендарна фраза като безсмъртната "It's Britney, Bitch" ! MATTY Z : Съжалявам Lady Gaga и Katy Perry, това трябваше да се случи ! Muumuse : "Work Bitch" потвърди, че престола принадлежи на Бритни и доказа, че тя е най-добрата ! Тя е най-невероятният доставчик на уникална поп музика в света ! ThatGrapeJuice : Оопс, Бритни Спиърс го направи отново ! MOSuniverse : Новата песен на Бритни разбива тотално ! Определено ще бъде масивен хит ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Звучи като някъв машъп на ЛМФАО,тва звучене се изтърка вече...много кофти песен. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Прекалено ми е наркоманска, нещо по-поп искам от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Супер зарибявка! Бритни определено знае как да се завърне- парчето определено ще предизвика голям интерес, само ми е чудно дали по радиото ще цензурират bitch навсякъде в песента. Вече официално и във VEVO: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Супер зарибявка! Бритни определено знае как да се завърне- парчето определено ще предизвика голям интерес, само ми е чудно дали по радиото ще цензурират bitch навсякъде в песента. Вече официално и във VEVO: Да, тъкмо слушах цензурираната версия: навсякъде е "you better work work", а на "now get to work bitch" са махнали bitch. В куплетите е с оня ефект.... Как да го обясня... Абе ето да чуете! http://news.iheart.com/iplaylist/artist/320976 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Звучи като някъв машъп на ЛМФАО,тва звучене се изтърка вече...много кофти песен. Според мен пък е точно обратното - има го познатото изтъркано звучене, но тук е пречупено по такъв начин, че да не те заболяват ушите, като слушаш (както става при мен лично, щом слушах EDM песен). Но е нещо ново за Бритни (естествено, както всичко друго в попа, тя започва вълната с дъбстепа и този вид музика, но в много по-лек и свеж вариант). След това всички диджеи (Calvin Harris, Avicii, David Guetta) дотакава степен го изтъркаха, че не се трае. Изобщо много ме кефи, супер песен е и ще разбива. Общо взето си е продължение на Scream & Shout, само че хиляди пъти по-яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Аз пък улавям нещо по-различно като за Бритни в това парче... Не че не е имала много подобни, но точно това някак си ми идва друго... Разликата може и да не е голяма, но я има. И определено Work Bitch е много добър избор за първи сингъл- интересно ще ми е да видя доколко и цялостното звучене на албума ще е близко до тази песен... Интересно ще ми е докъде ще стигне и в iTunes като я пуснат там, също и колко гледания ще има клипа първите дни... Дано да е много по-силно от Criminal, за която наскоро се шокирах като видях, че има само 12 милиона. Сигурен съм, че като за първи сингъл ще има много повече, но се надявам да са достатъчно повече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Аз пък улавям нещо по-различно като за Бритни в това парче... Не че не е имала много подобни, но точно това някак си ми идва друго... Разликата може и да не е голяма, но я има. И определено Work Bitch е много добър избор за първи сингъл- интересно ще ми е да видя доколко и цялостното звучене на албума ще е близко до тази песен... Интересно ще ми е докъде ще стигне и в iTunes като я пуснат там, също и колко гледания ще има клипа първите дни... Дано да е много по-силно от Criminal, за която наскоро се шокирах като видях, че има само 12 милиона. Сигурен съм, че като за първи сингъл ще има много повече, но се надявам да са достатъчно повече... Criminal има толкова малко, защото допреди месец не беше достъпно в САЩ, което е най-големия пазар, следователно и най-много гледания идват от там. Откакто го пуснаха, получава по милион на месец - като имаш предвид, че песента е на 2 години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Work Bitch досега не е получила И ЕДНО лошо мнение от критиците, коментарите са крайно положително и по сайтовете. Много се радвам. След 15 години Бритни пак показа, че си остава най-добрата (след Мадона, естествено) и абсолютно нищо няма да промени това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много е якааа Малко повечко текст трябва, но.. ще го чакаме в останалите песни. Много е зарибяваща. Хит! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Песента вече разбива... Номер 1 в iTunes на 39 страни (може и на повече)... Дори и в БГ стигна върха... Междувременно, в, може би, най-нагорещения iTunes- американския- вече е на трето място и тепърва й предстои борба с много силните Кейти и Майли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Песента вече разбива... Номер 1 в iTunes на 39 страни (може и на повече)... Дори и в БГ стигна върха... Междувременно, в, може би, най-нагорещения iTunes- американския- вече е на трето място и тепърва й предстои борба с много силните Кейти и Майли... Дано след утрешното изпълнение се изкачи още Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 От фейса на Бритни: Britney Spears: Woke up today and saw that a low quality version of Work Bitch had leaked The radio #WORKBxxCHPremiere is now happening TODAY at 3pm ET- tune in to your local station, iHeartRadio,or Radio.com to hear the REAL THING! will.i.am, Otto Knows, and I worked SOOO hard on this song! Can't wait for you all to hear it like you're supposed to... #WORKBxxCHPremiere 23 hours agо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Важните пазари са само САЩ, Англия, Франция, Германия, Япония, Австралия. Навсякъде другаде говорим за смешни продажби. В България са нужни 4-5 продажби, за да си номер 1 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Новият албум излиза на 03.12.2013 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Само дни преди рождения ми ден и ден след нейния рожден ден. Много неподходящ месец е избрала- месеца на конкурса за песен на Световното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Само дни преди рождения ми ден и ден след нейния рожден ден. Много неподходящ месец е избрала- месеца на конкурса за песен на Световното. Дали изобщо ще я отрази някой, всички очи ще са приковани в Рики?... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 И какво стана сега...Бринти още не успява да стигне номер 1...Подигравахте се на Гага, че не успя да стигне номер 1 в конкуренция с току що излязлата разбивацията на Кейти П...а Бринти не може вече толкова време да се качи на първо място в конкуренция с песни на по месец.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.