NazzkO Публикувано на Декември 26 Report Share Публикувано на Декември 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Защо на тази гадна песен направи клип? Сега забелязах 1-вата рокля(черната) е същата като на Галена ;DD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Клипчето е свежо и готино. Песничката я харесвам още откакто излезе. <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Притен клип. :1000 (30): Песента я харесвам, макар че е най-слабият й сингъл до момента, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 тъпа песен и скучен клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Готина песничка, видеото ми харесва повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Не ми харева че я е клипирала,да я беше оставила с Лайф монтажа и да направи клип на Май Шадоу...но тва и е сингъл за Америка,явно там се цели по комерс. Приятна весела песничка но нищо повече. Клипа е глупав Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.