miti_to Публикувано на Декември 26 Report Share Публикувано на Декември 26 http://www.youtube.com/watch?v=lWQ-854xPKo...eature=youtu.be Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Как така пропуснаха Азис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Как така пропуснаха Азис Него го ядат в Русия, ама май няма да свърши скоро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 http://signal.bg/view_article.php?article_id=18956 Василка е твърде заета да се кокошини в момента колко е велика и известна и как по пазарите от Владивосток до Ростов на Дон се занимават само с неговите фланелки. Имам неприятното усещане, че месец наред ще обяснява каква невероятна звезда е. Все пак колко световни изпълнители са били изтипосвани в гръб, по задник на ученическа раница? Нарцисизма и липсата на правилна вътрешна оценка са пагубни за някой, който е постигнал значителен, но все пак не огромен успех. Накрая обикновено хората се удавят в собствената си самовлюбеност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander2 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 http://signal.bg/view_article.php?article_id=18956 Василка е твърде заета да се кокошини в момента колко е велика и известна и как по пазарите от Владивосток до Ростов на Дон се занимават само с неговите фланелки. Имам неприятното усещане, че месец наред ще обяснява каква невероятна звезда е. Все пак колко световни изпълнители са били изтипосвани в гръб, по задник на ученическа раница? Нарцисизма и липсата на правилна вътрешна оценка са пагубни за някой, който е постигнал значителен, но все пак не огромен успех. Накрая обикновено хората се удавят в собствената си самовлюбеност. Супер :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Супер :1000 (6): Ха-ха и кораба-майка Сашка Васева пълни идиоти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 http://signal.bg/view_article.php?article_id=18956 Василка е твърде заета да се кокошини в момента колко е велика и известна и как по пазарите от Владивосток до Ростов на Дон се занимават само с неговите фланелки. Имам неприятното усещане, че месец наред ще обяснява каква невероятна звезда е. Все пак колко световни изпълнители са били изтипосвани в гръб, по задник на ученическа раница? Нарцисизма и липсата на правилна вътрешна оценка са пагубни за някой, който е постигнал значителен, но все пак не огромен успех. Накрая обикновено хората се удавят в собствената си самовлюбеност. Това не върви на добре! Иначе гаврата с нашите и особено с някои е голяма! :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Така... чалгата е най-вече атакувана заради пошлите текстове. А това нещо, което са израпирали тези момчета, да не е по-различно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Така... чалгата е най-вече атакувана заради пошлите текстове. А това нещо, което са израпирали тези момчета, да не е по-различно? Имам си една мечта, да чукам чалга звезда А колко ще ми струва това? - Да го хване с ръка, да го цунка с уста По телевизията ги гледам аз Мечтая си някоя от тях да дойде в нас За Мария Илиева ли става въпрос? Стига брат, прекаляваш с тоя коз Говоря ти за ония сладки к*рвета С лачени дупета по телевизия П*анета Аааа… стаа въпрос за Андреа ли бе? Много ясно, искам да й го набутам целия Аз пък си мисля за Галена, вместо микрофона, да ми наплюнчи члена И да го цока, и да ми пие сока Какво ще кажеш за Преслава? Тая е жестока! Камелия съм чул, че има тесна сливка Не знам брато, ще питам Гошо от почивка Чакай да ти кажа пич за Соня Немска Мечтая цяла вечер да ми прави френска Надявам се тая песен да я чуе Райна, Ако ми пусне ще го запазя в тайна Ебавам се естествено, чудя се дали дупето ти е девствено Гергана, Джена и Ивана Мани я Ивана, тя е дебелана Тогава нека да се спреме на Лияна Спорт ни баджаци брато, само да я хвана! Ще й забия ножа надълбоко Ще пробвам с Емилия, вече не е с Коко Ще го подам на Глория, казвам ти брато – ще бъде фънк история! Нашироко под дебелия юрган, да чукаме на партия Есил Дюран Но пич, трябва да си сложим дъждобран Що? Щото всички са минали оттам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Слава на чужд гръб ... ама няма да им се получи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 И всъщност се пее за АНЕЛИЯ, не Андреа, както пише в заглавието на клипчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Е поне знаят кое става и кое не - Ивана и Азис не ги искат :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Не че нещо, обаче това е егати простотията! Някакви никому неизвестни смешници наречени в темата "рапъри" се пресмиват на фолк певиците... хаха Тъпа история! И аз съм слушал рам музика но това не прилича на нищо!!! :1000 (27): Ако и аз напиша едно парче в което оплючвам половината известни хора в България и го изпея и го кача в ЮТюб сигурно и аз ще стана "рапър"... Смешници!!! П.П. Този жанр (българския рап) отива на все по-зле и по-зле... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Страхотна Песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djleketo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Слава на чужд гръб ... ама няма да им се получи +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj.qnko.mix Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 мн якааа песен брраво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PUBLIC_ENEMY Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Не мога да я харесам тая музика поп-фолка и това е.Всичките тия селски тояги които се наливат със силикон , носят някакви глупави парцалки за да са по интересни и изведнъж видите ли стават големи звезди със голямо самочувствие,и разбира се след това идва и голямото превземане което правят нашите тъпи поп-фолк ,,звезди'' Само gangsta rap и то old school. За мене това е музиката .Там хлабаво няма .Истините за света в които живеем се казват директно и ясно без лигави завартулки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Не мога да я харесам тая музика поп-фолка и това е.Всичките тия селски тояги които се наливат със силикон , носят някакви глупави парцалки за да са по интересни и изведнъж видите ли стават големи звезди със голямо самочувствие,и разбира се след това идва и голямото превземане което правят нашите тъпи поп-фолк ,,звезди'' Само gangsta rap и то old school. За мене това е музиката .Там хлабаво няма .Истините за света в които живеем се казват директно и ясно без лигави завартулки. Това си лично твое мнение и твой избор, няма да ти го оспорвам. Фолкът днес не струва - прав си, има чат-пат попадения. Но това е музика явно за по-емоционални хора - и е съвкупност от много неща - мелодия, музика, текст, изпяване и т.н. Интересно ми е защо съдиш по опаковката, т.е. по певиците, поведението им и външния вид, а не по песните. Има си доооста добри парчета във фолка, модерни, различни, нестандартни, колкото и да не ти се вярва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.