Tikei Публикувано на Януари 25 Report Share Публикувано на Януари 25 Мнения за лудото Никче и автобиографичната й песен? Какво очаквате от новия й албум, който ще излезне в началото на март? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Харесвам Ники, ама тоя клип и песен са ми много дразнещи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Луда по целата тиква!Много радва, а новият и албум всъщност няма ли да бъде преиздаден вариант на "Pink Friday" с некви нови парчета и ново заглавие...? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Песента е много яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Тотално изперка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 страшно много ме забавлява Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 За мен тази жена е едно от най-големите недоразумения в съвременната музика и със сигурност няма място на сцената. Музикалната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не мога да я разбера Минаж, защо винаги е с няк'ви перуки?! Така ли не може поне веднъж да бъде с естествената си коса? Аман! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 ^А каква е естествената и коса ми е много чудно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 ^А каква е естествената и коса ми е много чудно? Мен си ме кефи и така естествена, но другото е повече за сцената и върви... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 ^А каква е естествената и коса ми е много чудно? На негърка каква коса очакваш? Руса? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не мога да я разбера Минаж, защо винаги е с няк'ви перуки?! Така ли не може поне веднъж да бъде с естествената си коса? Аман! що бе, много е забавна, особено с перуките си в цветовете на дъгата :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bubolechka. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Тази има такава талия, че ... :1000 (10): Иначе клипа... не ми харесва :1000 (29): то такъв грим, такива перуки.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VlaDko Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Да се скрие, LIL KIM IS THE QEEN! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kарамел Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 не става песента иначе тя е яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Само Ники може да направи такава песен и клип! хаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.