Само_мене_нямаш Публикувано на Януари 26 Report Share Публикувано на Януари 26 Трима двадесетгодишни са съквартиранти и се опитват да живеят нормален живот, въпреки че са призрак, върколак и вампир. ## Режисьор : Джеръми Карвър, Крис Дингес ## В ролите : Сам Уитър, Мигън Рат, Сара Алън, Джанпаоло Венута, Сам Хънтингтън, Марк Пелегрино и др. ## IMDB : Линк към IMDB ## Държава : САЩ ## Година : 2011 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Изгледах първи сезон миналата година, нямаше информация за втори и тея дни се сетих да проверя и се оказа, че са излезли два епизода от 2-ри Сезон! Първите 2/3 епизода ми бяха малко скучни, после става интересно. Много повече ми харесва от Британската версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Страхотен сериал. Радвам се, че има и втори сезон. Сали ми е голяма симпатяга! Много си я харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Страхотен сериал. Радвам се, че има и втори сезон. Сали ми е голяма симпатяга! Много си я харесвам. Йес! И мен ме кефи, въпреки, че 2 пъти се отказвах да го гледам и накрая се реших и не съжалявам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не започва обещаващо, но натам става ненормално готин. Двата излезли епизода от втори сезон ми харесаха страшно много! Аз също обожавам Сали. Обмислям да гледам и UK версията скоро... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Става многооооооооооо напечено! Започва още повече да ми харесва филма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 След доооста дълго бавене ето субтитрите и за епизоди: - 02x08 - I've Got You Under Your Skin - 02x09 - When I Think About You I Shred Myself Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Последните 2 епизода на сериалката са супер яките! Ето и субтитрите на новия епизод: Being Human - 02x10 - "Мечтаният Жътвар" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 29 Author Report Share Публикувано Март 29 Започва да става интересно!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари