FACHO Публикувано на Февруари 8 Report Share Публикувано на Февруари 8 Някой може ли да ми каже,как чрез рутер мога да хвана интернет на комп,без да пускам кабел до него.Виждал съм някакви антенки но за тях трябва ли специялна лан карта или не?И как изобщо се казва това нещо? А и ми се върти в главата че някой ми е казвал че и с Бултут можело-Вярно ли е това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не,с блутут не става.За тая цел си купуваш един адаптор,който се слага в юесбито на компа.Струва около 20-25 лева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 Не,с блутут не става.За тая цел си купуваш един адаптор,който се слага в юесбито на компа.Струва около 20-25 лева. А как се казва за да мога да го потърся Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Wireless adapter Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 Wireless adapter Мерси намерих го Благодаря Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 А как се казва за да мога да го потърся Аз си взех този от технополис >>> http://www.technopolis.bg/b2c/details/5683...A-0614-/150Mbit и бих казал, че ще ти върши екстра работа, разбира се ако не ти се дават 30 лв има и по евтини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 23 Author Report Share Публикувано Февруари 23 Аз си взех този от технополис >>> http://www.technopolis.bg/b2c/details/5683...A-0614-/150Mbit и бих казал, че ще ти върши екстра работа, разбира се ако не ти се дават 30 лв има и по евтини. Казаха ми че адаптера трябва да е същата марка,като рутера за да се свържат.Вярно ли е? Рутера ми е TP-LINK Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Казаха ми че адаптера трябва да е същата марка,като рутера за да се свържат.Вярно ли е? Рутера ми е TP-LINK Мисля,че не,ама все пак питай в магазина.Пък и TP-LINK са едни от най-евтините и не са лоши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 23 Author Report Share Публикувано Февруари 23 Мисля,че не,ама все пак питай в магазина.Пък и TP-LINK са едни от най-евтините и не са лоши. Проблема е че в момента не мога да отида до магазин,мисля да си го поръчам.Но за всеки случай,ще си взема същата марка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Казаха ми че адаптера трябва да е същата марка,като рутера за да се свържат.Вярно ли е? Рутера ми е TP-LINK За пръв път чувам такова нещо, мисля че не е вярно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 За пръв път чувам такова нещо, мисля че не е вярно. Днеска ми го донесоха малко странно ми работи.Не е като кабела попринцип ми стига от 4 до 9мв/с скабела А с Адаптера,когато вратата ми е отворена от 150-300кб/с Когато е затворена стига до 1,5мв Странна му работа а рутера е на няма и 10 метра от мен и седи на 1-2 чертички (слаб) Предполагам,че някакви програми за подсилването му няма,защото аз използвам едва 10% от реалната скорост на нета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Farchety_96 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Днеска ми го донесоха малко странно ми работи.Не е като кабела попринцип ми стига от 4 до 9мв/с скабела А с Адаптера,когато вратата ми е отворена от 150-300кб/с Когато е затворена стига до 1,5мв Странна му работа а рутера е на няма и 10 метра от мен и седи на 1-2 чертички (слаб) Предполагам,че някакви програми за подсилването му няма,защото аз използвам едва 10% от реалната скорост на нета Мисля че може да е и от рутера може да не ти праска много честотата ! Но може и wirless дето си взел да не ти сварши много добра работа,а и мястото ти е доста малко според мен http://www.virtualnazona.com/product.php?ProductID=2148 това ще ти сварши доста добра работа Аз хващам с такова от 40/50 метра минимум,отличен сигнал ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.