Sisa Публикувано на Февруари 19 Report Share Публикувано на Февруари 19 Актриса, певица, дизайнер и модна икона са само част от многото лица на Дженифър Лопес. През следващата седмица обаче зрителите на Нова ТВ ще я видят и в една не толкова типична за нея роля – тази на продуцент. Първата жена в историята, отбелязала филм и албум на първо място в класациите по едно и също време, ще завладее ефира на Нова ТВ с минисериала „Как обича една жена", на който именно тя е продуцент. Новелата е вдъхновена от едноименния испаноезичен албум на звездата. В края на всяка серия Лопес изпълнява специално подбрана песен от албума, свързана с конкретния епизод. Зрителите на лентата със сигурност ще открият прилики между героинята и истинския живот на самата Дженифър Лопес. Сюжетът се завърта около младо момиче и разказва за препятствията и предизвикателствата, които то среща по пътя към голямата любов... Минисериалът „Как обича една жена" ще се излъчва всеки ден от 20 до 24 февруари, от 16.00 ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 До сега не съм гледал тъп мини сериял дано и този да е хубав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Има ли някъде линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Май не обичаш много да влизаш във вбокс-а. Как обича една жена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Май не обичаш много да влизаш във вбокс-а. Как обича една жена Наистина не го обичам особено този сайт :1000 (29): Иначе благодаря! Песните от този ѝ албум много ми харесват,но това ми се видя доста бозаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари