V O G U E Публикувано на Февруари 22 Report Share Публикувано на Февруари 22 „Клуб Веселие” (на английски: Glee) е американски сериал на FOX. В центъра на сюжета — певчески клуб "Нови посоки" (англ. New Directions) създаден в гимназията Маккинли в Лима, щата Охайо. Пилотният епизод е пуснат на 19 май 2009 г. За своя първи сезон сериалът е номиниран за деветнадесет награди Еми, печелят четири, а също получават четири награди Златен глобус в това число и в категорията Най-добър комедиен сериал или мюзикъл през 2011 г. До сега шоуто е било номинирвано в различни категории над сто пъти и печели над петдесет пъти. Жанр: Драма Мюзикъл Комедия-драма Един от главните герои Уил Шустър, учител по испански, организира клуб, който се занимава с пеене. Първоначално в него се записват тийнейджъри, малтретирвани от съученици (гей, инвалид, афро-американка, азиатка и пр.). Скоро се записват и други ученици от гимназията. Постепенно членовете на клуба се превръщат в екип и си имат доверие, развиват имунитет срещу стереотипите в училище. wiki Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Преди време, когато попаднах на него си мислех, че ще е твърде детски за мен, но не беше така. Сериалът ми хареса страшно много! Песните, които изпълняват са подбрани перфектно. Персонажите също са твърде различни и интересни. Само не знам как ще чакам почти два месеца за 15 епизод, след катастрофата в 14... :x Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Преди време, когато попаднах на него си мислех, че ще е твърде детски за мен, но не беше така. Сериалът ми хареса страшно много! Песните, които изпълняват са подбрани перфектно. Персонажите също са твърде различни и интересни. Само не знам как ще чакам почти два месеца за 15 епизод, след катастрофата в 14... :x Следващата седмица излиза. В епизода ще стане ясно какво ще стане с Куин... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Нищо няма да стане с Куин. Това е повече от ясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Нищо няма да стане с Куин. Това е повече от ясно. Четох спойлери, че ще е в инвалидна количка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Да живее Британи :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Април 2 Author Report Share Публикувано Април 2 Да живее Британи :1000 (29): :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): ...иии Сантана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): ...иии Сантана! И двете радват, ама Британи просто сцепва отвсякъде.Най-добрия и смешен образ в целия сериал.Няма как да подминеш сцена с нея без да се смееш като ненормален на тъпотиите й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 И двете радват, ама Британи просто сцепва отвсякъде.Най-добрия и смешен образ в целия сериал.Няма как да подминеш сцена с нея без да се смееш като ненормален на тъпотиите й. Любимият ми момент е когато мислеше, че е бременна и я питаха дали си е направила тест и тя каза "Не, но семейство щъркели си направиха гнездо на гаража - не съм глупачка знам какво означава това" :1000 (29): А за Куин и аз не вярвам да стане нещо с нея, но пък от друга страна точно в тоя епизод се размина смърта на Каровски и си мисля, че щяха да разделят двете събития между епизодите за да не се повтарят нещата. Но ще видим... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Любимият ми момент е когато мислеше, че е бременна и я питаха дали си е направила тест и тя каза "Не, но семейство щъркели си направиха гнездо на гаража - не съм глупачка знам какво означава това" :1000 (29): Велика е:1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Мега добро изпълнение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ако съм разбрал правилно, това беше последния епизод на сериала. Общо взето действието в него премина мудно от началото до края. Това вероятно е била идеята, за да обърне внимание на изпълненията, но това не оправдава малоумния край. Защо приеха Рейчъл, която се издъни на прослушването, а Кърт който се справи чудесно не... И всъшност защо трябваше да свърши с Рейчъл... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ако съм разбрал правилно, това беше последния епизод на сериала. Общо взето действието в него премина мудно от началото до края. Това вероятно е била идеята, за да обърне внимание на изпълненията, но това не оправдава малоумния край. Защо приеха Рейчъл, която се издъни на прослушването, а Кърт който се справи чудесно не... И всъшност защо трябваше да свърши с Рейчъл... Защото в този сериал всичко се върти около Рейчъл- тя е мега, гига, хипер!!! Другите герои, по гласови качества, са като гарги пред славей. Това почва много, ама много да омръзва. Харесвам Рейчъл и съм голям фен на таланта й, но за три сезона се уморява човек от толкова централизиране на образа й за сметка на всички останали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ако съм разбрал правилно, това беше последния епизод на сериала. Общо взето действието в него премина мудно от началото до края. Това вероятно е била идеята, за да обърне внимание на изпълненията, но това не оправдава малоумния край. Защо приеха Рейчъл, която се издъни на прослушването, а Кърт който се справи чудесно не... И всъшност защо трябваше да свърши с Рейчъл... Това беше просто последният епизод на 3-ти сезон. От септември започва 4-ти... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Свалих първи епизод от скука, очаквах да е мега простотията, а се оказа страшно добър филм. Единственото, което ме дразни адски много е говедото Рейчъл. Изключително дразнещ персонаж, ако има тип жени, които не харесвам, то са точно такива чапли като нея. Нито е най-красивата, нито най-талантливата - примерно негърката е 10 пъти по-добра. Ема е номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Много е слаб 4-ти сезон, нито изпълненията грабват, нито историите. Гледам го по навик, дано вдигнат летвата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Много е слаб 4-ти сезон, нито изпълненията грабват, нито историите. Гледам го по навик, дано вдигнат летвата Има страхотни изпълнения в 4-ти сезон, особено последния епизод. И все пак, новите персонажи не ме кефят. Искам си Амбър Райли! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Има страхотни изпълнения в 4-ти сезон, особено последния епизод. И все пак, новите персонажи не ме кефят. Искам си Амбър Райли! :1000 (19): Е да, забравих 'Don't speak' и 'The Scientist' :1000 (33): Най- доброто от сезона досега, а и Кейт Хъдсън За новите съм съгласен, безкрайно безлични. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Е да, забравих 'Don't speak' и 'The Scientist' :1000 (33): Най- доброто от сезона досега, а и Кейт Хъдсън За новите съм съгласен, безкрайно безлични. Хаххахахахахахахахаах, невероятно е но трите песни, които най-много ми харесват досега са The Scientist, Don't speak и Americano с Кейт. :1000 (29): Кефи ме също и Boys/boyfriend Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Радвам се, че голяма част от действието се пренесе в Ню Йорк, всъщност, само тя ме интересува, честно казано, с изключение на Ема и Уил в Охайо. Кейт Хъдсън и Сара Джесика Паркър са страхотни в ролите си! Изпълнението на Рейчъл " Ooops... I Did It Again" ме впечатли, особено с хореографията, много ми хареса и двойното изпълнение на "New York State of Mind". Като цяло развитието на отношенията между героите не ми допада, ясно е, че ги разделят, за да вкарат драма, но това за мен е досадно и по- скоро губя интерес. Общо взето, очаквам силен сезон, ако залагат повече на хубавите песни и танци, а не толкова на тийн тъпотиите, но като ги знам какви са сценаристите, май ще има още много от последните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Все още не съм започнал новият сезон... Наваксвам си с The Glee Project. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Сантана се нанася при Рейчъл и Кърт.... якоооооооооооооооооооо :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Сантана се нанася при Рейчъл и Кърт.... якоооооооооооооооооооо :1000 (6): Не съм гледал последните епизоди след прекъсването, но ще накарам да ми ги изтелят. И все пак, понеже гледам всички клипове знам каков горе долу става. Честно казано ако може всички да се преместят в Ню Йорк, че така като са ги разделили е малко досадно, а искам да слушам максимално много песни от Мерцедес и Сантана!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не съм гледал последните епизоди след прекъсването, но ще накарам да ми ги изтелят. И все пак, понеже гледам всички клипове знам каков горе долу става. Честно казано ако може всички да се преместят в Ню Йорк, че така като са ги разделили е малко досадно, а искам да слушам максимално много песни от Мерцедес и Сантана!!!!! Добри са епизодите от тази година, най-вече защото не залагат толкова на безличните Марли и онази новата мажоретка. Усети се липсата на силни персонажи като Сантана и Мерцедес и поне едната ще я върнат. А и в съжителство с Рейчъл и Кърт мисля, че ще се получи нещо добро. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.