Gabriela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Започнах да го следя и аз и засега стигнах до 3-ти сезон. Зарибих се, много позитивизъм ми носи сериала, надявам се да са добри епизодите и нататък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 След последния епизод съвсем ми се върна вярата в сериала! :1000 (29): ПП: Броуди - жиголо??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 След последния епизод съвсем ми се върна вярата в сериала! :1000 (29): ПП: Броуди - жиголо??? Май има нещо такова... Куин и Сантана?! Бях с отворена уста, но пък са сладки. Вкараха и момичето в инвалидната количка от The Glee Project, което ме изненада. И ако Рейчъл е бременна май ще е от Броуди... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Последните епизоди не съм ги гледал, но гледам песните в youtube и от там подразбирам разни неща.. Най-положителното нещо, което се е случвало този сезон за Куин и Сантана заедно! Двете са секс експлозия!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Вие сериозно ли го гледате това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Вие сериозно ли го гледате това? Да, сериалът е страхотен, а кавърите им в почти всички случаи са по-добри от оригиналите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Да, сериалът е страхотен, а кавърите им в почти всички случаи са по-добри от оригиналите И има страхотен смисъл, за разлика от българското си копие Революция не знам си какво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BLADKO Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Страхотен сериал!Един от най-добрите които съм гледал.Пеят жестоко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 И има страхотен смисъл, за разлика от българското си копие Революция не знам си какво. "Революция Z" също е хубав, той не е точно копие на "Glee", а смесица от няколко... Нямам търпение вече за новия епизод! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 "Революция Z" също е хубав, той не е точно копие на "Glee", а смесица от няколко... Нямам търпение вече за новия епизод! Ами не знам смесица от какво е, но дори подборът на актьорите и самите персонажи прилича на Glee... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Една от любимите ми песни най-сетне с изпълнение от Glee и при това, това е 500-тната песен, която изпяват Както винаги страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Последния епизод много ми хареса. А изпълнението на Сантана беше може би най-доброто в тази серия, изкефи ме много. Сю също радваше, както винаги откачалка голяма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ще имаме пети и шести сезон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Супер е, че ще има още сезони сериала. Слушат ми се още много техни изпълнения. Последния епизод много ми хареса. Особено версията на "We will rock you" беше супер готина. Сю също разбива, особено като си пише в дневника, винаги ми е адски смешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Страхотно е че ще има нови епизоди, но много се надявам действието да не се развива около Майли и компания, защото всички нови образи за мега скучни. П.п. Серията със изстрела беше мега неадекватна.. без никой да провери какво става се залостиха. Постъпката на Сю беше невероятна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Кори Монтийт, който играе Фин в сериала, е намерен мъртъв в хотел във Ванкувър.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Мир на праха му! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Никой ли не следи настоящия сезон? Доколкото знам чак на 7 ноември излиза новия епизод. Последния епизод беше адски тъжен, но трябваше да го има. Много се разчуствах, изпълненията бяха прекрасни!! ;(( - това ми е личния фаворит сред изпълненията ( А също и това - http://www.youtube.com/watch?v=mLpMcXh-ew8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Никой ли не следи настоящия сезон? Доколкото знам чак на 7 ноември излиза новия епизод. Последния епизод беше адски тъжен, но трябваше да го има. Много се разчуствах, изпълненията бяха прекрасни!! ;(( - това ми е личния фаворит сред изпълненията ( А също и това - http://www.youtube.com/watch?v=mLpMcXh-ew8 Аз си го следя. Епизодът бе ужасно тъжен. Многократно го пусках и започвах да рева още в началото и така няколко дни не можех да го изгледам целия. На мен лично общото изпълнение и изпълнението на Сантана са ми фаворити, особено непредвидините кадри, в които Сантана спира да пее и се разплаква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Аз също си го следя. Това лято за не повече от 3 седмици изгледах 4-те сезона на един дъх. Определено един от най-добрите сериали, на които съм се натъквал. А последният епизод беше страшно сърцераздирателен, на изпълнението на Сантана душата ми се късаше. Нейните моменти просто бяха съкрушителни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Много силни 12 и 13 епизод от 5ти сезон.. Всички стари герои заедно и "края" на Glee club. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Аз напук на всички негативни мнения смятам, че този сезон е на едно доста добро ниво. Хубави сюжетни линии, интересни епизоди и добри изпълнения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BLADKO Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Страхотна! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Свърши...не съм гледал нито 5-ти, нито 6-ти сезон...но въпреки това е тъжно. Ще ги гледам де. Чувам, че 6-ти сезон бил мого добър. Последното изпълнение е страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Отвратителен последен епизод. Изобщо целият шести сезон беше безумен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.