Starboy Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 В "19" имало 13 песни, в "21" 12, а сега в "25" 11, в следващия 10 ли ще има? Да идва вече 20-ти, че да чуем какво ни е подготвила. "Hello" просто гръмна всичко живо, да видим нататък. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Над 800 000 в UK за първата седмица...абсолютен рекорд. Като акбумът има повече продажби от следващите 86 албума в топа взети заедно, както и повече от последните 19 албума заставали на първо място.. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Почти 4 милиона първата седмица: http://www.billboard.com/articles/columns/...s-first-week-us Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Всичко ОК, но албума й е боклук. Освен пилотният сингъл другите не ставаха и успеха се дължи единствено и само на предходните й два. Уви, голям флоп и ще се отрази на следващата й продукция, сигурен съм. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Да обявиш за флоп нещо, което разби сума рекорди само защото на теб не ти харесва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Да обявиш за флоп нещо, което разби сума рекорди само защото на теб не ти харесва... Не казвам, че финансово е флоп. Напротив, както четеш, аз казвам, че успеха на албума е огромен благодарение на предходните. Но изкара един единствен хит и това е "hello". В сравнение с "21" който имаше "Rollin in the deep", "Someone like you", "Set fire to the rain", че дори и другите бяха супер популярни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Рано е да се говори за хитове. When we were young имаше нелоши успехи, предвид слабото си промотиране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 When We Were Young беше една прецакана от Адел песен, която можеше да има много дълъг живот ако беше получила подходящото промо. Но накрая си остана дори и без видео, а като отбележим и факта, че на практика си беше опит за подобие на Someone Like You... може би е нормално да не влезе в ТОП 10 дори. Адел тепърва ще избива всичко живо с Send My Love- такъв тип песен досега не е имала за сингъл и ще е нещо ново за публиката! А ако наистина танцува в клипа, както четох някъде... леле, леле... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мен Water under the bridge ми допада най-много от последния и албум. А Someone like you ми допада повече от Hello Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мен Water under the bridge ми допада най-много от последния и албум. А Someone like you ми допада повече от Hello Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мен Water under the bridge ми допада най-много от последния и албум. А Someone like you ми допада повече от Hello Water Under the Bridge е уникална, но най-дълбокото парче в албума си е Million Years Ago. Не искам да си представям какво ще е ако я пусне като сингъл есента или зимата, с един убийствен клип... Между другото, сега осъзнах, че Адел и Кейти имат общи неща в кариерата си- и двете изригват мощно с втория албум, а при следващия първите два сингъла стигат съответно до 1 и 14 място в Билборд. :1000 (29): Като Адел е по-масова, разбира се, но пък и тя не е точно в същия стил. И все пак, ако сега "Send My Love" се наложи като "Dark Horse" ще имат още една прилика... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Това, което направи Адел с Hello и 25 трудно може да се съпостави с каквото и да е в последните n на брой години. Много бързо забравят някои какъв ФЕНОМЕН бяха и двете, как разбирах де що имаше рекорди за продажби, стриймове, гледания и прочие, и то в такива количества, които допреди това се смятаха за някаква химера. Имайки предвид това, на мен не ми е трудно да осмисля защо не успя да изкара повече хитове от албума и донъде изгуби тази инерция. Когато нещо гръмне по такъв начин, че обсеби цялото общество, идва бързо момента на пренасищането. Каквото и да изкара след това, в съзнанието на хората никога няма да мине Hello (която дори не е по-силна от трите ѝ хита от предния албум, но все пак). Отделно имаме и 25, който собственоръчно възстанови желанието на хората да си купуват дискове, а не да си теглят наготово от iTunes - нещо, което всички лейбъли от години се мъчат да постигнат, една певица успя да направи напълно сама. И то е логично защо никой сингъл след това не беше №1 - като си продал 17 милиона копия в рамките на 40 дни, кой точно ще си купи синглите, като най-вероятно вече притежава албума? Адел е album artist и това е очевидно - тя продава колекция от песни, които вървят наедно, а не поотделно, както например през годините се е доказала Rihanna. Не на последно място искам да кажа, че и мениджмънта ѝ си има вина в уж "флопа" на синглите след това - ами не може след такъв мастодонтен хит като Hello да пуснеш When We Were Young, които има почти нулев потенциал за хит и е страшно незапомняща се и да не кажа дори скучна. Ок, като ще е балада - да е бруталната Million Years Ago, или Water Under The Bridge. Видяхме, че макар да е в напълно различен стил за нея (което не се хареса на масата) Send My Love успя да стане хит и да си влезе в топ 10. Представям си, ако имаше хит и пролетта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 When We Were Young беше много обещаващо заглавие за мен, а нали и на Адел била фав тази песен, обаче не ме впечатли много Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 When We Were Young беше много обещаващо заглавие за мен, а нали и на Адел била фав тази песен, обаче не ме впечатли много Тя сигурно е натискала да е сингъл. Жалко. Песента е изключително невпечатляващо. Показателно е как дори не успя да влезе в топ 15 и как нито една седмица не беше над Hello. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.