Само_мене_нямаш Публикувано на Февруари 27 Report Share Публикувано на Февруари 27 Концертът на Цеца Величкович бе официално потвърден и от български промоутър - Арт БГ. Завръщането си на голямата сцена, след близо година под домашен арест, сръбската звезда ще ознаменува със световно турне. То ще премине и през България, като Цеца ще гостува в зала Арена Армеец на 22 май. Билетите тръгват в продажба от 22 февруари, когато певицата вече ще бъде свободна. Цените на билетите ще бъдат между 20 и 60 лева, а първите 3000 бройки ще се продават между 15 и 50 лева. Продуцентска компания АРТ БГ изказва специални благодарности за съдействието на министъра на спорта г-н Свилен Нейков при уточняването на датата за концерта, имайки предвид голямата заетост на Арена Армеец за този период. Последният голям концерт на Цеца Величкович в София бе на стадион Васил Левски, но претърпя фиаско след като по трибуните имаше не повече от 3-4 хиляди души. След съдебните й драми обаче интересът към нея е доста голям. Докато изтърпява присъдата си тя извади нов албум - "Љубав живи", но той не бе промотиран. Новите й песни със сигурност ще звучат на концерта й на 22 май, наред с популярните й хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Живот и здраве там сме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Сериозно ще си помисля дали да отида, защото не съм бил на подобни събития. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 Брена я пропуснах, на Цеца ще се ходи !!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
playboych Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Не бих отишъл на никоя сръбска певица или певец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Задължително ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Още е рано, но не бих я пропуснал, ако имам възможност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 На ст. "Васил Левски" преди няколко години едвам събра 5000 души. Дано този път резултатите са по- добри, въпреки че няма актуални хитове... Ще си помисля дали да отида до май Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Над 500 промоционални билета за концерта на Цеца Величкович на 22 май в Арена Армеец София бяха продадени в първите два часа от днешния работен ден на касите на НДК и Eventim, съобщиха организаторите на шоуто АРТ.бг. Пускането на билетите в продажба за концерта на сръбската звезда у нас съвпадна с излизането й на свобода след дълги месеци домашен арест. Интересът към концерта на Цеца на 22 май е сензационен – очаква се да надмине по посещаемост този на Лепа Брена през декември миналата година. Промоционални билети от всички ценови категории за Цеца Величкович все още могат да бъдат намерени на касата на Арена Армеец, Билетен център НДК и мрежата на Eventim. Промоционалните цени от 15 до 50 лв важат до изчерпване на количествата (първите 3000 броя), след което редовните цени ще са от 20 до 60 лв. В Сърбия освобождаването на Цеца Величкович е топ новината на деня, а десетки фенове още в ранни зори обсадиха дома й, за да бъдат сред първите, видели своята любимка на свобода. Всеки момент се очаква певицата да обяви и останалите дати от голямото си турне тази година, част от което е и датата за София на 22 май в Арена Армеец. Вече са потвърдени концерти на Цеца Величкович във Франция, Швейцария, Германия, Австрия и др. Минало събитие: Лепа Брена пристига с хеликоптер в новата Арена "Армеец" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 с удоволствие бих отишъл на концерта на Цеца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз вече си взех билети!Пропуснах концерта на Лепа Брена, но този няма да пропусна!Само да сме живи и здрави до май! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз много искам да отида,но много малко от познатите ми се кефят на Цеца и на сръбското като цяло,та все още го бистря с кого да ходя... Предполагам,че ще бъде много яко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз много искам да отида,но много малко от познатите ми се кефят на Цеца и на сръбското като цяло,та все още го бистря с кого да ходя... Предполагам,че ще бъде много яко Отиваш да слушаш и видиш ЦЕЦА, не да подпираш приятели или на дискотека. Не се съобразявай с никой, такова събитие не се пропуска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Отиваш да слушаш и видиш ЦЕЦА, не да подпираш приятели или на дискотека. Не се съобразявай с никой, такова събитие не се пропуска. ТАка е,но сам ли да отида :1000 (29): Да сме само аз и Цеца разбирам да отида сам,ама иначе :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 ТАка е,но сам ли да отида :1000 (29): Да сме само аз и Цеца разбирам да отида сам,ама иначе :1000 (29): :1000 (29): :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Тука някои говорят така, все едно идват Бийтълс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Тука някои говорят така, все едно идват Бийтълс. За някои хора Цеца е по-важна от Бийтълс, както се сещаш. За мен примерно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
playboych Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 За някои хора Цеца е по-важна от Бийтълс, както се сещаш. За мен примерно. За някои хора пък не е нищо кой знае какво. Някои просто не сме слушали сръбско като малки. Не че искам да ви обида, но сръбско слушаха селяните по кръчмите и простия народ, заедно със Сашка Васева и останалите селяни, които сега се оплакват, че новите им били взели хляба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Не бих отишъл на никоя сръбска певица или певец. И аз,сръбската музика ми е толкова противна!Но с радост бих отишла на гръцки изпълнител Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 За някои хора пък не е нищо кой знае какво. Някои просто не сме слушали сръбско като малки. Не че искам да ви обида, но сръбско слушаха селяните по кръчмите и простия народ, заедно със Сашка Васева и останалите селяни, които сега се оплакват, че новите им били взели хляба. И ти кво правиш тогава в тоя очевидно селски форум? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
playboych Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И ти кво правиш тогава в тоя очевидно селски форум? Той сръбски ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Той сръбски ли е? Темата е сръбска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Темата е сръбска. А защо е в Поп-фолк раздела,а не в сръбския? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 А защо е в Поп-фолк раздела,а не в сръбския? Защо питаш мен и какъв ви е проблемът в крайна сметка? Тръгнали да убеждават някого, че Цеца не била нищо особено и не била звезда... Ми като не е не я коментирайте бе, отивайте да коментирате Бийтълс в ретро раздела или там в който искате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Защо питаш мен и какъв ви е проблемът в крайна сметка? Тръгнали да убеждават някого, че Цеца не била нищо особено и не била звезда... Ми като не е не я коментирайте бе, отивайте да коментирате Бийтълс в ретро раздела или там в който искате. Опс,сори.Мислих,че си модератор и затова те цитирах.. Проблем нямам,и не съм убеждавала,че Цеца е никоя,просто споделих,че не ми е приятна сръбската музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.