DenFevgo Публикувано на Март 5 Report Share Публикувано на Март 5 Не видях тема за този сериал, което е престъпление! :1000 (29): На 01.04.2012 стартира втори сезон. Какви са очакванията ви? Гледали ли сте първи сезон? Ето линкове към излезлите дотук трейлъри: trailer trailer trailer trailer Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 От една година го чакам с нетърпение.Ама е ужасно това голямо прекъсване между сезоните.Аз вече забравих какво стана в първия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Голямо чакане беше но ще си заслужава на 100%! Очакванията са ми Денерис да завладее трона и да заколи Джофри! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Голямо чакане беше но ще си заслужава на 100%! Очакванията са ми Денерис да завладее трона и да заколи Джофри! :1000 (29): E,като заколи Джофри кой ще мразим после Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Много, много силен сериал. Вече имам и първите 2 книги от поредицата. Финалът на първи сезон беше смазващ. Дори сега съм си сложил на десктопа Денерис и новоизлюпените дракончета. :1000 (29): Искам да размаже противната мутра на Джофри (то и името му противно). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много голяма беше паузата, и аз не помня какво се случи, може би трябва да си припомня преди началото, но със сигурност много добър сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Гледах с изключителен интерес първия сезон, дори имах намерения да почна книгите.Адски дълга беше обаче паузата, което е предпоставка да изгледам сезона наново преди да почне новия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Би трябвало да пуснат предварително едни сборен епизод, за да си припомним как се развиха нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Денерис няма как да смаже Джофри, защото няма с какво, дракончетата й са като гущери, а и няма армия. Мислете малко като пишете. Джофри е крал, а Денерис е все още отвъд океана. Иначе в тази книга (част) ще станат интересни неща, наистина Джофри ще се спомине, но само гледайте какъв сблъсък на крале ще има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Aaaa Джофри да го убиват по-бързо, няма толкова противно изродче. :gun_bandana: Голям конфликт назрява, всеки иска всичко за себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Я дайте малко инфо за книгите, колко са, с различни заглавия ли са всяка, автор и т.н.? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 2 Author Report Share Публикувано Април 2 Има сериали, които едвам изтърпявам до 40-тата минута, а този е 50 и изобщо не усещам кога минават! Сякаш нищо особено не се случи в този епизод, но представиха всяка една гледна точка и всеки, който се е запътил към трона... Финалът ме накефи супер много - истинският крал и Ария ебават мамата на положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Свалям първия епизод от втория сезон надявам се да изгледам днес :П но наистина голяма пауза и съм позабравил какво се беше случило ще прегледам старите серии докато се свали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Я дайте малко инфо за книгите, колко са, с различни заглавия ли са всяка, автор и т.н.? Поредицата е от 7 книги, но още не са излезли всички. Миналата година излезе петата. Книга 1 Книга 2 Книга 3 Книга 4 Книга 5 Книга 6 (Ветровете на зимата) и книга 7 (Сънят на пролетта) още не са приключени. Аз имам първите 2 книги вече. Уникално е да четеш всичко с подробности. Пък и доста сцени и герои са изрязани от сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Голяма борба се очертава в този сезон, дано го направят интересно. Сцената с брата и сестрата на Железните острови беше меко казано отвратителна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&where...дж+Р.+Р.+Мартин От тук може да се вземат книгите или поне тези, които имат в наличност, но съм сигурен, че по книжарниците ги има. Любимата ми героиня Денерис, но предполагам, че ще видим повече действие около нея в някой от следващите сезони, когато драконите пораснат. Някой има ли повече информация за 2-ри сезон, колко епизода ще е, колко време ще се излъчва и т.н.? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Тук може да видиш инфо за сериите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не го гледам и не знам до къде е стинало действието. Доколкото знам, ще хванат и две три глави от третата книга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Страхотен втори епизод, но ми се иска занапред да обръщат повече внимание на Денерис и Джон Сноу - те са ми най-интересни. Супер излишни ми се струват сцените в бардака, например - каква изобщо е връзката с основния сюжет и ще има ли такава?! Джуджето също е голяма работа, никога не можеш да разбереш на чия страна е, но винаги ги уцелва точно на болното място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Малко инфо за Сезон 2: - Бюджетът за този сезон е с 15% по-висок от този за първия, за да могат да покрият разходите по най-важната битка в сериала дотук - тази при Блекуотър, която предстои да видим в епизод 9. - Сезонът е заснет за 106 дни. - Актрисата, която играе Мелисандра /Червената жрица на Станис/ първоначално е била поканена на кастинг за ролята на Церсей, но не успяла да се включи навреме, така че я виждаме чак в този сезон в друга роля. /и Слава Богу :1000 (29): / - Локациите на снимките за този сезон за Дубровник, Исландия и Ирландия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Току-що потвърдиха, че сериала ще има и трети сезон. :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Току-що потвърдиха, че сериала ще има и трети сезон. :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): То оставаше и да няма, не знам как е рейтинга, обаче интереса в интернет е огромен, масово се гледа. Втори епизод беше интересен, хем са по-дълги от другите сериали, хем не разбрах кога свърши толкова бързо. Интересно ми е какво ще става с тези дракони, ама много малко ги дават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Интересно ми е какво ще става с тези дракони, ама много малко ги дават. Сега четох малко от резюмето на петата книга - драконите вече са ПОЧТИ напълно пораснали. :1000 (29): Убиват хора, а Денерис лети на един от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Сега четох малко от резюмето на петата книга - драконите вече са ПОЧТИ напълно пораснали. :1000 (29): Убиват хора, а Денерис лети на един от тях. Бях се притеснил, че някой ще й ги вземе :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 18 Author Report Share Публикувано Април 18 Денерис изобщо не я дадоха в последния епизод.... За сметка на това гледахме полуидиота Тион Грейджой, баща му, сестра му и цялата рода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.