Senhor Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ние утре по обяд ще се събираме и ще го гледаме. Голям хайп около този сериал - аз самия го изгледах преди няколко месеца в рамките на три седмици, но определено вече разбирам защо целия интернет е залят с неща за него постоянно. Много се вълнувам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тази нощ в 4 ще го излъчват успоредно със световната премиера и по нашето HBO. И съответно след това ще се появи и в тракерите, вече зависи от времето за качване. Но на сутринта ще е качен със сигурност. Благодаря ти. Единственият сериал, които чакам с нетърпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Утре съм на работа през целия ден и ще го гледам чак вечерта. Няма да си отварям фейса и изобщо няма да влизам в интернет! Чакам цяла година не искам някой спойлер да ми развали кефа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Уникален е сериала! Този сезон ще е разбиващ Много ми е кеф, че започнах да го гледам още от първия излезнал епизод и не съжалявам изобщо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Страхотен епизод!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Чакането си заслужаваше,епизода ми хареса много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Малко слаб ми дойде май първия епизод, но е нормално - все пак финалът на миналия сезон остави не една и две недовършени сцени и трябваше да се покаже какво се случва, но и така не усетих кога свърши. Нямам търпение за следващата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 По принцип премиерните епизоди на сезоните на GoT са леко слаби, тъй като довършват финалите на предните сезони или set the stage за новите сюжетни линии в сезона. Аз съм много доволен от епизода (като изключим Дорн, който още от началото е страшно тъп), а края беше шокиращ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Общо взето този епизод си беше встъпителен в новия сезон. Показаха всички актуални сюжетни линии и горе-долу разбрахме в каква посока ще се развиват нещата при всеки от героите. От друга страна наистина един епизод за всички персонажи е много малко като време, а от трейлърите вече знаехме доста. Като цяло много добро начало, очаква ни брутален сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Жестоко започнаха, вече нямам търпение за следващите епизоди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 3-ти епизод не ми хареса, абсолютно нищо не се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Уникален е 6 сезон... 5 епизод...... жесток Започнах от 1 до 6 сезон отново и изгледах всички за 3 дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Наистина е страшно добър сезона засега. Светлинни години пред бозавия 5-ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Слаб беше епизода... Аря май ще мре.. щом се занимава с многоликия боG. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Отново слаб епизод... Последните 15-20 мин. бяха интересни Кралицата се завърна! 9 и 10 епизод ще са разбиващи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Последният епизод и на мен не ми хареса. След уникалните теории за Аря и нападението, резултатът беше меко казано разочароващ и нелогичен. В Речен пад (така ли беше Riverrun на български? :1000 (29): ) също беше изключително внезапна и неинтересна равръзката. И нито видяхме как Рибата се бие (и умира), нито както Аря убива оная. Общо взето едно голямо нищо. Реално само сцените в Кралски чертог бяха яки. Мен тази локации винаги ми е била любима, с най-много интриги, ама напоследък ми скучаеше. Е, вече не. Моята любимка Цеца почва пак да мачка като психопатка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Последният епизод и на мен не ми хареса. След уникалните теории за Аря и нападението, резултатът беше меко казано разочароващ и нелогичен. В Речен пад (така ли беше Riverrun на български? :1000 (29): ) също беше изключително внезапна и неинтересна равръзката. И нито видяхме как Рибата се бие (и умира), нито както Аря убива оная. Общо взето едно голямо нищо. Реално само сцените в Кралски чертог бяха яки. Мен тази локации винаги ми е била любима, с най-много интриги, ама напоследък ми скучаеше. Е, вече не. Моята любимка Цеца почва пак да мачка като психопатка! И аз обожавам Цеца! Не знам какво ще прави в епизод 10, но със сигурност ще достигне пика на лудостта си. Според много теории дори ще умре, което ще бъде много жалко, защото е един от най-интересните персонажи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 И аз обожавам Цеца! Не знам какво ще прави в епизод 10, но със сигурност ще достигне пика на лудостта си. Според много теории дори ще умре, което ще бъде много жалко, защото е един от най-интересните персонажи. Мисля, че тази теория с адския огън и Джейми ще се окаже вярна, но ще е в седми сезон. Ще ме е яд, ако умре, защото още от първия сезон ме кефи, но самата идея е страшно яка и поне ще има яка смърт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Мисля, че тази теория с адския огън и Джейми ще се окаже вярна, но ще е в седми сезон. Ще ме е яд, ако умре, защото още от първия сезон ме кефи, но самата идея е страшно яка и поне ще има яка смърт. Със сигурност смъртта й ще е епична! Има твърде много теории, които завършват с убийството й, че чак ме е страх! По принцип е 99% сигурно, че ще умре преди окончателния финал на сериала (заради пророчеството, а и едва ли Денерис ще я остави жива), но ми се иска да я погледаме поне още един сезон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Денерис ще завладее ли седемте кралства? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Денерис ще завладее ли седемте кралства? Много е вероятно, но в този сериал никога нищо не се знае! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Пепел на клавиатурите ви - Серсей ми е любимка и ще е огромна глупост ако я убият още сега. За какво беше цялото й унижение, ако не й дадат шанс да смачка сектантите?!? Малко ми е слаб и на мен май сезонът. Сега последните серии ще е мазало. 100% ще оставят развръзките за... др сезон, но дано поне битките на Денерис и Джон срещу Рамзи имат някакво развитие и екшън. Не мога да повярвам, че го казвам, но ми липсва брутализмът в сериала. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Много е скучен този сезон, направо ми беше омръзнало от Аря, най-сетне се приключи с простотиите и. Искам си Денерис и Серсей повече, невероятни са! Не разбирам защо отделят само по 2-3 минути на епизод на тях и Джон, а Аря, Бран и онзи с половин лице ги дават по 10 минути. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Брутален епизод Избиха рибата с този епизод Не ми се мисли финала какъв ще е.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Наистина беше жесток 9-ти епизод, не усетих кога свърши, заслужавахме силни финални епизоди след слабия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.