Georgieff. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Изтекоха първите 4 епизода от новия сезон. Това беше удар :1000 (29): HBO сигурно са болни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Току- що изгледах 1ви епизод и не съм впечатлен... слабо ми се видя като за начало на сезона. Тъпо се е получило с изтичането. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много кофти с това изтичане, провали се цялата премиера. А това са много пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Първите два епизода на са нещо особено, но трети и особено четвърти са много добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Game of Thrones S05E01 1080i HDTV MPEG2 DD5.1-CtrlHD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Хареса ми първи епизод. Постарали са се да покажат развитието с всеки герой. Най-сетне ще има среща между Тирион и Денерис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Само аз ли не разбирам какво става с драконите? Първите два епизода ми бяха много скучни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ще разбера ли нещо от сериала ако не съм чел книгите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ще разбера ли нещо от сериала ако не съм чел книгите? Да. Даже ще ти е по-лесно, защото ще ги гледаш без паузи от 1 година, в които забравяме доста неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Да. Даже ще ти е по-лесно, защото ще ги гледаш без паузи от 1 година, в които забравяме доста неща. Добре, тегля 1-ви сезон. Мразя фентъзи, обаче не съм прочел отрицателно мнение за сериала, ще му дам шанс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 Добре, тегля 1-ви сезон. Мразя фентъзи, обаче не съм прочел отрицателно мнение за сериала, ще му дам шанс. То не е фентъзи в смисъла, който се влага. Има такива елементи, но е представено супер добре. За мен на първо място е "историческа" драма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Сезонът тръгна доста добре. Началото на трети сезон примерно беше много по-скучно. То почти целия сезон тогава беше много муден. Някои хора са много невежи обаче и то за елементарни неща. Четох сега коментар относно превода на "Игра на тронове". Защо Лорд Белиш бил наречен "калеко" на Санса. Ами точно Калеко й се пада, по-точно Свако, защото е съпруг на леля й (майчина сестра). Но е възприето да се ползва и "Калеко" (съпруг на бащина сестра) като заместваща и популярна форма.. И въпросният "юзър" написал, че "Чичо" била книжовна форма на всички тези разговорни названия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Много се зарибих, няма спиране сега. Съгласен съм с Иван, че най-интересните образи са Денерис, Джон Сноу и джуджето. Тази вечер приключвам 1-ви сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Изгледах новите 4 епизода, сега суша цял месец. Но ми харесва как тръгва сезона. Въпреки постоянните диалози ми е по-интересно, отколкото в началото на предишните 2 сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Уникален финал на 1-ви сезон. Кога ще пораснат драконите? Някой беше казал назад в темата, че трябва да обърнат повече внимание на Денерис и Джон Сноу - напълно съм съгласен, те са ми най-интересни. Този Джофри трябва да бъде заклан! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Уникален финал на 1-ви сезон. Кога ще пораснат драконите? Някой беше казал назад в темата, че трябва да обърнат повече внимание на Денерис и Джон Сноу - напълно съм съгласен, те са ми най-интересни. Този Джофри трябва да бъде заклан! Бавно ще растат. Но ти гледаш бързо без паузи, така че си добре. В пети сезон се очаква да видим повече екшън с драконите, вече ги показаха пораснали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Приключих 2-ри сезон и днес започвам 3-ти. Последните 2 епизода бяха страхотни, беше много яко всичко - битката, драконите в онази кула и най-сетне белите бродници. Надявам се, че нямате против да си пиша за старите сезони, тъкмо ще си ги припомните малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Вече изгледах всичко. Бран Старк май изобщо няма да го видим в този сезон, така четох някъде. А този Томен май ме дразни повече и от Джофри, няма такова мекотело. Не ми харесва и какво се случва с Денерис и драконите, съвсем ги изпусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Много слаб сезон дотук, само четвърти епизод и отчасти трети бяха горе-долу добри. Пети е пълен леш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 На мен ми е що-годе интересно. Чакам с нетърпение срещата между Денерис и Тирион, а те само я отлагат. Не е толкова скучно, колкото беше в трети сезон. Тогава само сцената с масовото убийство на старките беше нещо запомнящо се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 На мен ми е що-годе интересно. Чакам с нетърпение срещата между Денерис и Тирион, а те само я отлагат. Не е толкова скучно, колкото беше в трети сезон. Тогава само сцената с масовото убийство на старките беше нещо запомнящо се. Може би най-бруталната сцена в целия сериал.. Харесва ми, че се следи развитието около Денерис и Джон Сноу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Изгледах всички сезони за 3 дена. И на мен най-интерсни са ми Денерис, Джон и джуджето. Кефи ме и Джейми и по някаква необяснима причина симпатизирам и на Серсей. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Жесток епизод тази седмица! Най-после Денерис и Тирион се срещнаха. Много ми е жал за Санса. Кутрето я набута в още по-голям ад и я заеба. А финалната сцена с Церсей беше велика - каквото повикало, такова се обадило. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Страшен е новия епизод. Такова меле, такова чудо. Най-после отново да видим белите бродници след 3 години. Добро представяне и от Захари Бахаров. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Епизода беше да се е*е мамата! Откога чаках толкова хубав епизод, чак си го пуснах втори път.Захари се е справил отлично, дано продължи. Става все по-интересно, не ми се ще да свършва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.