Dinnev Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Риана е снимала нов клип. Според мен ще е на Kiss it Better или Consideration. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Риана е снимала нов клип. Според мен ще е на Kiss it Better или Consideration. Rihanna next official single is “Needed Me”. Йес беееееееееееееееееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Needed me е страшна тупалка! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 29 Author Report Share Публикувано Март 29 Риана обяви следващите ДВА сингъла - Needed Me & Kiss It Better. Спекулира се, че може би в една от песните участие ще вземе The Weeknd, което би било повече от брутално! Work е шеста поредна седмица номер 1, албумът също е номер 1, а някои казваха, че е флоп Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 29 Author Report Share Публикувано Март 29 Риана направи ударно завръщане. Work наближава 200 000 000 в тубата, 6 пъти номер едно, албума и него много го харесват. Сега ако в някой от двата клипа снима и The Weeknd ще е просто уникално. Брутална е! Work се очаква да направи милиард, по новите стандарти на хит, все пак The Weeknd е перфектен за Needed Me, песента е тотално в негов стил, ако наистина е замислила нещо подобно, би било просто... бомба! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Kiss It Better Video - утре Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ето и обложките на двата сингъла Не е ли малко рано за клипа на Kiss It Better? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Отдавна не ме беше зарибявала песен на Риана така, както Kiss It Better. Харесва ми доста повече от Work и се надявам да стане голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Аз пък съм разочарован, че снима Needed me. Исках Consideration или Desperado. Дано и на тях направи клипове лятото. На мен Needed me ми е любимата песен след Work. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Needed Me ми е №1 от албума, очаквам много силен клип от RiRi. П.С. А по изтеглите вече снимки от площадката се очертава BBHMM part 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Брутална е Kiss It Better, клипа е млако скучен, но нищо, песента си заслужаваше някаква реализация. Според мен пади Needed Me за след 2-3 месеца да смаже като ненормална, тая песен е хита в албума! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не виждам нищо интересно в последните парчета на Риана, та дори и визията й е покъртителна вече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Само мен ли не ме кефи толкова Needed me? :1000 (29): Но явно и нея много я кефи, на кадрите, които бяха пуснали изглеждаше много яко, явно залага на нея. Аз съм сигурен, че там ще смаже с клип. СПоред мен Needed Me & Desperado биха смазали всичко що диша Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не знам, за мен новите ѝ неща са далеч от хитовете ѝ преди години и се чудя дали самите ебавки около "Work" не я направиха повече хит, отколкото песента да е нещо особено. Липсата на сериозна конкуренция също ѝ помага в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 И мен не ме кефат новите и песни, освен Never ending Трябваше да пази BBHMM за пилотна песен на албума Но съгласен съм че Work е най-добрият вариант за пилотен сингъл от целия албум. Иначе любими албуми са ми Rated R & Loud Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 7ма седмица номер 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Някой да знае какви са тие клипове? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Абе какво сте нахейтили Рияна. За мен тя е най - голямата за последното десетилетие, няма Гага, няма Кейти. Ходили ли сте на дискотека да видите какво става, поне 6 песни на Рияна звучат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Че кой я хейти? И откога дискотеките са мерило за стойностна музика? Точно обратното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Риана мачка като ненормална! Който каза, че АНТИ е флоп сега трябва да се скрие в миша дупка! В дискотеката звучат и трите сингъла, очаквам след няколко месеца да разбира с Деперадо! И да ги довърши! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Мен Риана ме разочарова с АНТИ, според мен периода с червената коса (добре и албумa Rated R ) си остава най-добрия и от всяка гледна точка. Последния проект с които ме очарова 100% беше We found love, след това само Diamonds и BBHMM но далеч по-малко... Просто се наяде и все и е тая :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Мен "Diamonds" ме кефи най - много от всичките й песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Гага,Кейти,Тейлър Свифт и др . пачаври само могат да мечтаят кариерата (албумите на) на Рири. къде е сега Гага ? в 10-та глуха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinkata Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Само на мен ли ми се струва, че Рияна няма свестна песен от 2 години насам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.