Starboy Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 Само на мен ли ми се струва, че Рияна няма свестна песен от 2 години насам? Да Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Само на мен ли ми се струва, че Рияна няма свестна песен от 2 години насам? Да очакваме ли дует между Адриана и Риана ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Да очакваме ли дует между Адриана и Риана ? Тогава вече ще види свястна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Тогава вече ще види свястна песен. Не е напразно адРИАНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Да очакваме ли дует между Адриана и Риана ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Рира мина Кейти и сега е най-гледан женски артист в YT Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Само на мен ли ми се струва, че Рияна няма свестна песен от 2 години насам? Kiss it better е най-свястната, няма такава песен. Топ ми е от всичките й. Love on the brain също, макар че бие леко на стила на Eurythmics. А в BBHM края на песента е култов, особено ако си го пуснеш с онзи лайв с хеликоптера. Не ми харесват гангстерските им бълвочи с Бийонсе, това не е музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не ми харесват гангстерските им бълвочи с Бийонсе, това не е музика. Но пък с тези "бълвочи" се получава адското шоу. Танци, мултимедийно шоу. Мен ме кефят такива песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Mike Will Made-It & Rihanna - Nothing Is Promised Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Mike Will Made-It & Rihanna - Nothing Is Promised Тази не спря да бълва тази година. Песента не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Тази не спря да бълва тази година. Песента не е лоша. Ама все с яки песни бълва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Mike Will Made-It & Rihanna - Nothing Is Promised Страхотна песен! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кое беше първото нещо, с което Риана ви грабна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кое беше първото нещо, с което Риана ви грабна? Песента "Don't stop the music" . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кое беше първото нещо, с което Риана ви грабна? Pon de replay, приличаше точно на прохождаща чалга дива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Кое беше първото нещо, с което Риана ви грабна? Disturbia Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кое беше първото нещо, с което Риана ви грабна? Don't stop the music Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кое беше първото нещо, с което Риана ви грабна? Тук пее - I don't wanna be a murderer.. а след това убива 3-4 човека в клиповете си :3fdb8960598fa63e: пп. С тази песен ме спечели :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не ми харесват гангстерските им бълвочи с Бийонсе, това не е музика. Хахаха, точно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Sledgehammer Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Може ли някой да ми я разархивира, че нямам толкова нет, за да дръпна програмата на тела? Благодаря. http://www94.zippyshare.com/v/Eaeli9aD/file.html Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ри ги убива, пусна толкова топ сингли, всички са брутални, силни. Мислех, че нещо се случва с нея, но тя просто от половин година е голяма... И само как пее на живо, какви перформанси... Обичам я, от "Diamonds" не съм й се кефил така! Искам я в България! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Риана пак ли смята да си зареже албума? Днес открих нов хит докато си ровех из телефона. "Sex With Me" задължително трябва да има клип, макар че съм сигурен, че ще направи подобие на по*но. Да, даже и в Билборд 100 е в момента тази песен. Ами Рира си има навик да снима някой песни към краят на ерите на албумите и, така че няма да ме учуди ако октомври - ноември клипира още поне две песни от албума и не знам. Нали се говореше и нов албум щяла да издава, дано не е тази година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Къде е пяла Consideration? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.