adorable Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Страхотна, поздрав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Драгана не че се мазни, тя си е такъв човек просто - във всеки вижда хубавото, натиска бутона и не мисли много. Тя си го каза, че така я кефи. Това би следвало да го знаят от продукцията. И преди са й предлагали да е жури в различни формати, но тя все е отказвала едно заради пътуването от Австрия и друго - заради това, че няма склонност да реже кандидатите, а да им е поддръжка. Откровено непоносими кандидати почти не е имало. Но много често оценяват по-високо някакви, които по-малко го заслужават от други. И съм съгласен, че трябва критичност, а не да се пуска аванта на куцо и сакато. Не ми харесва, че много коментират стила на песните, трилерите. Все трилерите са им в устата. Шабан като го гледам, имам усещането, че все му се спи. Едно такова провлачено говорене, нямам нерви да го слушам. Дара е експанзивна. Зорица и тя е фитил понякога. Александра ми се струва доста дипломатична и грамотна. Абе, както се казва - всички са "potpuno razliciti" и донякъде това е хубавото и така трябва да бъде. Aми да, но скучна е. След Шабан, Драгана е по скучност. Като и Цеца в миналите две сезони. Поздрав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Не ви ли звучи познато? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Не ви ли звучи познато? Meн ми прилича на тази песен, па не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Не ви ли звучи познато? Meн ми прилича на тази песен, па не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Meн ми прилича на тази песен, па не знам. И аз си мислех за същата, но питах да не се бъркам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Туй добро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Tanja Savic - " PROSTAKUSA" / #coming Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Tanja Savic - " PROSTAKUSA" / #coming Е много хубаво заглавие, да не се описва себе си ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Aлександра П. и Надица Адемов са скарани. Надица казва че А. била много завидлива, от корист била с Филип и че славата удрила Александра в главата. И казва че няма да говори какви неща е правила А. преди да стане популярна докато А. не започнала да говори лошо за Надица. Коментара на А. за всичко това е че не искала да коментира нищо за дотичната господжа Адемов. Става интересно! Циганска работа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Жалко че тази песен не се оцени, беше ми фав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Брена има песни, които никога не ги пее. Срамота! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Брена има песни, които никога не ги пее. Срамота! Е тази песен никои не я знае. Не е вечен хит, макар че е по-смислена от Муио, Шеки, Миле и слично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Едно време доста са си пели песните, те и сега го правят. Страхотни джем сешъни си правят сърбите. Разменят си песните, надпяват се. http://tracara.com/ceca-o-odnosu-sa-dragan...o-prijateljice/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Кога ще излезе "Od million jedan" на Драгана ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Кога ще излезе "Od million jedan" на Драгана ? Скоро, вероятно този месец, а може и направо с албума да я пусне, но във всеки случай тя ще се води пилотна, ако не броим Lepi moj & Zasto me trazis. Подготвил съм една страхотна компилация на Драгана, но сигурно преди концерта й в Арена ще я пусна тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Слушаме ли вечните шлагери Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 :Vishenka_05: :Vishenka_05: ГОЛЯМА!!! Рена трябва да си поднови дейността в сръбско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Най-накрая почнаха да обръщат внимание на песните на Нино по тези формати. Драгана е на черешата направо, доста беквокали му е направила в песните му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Най-накрая почнаха да обръщат внимание на песните на Нино по тези формати. Драгана е на черешата направо, доста беквокали му е направила в песните му. В Zvezde Granda винаги са пяли негови песни. Дори дъщеря му участваше там и беше фаворитка на Мария Шерифович. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 В Zvezde Granda винаги са пяли негови песни. Дори дъщеря му участваше там и беше фаворитка на Мария Шерифович. Само 1-2 пъти май съм засичал. Предимно на Шабан и Халид пеят. Бях гледал някакви фрагменти само от този концерт, но се оказва, че доста чужди песни е пяла на времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 https://www.youtube.com/watch?v=_yxtFkIWlEc Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 https://www.youtube.com/watch?v=_yxtFkIWlEc На ДМ сат имаше реклама но казвашеа Арена АрмееК (вместо АрмееЦ), сигурно затова точно на това място в обърщането е сложен плакатът Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 И на репортажите за концертите на Цеца и Брена винаги казваха Армеек Арени, което е супер дразнещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.