adorable Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Защо песента трябваше да изтече с тая новогодишна версия? Тоя клип го засне още есента, кога смята да го пуска? Супер бавна жена. Песента е хубава, но с клипа ще носи друго настроение. Така се убива цялата идея на нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Защо песента трябваше да изтече с тая новогодишна версия? Тоя клип го засне още есента, кога смята да го пуска? Супер бавна жена. Песента е хубава, но с клипа ще носи друго настроение. Така се убива цялата идея на нещата. Изтриха го. :1000 (29): Тая Цеца целия албум ли е пяла на програмата на Пинк.? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 https://www.youtube.com/watch?v=7dYQ-w8Cq18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Цеца ще снимала клипове на "Невиност" и "Анджео другог реда" през Януари. В план бил и трети клип режиран от Д.Миличевич. Започнала да преслушава песни за следващ албум, плануван за 2018, като и за УШЧЕ 3 - плануван също за 2018! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Страхувам се че новите проекти на Карли ще се очернят от феновете на Цеца. https://www.instagram.com/p/BOvcWj5DqPb/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 ОМГ, тази жена отново... Как не й омръзна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 може ли превод на Карлеуша, че не разбрах всичко ? :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 https://www.instagram.com/p/BN149LvgrbO/?ta...atovic_official коя е тая песен ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 може ли превод на Карлеуша, че не разбрах всичко ? :1000 (19): JK : Драга Александра, много си ми драга и слатка и затова ще ти напиша публично. Недей никога повече да се снимаш с тази жена, която е осъден криминалец и жена на човек които е правил зло по време на войната, чиито приятели и кръстника му са отвлекли брата (Стефан) на твоето момче Филип, за което е платено милионска сума за откуп. На тебе не ти пасва този полусвет и измет. ЧНГ и продължи да блестиш. отвлекли = kidnap https://www.instagram.com/p/BN149LvgrbO/?ta...atovic_official коя е тая песен ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Александра изтри снимката :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Да, Цеца отвлякла сина на Брена, а преди 5 месеца пяха прегърнати. Цеца, че е гнила сигурно е, ама криминалният свят не се върти само около нея. На Драгана песента е с ужасно качество и не мога да я преслушам хубаво. Музиката иначе ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Да, Цеца отвлякла сина на Брена, а преди 5 месеца пяха прегърнати. Приятели на Аркан и кръстника им. (според ЈК) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Александра пак е качила снимката и е написала: Prvenstveno zelim da moj instagram profil bude mesto na kojem se siri pozitivna energija. Jos jednom sve najlepse dragi moji, da ste mi zivi i zdravi, pozitivni, uspesni i srecni. Volim vas i ljubim Анастасия я е харесала. Карлеуша има предвид Земунския клан и Легия. Аркан му е бил кум на сватбата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Пуснете ДМ сат Драгана с От милион... в момента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Цеца ще снимала клипове на "Невиност" и "Анджео другог реда" през Януари. В план бил и трети клип режиран от Д.Миличевич. Започнала да преслушава песни за следващ албум, плануван за 2018, като и за УШЧЕ 3 - плануван също за 2018! Тя щеше да снима и още един клип от Позив, ама.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Това кога ще се излъчи ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Това кога ще се излъчи ? Утре вечер. (вторник) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Утре вечер. (вторник) А тая песен на Драгана с официално видео ли се излъчва или с ТВ версия ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 А тая песен на Драгана с официално видео ли се излъчва или с ТВ версия ? С ТВ версия от новогодишната програма на ДМ сат. Сигурно утре вечер ще пуснат и в yt, след като промоцията е в АмиДжи шоу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 да се похваля, най-после ! :happyppl: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Много приятна умерена песен и супер красив клип. Доста сполучливи кадри има от Венеция. Струваше си чакането. Да излиза вече албумът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Ljubavi laku noc samoco dobar dan, Gde god se budio ostani nasmejan Nema ljuba cenu, ali bih je platila. Ti si mi prisao gde niko nije pre, Uz mene isao kad svako stao je, Svaku tvoju ranu uvek bih pozlatila. Ref. Od milion jedan kao ti se pojavi Srce mi zauvek za sve druge pokvari Od milion jedan sto se ne zaboravi Od milion jedan tako pogrešan a tako pravi Bio si korak moj, moje ogledalo Srce mi pored tvog u zimu cvetalo Nema ljubav cenu ali bih je platila Ti si me imao i niko tako ne U nebo dizao i kad sve palo je Svaku tvoju ranu uvek bih pozlatila Може ли превод ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.